DPS 09.02.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Kche! Kche! Smark! Pfrrrr....!!! Tylko Kamil mnie pocieszył, taki dobry chłopiec... A psik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 09.02.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Kche! Kche! Smark! Pfrrrr....!!! Tylko Kamil mnie pocieszył, taki dobry chłopiec... A psik!!! Teraz to ja mam zaglucony monitor ... i sama se tego nie zrobiłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 No mój tez zacharkany, Depsia chusteczki sobie cholera jakieś spraw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 To na pewno nie ja zagluciłam Wasze monitory, moje drogie, bo ja ostatnio poruszam się i leżę praktycznie cały czas z chusteczką przy twarzy. Dziś chorowania ciąg dalszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.02.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ło matko i córko ! http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a030.gifże też Wam sie tak chce .....było po mieście nie pomykać ino siedzieć na wsi .....wsi spokojna, wsi wesoła....a tak załapała miastowego mikroba :yes:to sie pomęczysz ja od pewnego czasu piłam rano cytrynę z wodą z połówki miało być na wszystko nawet na schudnięcie ...ale jak przytyłam , to przestałam ....fakt ,że katary i choróbska mnie się tej zimy jeszcze nie czepiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.02.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://wyborcza.pl/1,75248,15426128,Kopenhaskie_zoo_zastrzelilo__niepotrzebna__zyrafe_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) nawiążę jeszcze do konsumpcji za głębokiego PRLu telewizja polska chyba dostała odgórny nakaz obrzydzenia rodakom imperialistycznego mocarstwa ( czyt.USA:cool:) i puściła film "O to Ameryka" ....czegoż to tam ci amerykanie nie zjadali http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a065.gif .... ja najbardziej zapamiętałam konsumpcję móżdżku żywej małpiatki ...do dziś mam ten obraz w pamięci ....była sobie restauracja ze stolikami, niby na pierwszy rzut oka normalna , ale dociekliwego klienta od razu zastanowią wycięte dziury na środku stolika ...i zasiadło przy stoliku towarzystwo , kelner pojawił się z maleńką, śliczną, żywą małpką :)taką do miziania i kochania, uroczy pyszczek i........:eek:umieścił ją tak od spodu stołu ,że wystawał z dziury tylko łepek porządnie zaklinowany i jakąś maszynerią odciął nad ślipkami taki dekielek z czaszki , ukazał się mózg i ci oprawcy łyżkami wyjadali ...........:bash: nawiązując do konsumpcji psów , to w Wietnamie są restauracje tylko z menu psim i taki wietnamczyk mówi ,że dla nich zjadanie psów jest musowe, bo to im przynosi powodzenie w życiu ....to jest prawie taka sama tradycja ( ) jak u nas zjadanie karpia na wigilię ...a w Korei http://podroze.onet.pl/korea-poludniowa-zupa-z-miesa-psa/zsbdv dobra nie kopać , sama idę .........idę przygotować wegetariański posiłek na śniadanie choremu na kręgosłup Edytowane 10 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Cóż, różne "ludy" jadają też pijawki, świerszcze, koty, piją koktajle z dżdżownic..... I wcale nie mam na myśli dzikich indian, którzy jedzą każde białko wydłubane z kory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.02.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://wyborcza.pl/1,75248,15426128,Kopenhaskie_zoo_zastrzelilo__niepotrzebna__zyrafe_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Próbuję zrozumieć dlaczego zabito tę żyrafę..... Czystość genów.......................... gdzieś to już było co nie ????? Aaaa taki jeden z wąsikiem o ludziach tak mówił............ Źle skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 o tym zjadaniu mozgu malpiego to pamietam w indianie jones bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Weźta zmieńta temat cooo:sick:??? Ja najprawdopodobniej zakonserwowana jezdem sokiem z pigwy... chłopakom nie smakowało bo kwaśne... to sama wyguglałam... poprawiłam nalewką z tejże samej... tera przy chorowitkach tańczyć muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Próbuję zrozumieć dlaczego zabito tę żyrafę..... Czystość genów.......................... gdzieś to już było co nie ????? Aaaa taki jeden z wąsikiem o ludziach tak mówił............ Źle skończył selekcję rozumiem, choć te geny z pewnością w innym Zoo by powiększyły pulę, natomiast zabicie i ćwiartowanie na oczach dzieci... skąd te dzieci się tam wzięły, to wyglądało na lekcję poglądową... w przedszkolu a może to kolejny krok ... dżender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 dziwne, Szwedzi jakoś specjalnie krwiożerczy nie są A tych, co małpy jedli już pokarało. Mają Creutzfeldta-Jakoba albo inną prionową chorobę. Bo nie na darmo mamy niechęć do jedzenia ludzkiego mięsa. Mozna by pomyśleć - mięsa, jak mięso, ale nie. Bo za duzo chorób wirusowo-prionowych by nas wykończyło. Małpa też nam bliska genetycznie i zdrowa dla nas nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a to nie bylo w dunskim zoo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 10.02.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 3ymajta mnie http://www.cosgan.de/images/midi/frech/n015.gif ....mam wariata w domu http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e040.gifsiedzi na fince , na tarasie i gołe nogi opala co to się chłopu nawywija w mózgu na zasiłku rehabilitacyjnym http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k055.gif nie bede skakać z rosołkami na wyzdrowienie, o nie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.02.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 na fince czyli na nożu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 a moze na Fince?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.02.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Relek-jak opala gołe nogi to chyba ok?przez portki by się nie opaliły:)DPS-iu,lepiej Ci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ten numer z żyrafą to najzwyczajniejsze na świecie barbarzyństwo i bestialstwo. Inne ogrody zoologiczne zgłaszały przecież, że chętnie go wezmą! Duńskie gnojki jedne. A te dzieci... Gdzie byli rodzice i opiekunowie???!!! Relka - jak on siedzi i odnóża opala, to znaczy, że zdrowy i już nie ma co skakać! Ja odrobinę jakby... mniej chora. Słaba jak niemowlę, wciąż cała mokra, ale przynajmniej kaszlem się nie duszę. Dzisiaj nie obglucę Wam monitorów! Pogodę mieliśmy dzisiaj jak z kalendarza, błękitną, słoneczną, z ostrym powietrzem, piękną. A ja w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 10.02.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Posiedź,posiedź:)wydobrzejesz,to polatasz Sobie:)Miłe panie,czy znacie dietę bez pszenicy(Williams Dens,chyba?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts