EZS 11.02.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 jedz, jedz, wirusy lubią zimno... mnożą się wtedy... jak ktoś ma końskie zdrowie, to i lody go nie zabiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.02.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Głowa to boli po winie.Niestety.Po białym też.Więc tylko w ilościach i okolicznościach obiadowych.W innych okolicznościach wolę piwo.A lody? Nie mam zdania. Chyba, że jako lekarstwo., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Głowa mnie nie rozbolała, gardło na razie też nie boli bardziej. Może to już jakieś bakteryjne g...o? Jak jeszcze ze dwa dni nie odpuści, to trzeba będzie do białej śmierci się udać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Teraz nie dziwię, że tak lubię ciepełko ... nie znosze wirusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 zdrowiej DPS-ia bo najgorzej to z lekarzami się zadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2014 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Staram się jak mogę, Wusiu, chociaz jakoś długo mi schodzi tym razem. Może jutro będzie lepiej... O matko, jaki ten czosnek ostry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Mojemu trochę odpuściło... to i Ciebie puści:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Zdrówka zdechlakom życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.02.2014 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Przekażę... dzisiaj znów się w nocy kręcił jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ja w nocy to jakoś śpię, ale jak się budzę rano, jest fatalnie.Jestem zapakowana po sam koniuszek zatok, kaszlę przez pół godziny, żeby wszystko z nocy wykaszlać, do doopy z takim interesem.Czuję się osobiście dotknięta, jak mawia Braza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.02.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) Depsia , pij 3 litry wody ( w UK tak zalecają na chorobę , paracetamol i woda)....woda na wszystko :rolleyes:na ból głowy, na przeziębienie, ból brzucha , zapalenie spojówek, na głód, na zmęczenie ....pij dużo wody na bakterie zrób sobie syrop z cebuli Dziewczyny pamiętacie temat dywaników z podkoszulków ? tak se siedzę w tych tematach skandynawskich przez Depsię ...a i szukam sąsiadowi do biało czarno drewnianej kuchni inspiracji na okno ale oni w tej Skandynawii to gołe okna mają.. bardzo fajne, to ale w naszych realiach nieużyteczne :no:chyba ,że od ogrodu .... u ruskich na olimpiadzie też się dziwowali ,że w oknach niet zasłonek, ale ruskie tak mają ..... ...i naszłam na robótki ręczne sposób ......nie żebym była złośliwa nic z tych rzeczy Edytowane 12 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 O matko jakie łazienki, pomysły PRLowskich hydraulików i zarąbistych domowych architektów wnętrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Depsia , pij 3 litry wody ( w UK tak zalecają na chorobę , paracetamol i woda)....woda na wszystko :rolleyes:na ból głowy, na przeziębienie, ból brzucha , zapalenie spojówek, na głód, na zmęczenie ....pij dużo wody na bakterie zrób sobie syrop z cebuli Słyszałam, że na wyspach służba zdrowia leży ale żeby aż tak No to się nie dziwię, że córka mojego męża do kraju przyjeżdża się leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A mówią, że to nasza służba zdrowia jest do d...., ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.02.2014 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Depsia na zatoki, naprawdę dobrehttp://www.supertaniaapteka.pl/neilmedsinusrinseregularkitzestawstartowybutelkasaszetki-p-4892.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 te łazienki to niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 O rany, niektóre łazienki robią naprawdę piorunujące wrażenie! Ale najlepsze zaraz Wam powiem. Oglądam i oczy mam coraz większe. W końcu pojawia się w polu widzenia Sołtys. No to ja go wołam, mówię: "Popatrz, o rany!" i pokazuję mu to zdjęcie: A on patrzy na mnie nierozumiejącym wzrokiem i pyta: "No...? I co...?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 O matko, zobaczcie TUTAJ, jaki zwierzęcy słodziak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 O matko, zobaczcie TUTAJ, jaki zwierzęcy słodziak!!! O Matko !! Cudności ten lisek Ja też chcę takiego mieć Ciekawe, skoro lisy należą do rodziny psowatych, to czy można sobie lisa od małego wyhodować i jak psa w domu trzymać? Tylko samego by lepiej nie puszczać, bo upolują go, albo on coś inszego u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Depsia, jak zdrówko ?? Wraca?? Łazienki - fenomenalne, pomysłowość nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts