DPS 08.02.2014 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Bez wątpienia mamy parę atutów. Potęga Polski Jagiellonów, Sobieski pod Wiedniem czy z najnowszej historii obalenie komunizmu w demoludach, postać Jana Pawła. Tylko nie uważam, żeby akurat tak ogromny wydatek był nam koniecznie potrzebny. Jak wydawać, to najpierw na system zdrowotny i emerytalny w tym kraju, potem inne rzeczy. Najpierw potrzeby życiowe, potem igrzyska. A nasi nie pojechali na igrzyska i akurat ja uważam, że słusznie. To cicha ale jednak manifestacja, że postępowanie Putina nam się nie podoba. Jego postępowanie w sprawie wraku smoleńskiego i traktowania ciał ofiar było i jest poza wszelkimi standardami międzynarodowymi. Tylko nie wiem, dlaczego Polska jeszcze nie poszła z tym do Trybunału Międzynarodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Całego otwarcia nie widziałam, dopiero od jeziora łabędziego. To co zobaczyłam nie powaliło mnie na kolana za to medale są zdecydowanie niebanalne i przez panią z pracowni medalierstwa z uznaniem opisywane dla tych co nie widzieli otwarcia kawałek w kiepskiej co prawda jakości ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Za to zobaczyłam Tiereszkową (komentarz mojego m - to ona jeszcze żyje ) i Michałkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 A ja nie oglądałam bo mi się dekoder n-ki był spindolił Za to teraz mam świetne widowisko za oknem. Ptasia banda przypuściła atak na karmniki. I żeby zaistnieć w gorącym ostatnio temacie myśliwych idę na łowy i będę do nich strzelać. Z aparatu foto oczywiście:p Mamy już prawie wszystkie ptaki zimujące u nas. Obecnie poluję na czubatkę i jemiołuszkę, choć ich w tym roku jeszcze nie widziałam. Nie przylatują do nas wróble i gołębie, no ale to mieszczuchy a my wiejsko-leśne som. A tymczasem biorę się za kominek bo trochę flejowaty się zrobił Pięknego słonecznego dnia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Mnie się podobała gra światłem.I URRRRA!! było:)Nie widziałam całości,.Ale ,ale był zając ..a gdzie wilk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.02.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Słońce jest Depesiu , no mamy co pokazać , tylko jak ? Po Londynie i Soczi ......tu 50 miliardów dolarów co my możemy? nie patrzę na sport jak na politykę nie myślałam o Tusku czy Komorowskim ...mogli wysłać chociażby Rodowicz ,żeby nasi sportowcy mieli się do kogo uśmiechać ... no normalnie rewelka:p http://fitness.wp.pl/multimedia/galerie/go:5/art1235.html zara lece po 10 litrów Edytowane 8 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Relka, jak Ty Kobieto wyłapujesz takie fajne rzeczy w sieci??? Wiesz, że ja o tym ataku na routery dopiero teraz się dowiedziałam - sprawdziłam pod linkiem - jestem bezpieczna. Właściwie nie dziwota, kto by moje wifi znalazł w tym lesie:lol2: Maxtorcia, jak juz się uporasz ze swoim kominkiem ... wpadnij do mnie, cooooo .... mój tez z lekka flejowaty .... Soczi oglądałam chociaż nie od początku. Podobało mi się, chociaż szału dostawałam jak TARcia przez tych naszych pożal się B komentatorów, no bełkotali bez przerwy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 08.02.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 bo ja mam umysł analityczny :pwięc ciągle coś analizuję ....... a jak jadą na tych co se w studiu po relacji komentowali ....nie słyszałam, bo przełączył mi uzurpator od pilota ....ale teraz po wyczytaniu opinii nie mam wyrzutów sumienia co nie płacę ...takiej pensji nie dam ( była jakaś kobita z tvp historia ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 No i tak właśnie u nas wygląda bojkot. Wszyscy zachwyceni. Ja tam wolę pamiętać o tych psach zabitych zamiast zachwycać się techniką. Dobrze, że nasi nie pojechali, sportowcy też by mogli nie jechać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.02.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ale co miałby dać bojkot ...transmisji?Olimpiada to czas wojen,igrzyska to czas rywalizacji sportowej.Uwielbiam oglądac i podziwiać walkę sportową na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nie oglądam takich rzeczy a tym bardziej dzieła putina Kominek czyszczę codziennie, zajmuje mi to 3-4 minuty, natomiast jak go zaniedbałam przez tydzień to się męczyłam z pół godziny klnąc na czym świat stoi, więc do zaniedbania już nie dopuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Zbojkotowac musieliby wszyscy, a na to chyba nikt nie pójdzie. Putin jest nadętym bufonem i wredną gnidą, to fakt, tylko czy nasze oburzenie i bojkot przywróciłby tym psom życie ... Mentalność Rosjan nadal w większości tkwi jeszcze w czasach komunizmu, co jest zrozumiałe, bo tak naprawdę to jeszcze nie do końca się go pozbyli, oczywiście nikogo nie obrażając - o samych Rosjanach mam naprawdę dobre zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 .... bezpańskie psy w Soczi .... no już w '86 było ich ..... od metra, tylko co ciekawe chyba żaden nie szczekał, przynajmniej na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 miałam na mysli bojkot ceremonii otwarcia i zakończenia. Były takie hasła. Co by to dało? Ano, oglądalność by spadła wiec i reklamodawcy by pomyśleli. Ale sama to sobie moge, jak widać w Polsce ceremonia zachwyciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Wyszło na to , że moja n-ka antyruska jest i specjalnie się zbiesiła:lol2: Kominek czyszczę codziennie, zajmuje mi to 3-4 minuty, natomiast jak go zaniedbałam przez tydzień to się męczyłam z pół godziny klnąc na czym świat stoi, więc do zaniedbania już nie dopuszczam Odkryłam niedawno świetny środek do szyb kominkowych w Leroy Merlin. Kosztuje toto coś z 18 PLN ale czyści z siłą wodospadu. Wiem co mówię bo mój kominek flejowaty potrójnie jest ( 3 szyby ma - taka karma;)) i jak uda mi się go zapuścić to się bidok nasłucha:cool: Nazywa się Cyk-Cyk i rzeczywiście cyk cyk i szyby czyściuteńkie bez większego wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Z jednej strony bardzo mi szkoda tych biednych psiaków. Z drugiej - jakie jest rozwiązanie, jesli psy liczy sie w tysiącach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Widzisz, Aneta, stosunek do zwierząt jest miarą cywilizacji. Gdyby od lat wprowadzali sterylizację to teraz nie byłoby problemu. U nas zresztą też. A tak problem jest i załatwia się go raz na kiedyś masowym mordem. To nie jest cywilizacja, to jest dzicz. U nas choć tych mordów nie ma na taką skalę.. Podobno (o ile pamiętam opisywała amalfi), że to samo jest w Grecji, po sezonie turystycznym masowo wyłapywane i zabijane są psy, bo turyści ich już nie karmią i nie ma kto. Nie pojadę do Grecji właśnie dlatego, nie przepadam za barbarzyństwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 .... jak widać w Polsce ceremonia zachwyciła żona stwierdziła, że czas zmarnowała, ja nie widziałem, bo sędziowałem .... dziewczynom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Odkryłam niedawno świetny środek do szyb kominkowych w Leroy Merlin. Kosztuje toto coś z 18 PLN ale czyści z siłą wodospadu. Wiem co mówię bo mój kominek flejowaty potrójnie jest ( 3 szyby ma - taka karma;)) i jak uda mi się go zapuścić to się bidok nasłucha:cool: Nazywa się Cyk-Cyk i rzeczywiście cyk cyk i szyby czyściuteńkie bez większego wysiłku. Ja kupuję w tesco daisy coś tam do kominków i też rewelacyjnie czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2014 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nie tylko do zwierząt stosunek określa naszą miarę cywilizacji, ale w ogóle do istot słabszych od nas samych, także ludzi. Do chorych, do starszych, do dzieci. Do każdego, kto jest od nas słabszy, czy to fizycznie, czy to psychicznie. I w takim ujęciu każdemu z nas zdarza się być mało cywilizowanym. Czasem zresztą nawet nie zauważamy tego faktu. Teraz idę się przyspawać do tv, bo łyżwiarstwo figurowe się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts