relek 10.02.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) finka to jest rodzaj fotela kręciłam się w kuchni , to nie widziałam co robi ...wyglądam na taras , bo się coś zagęściło za szybą a paczę a pan w krótkich galotach , bez skarpetek , nóżki na podnóżku ....na grzbiecie wełniana koszula a co ty chopie robisz ? opalam się - chodź posiedź , zobacz jak cieplutko chociaż skarpetki załóż wariacie ......od stóp się choroby zaczynają .....poczekam 3 dni i dobiję kurować nie będę , bo chłop w chorobie , to 3 razy gorszy od baby ...nawet od Depesi gorszy a z tą żyrafą , to powinni trafić pod trybunał jaki ...co by ich geny obchodziły w innym zoo albo prywatnych rękach ? dobrze nasze purpuraty wieszczą unia zatraca się......zaczną od żyraf skończą na staruszkach i gender Edytowane 10 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A mi się strona z żyrafą nie otwiera, mówią, że takiej nie ma lub zmieniona .... może to i dobrze, bo znowu by mnie szlag trafił!!!! U mnie też wiosna, w rozpiętej kurtce chodziłam i zdjęłam szalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2014 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 finka to jest rodzaj fotela ... chłop w chorobie , to 3 razy gorszy od baby ...nawet od Depesi gorszy :no: To NIE JEST możliwe. Ale jak chcesz, to sobie dobijaj na zdrowie! A jaki to rodzaj fotela, pokaż...? Nigdy nie słyszałam takiego określenia na fotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 zdrowiej DPS-ia zdrowiej, ja w końcu wrodzone lenistwo przemóc muszę i zacząć robić jako mój dziadek nas odżywiał - codziennie rano z 1/3 szklanki gluta z lnu ugotowanego, zalane gorącym mlekiem i doprawione miodkiem, ile razy człowiek buty zimą przemoczył, przemarzł na przystanku i nawet nie kichnął, a teraz to mnie tylko ratuje że chorować nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2014 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Już sam fakt, że to glut sprawia, że chyba wolę ... pochorować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ale jak do gluta dolejesz mleka to przestaje być glutem:P za to smakuje lekko orzechowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A mi się strona z żyrafą nie otwiera, mówią, że takiej nie ma lub zmieniona .... może to i dobrze, bo znowu by mnie szlag trafił!!!! U mnie też wiosna, w rozpiętej kurtce chodziłam i zdjęłam szalik a ja w pędzie przeczytałem ...stanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 głodnemu to zawsze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ale jak do gluta dolejesz mleka to przestaje być glutem:P za to smakuje lekko orzechowo Hmmm... ciekawa teoria... porozmawiam o tym z Greyem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 głodnemu to zawsze:rolleyes: za glutami nie przepadam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 finka to jest rodzaj fotela .... chyba noża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.02.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Może to fotel dla fakira... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Relka, ewidentnie podgrzałaś naszą ciekawość! W doopie mam, dłużej nie leżę! Najwyżej będę spocona i będę wolniej się ruszać, ale wstaję z łóżka, bo trag mnie szlafi! Wiatr całkiem konkretny u nas wieje! Pytam się, kto go prosił??? Idę, wypłuczę gardło solą i wezmę czosnek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a ja w pędzie przeczytałem ...stanik Musze następnym razem to przemyśleć, może dlatego cały czas było mi jednak gorąco, że nie to zdjęłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 (edytowane) finka jak finka moja ma brązową skórę w Jysku teraz chyba po 130 zeta chodzą a moja 700 . .....no ale może mocniejsza Edytowane 11 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Oooo:o To tes mam finke:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Kiedyś prawie taką finkę chłopakom kupiłam. A dzisiaj zdesperowana trwającym wciąż uciążliwym bólem gardła nażarłam się lodów! Przez dłuuugą chwilę było leeeeepieeeeeeeeejjjj... Wieczorem chyba znowu się najem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.02.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 od lodow glowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.02.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 jedz , jedz lody albo Ci pomogą albo mogiła mnie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts