braza 12.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Strasznie żałuję, że nie dane mi było obejrzeć na własne oczyska te sztuki gagaty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.02.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 sinus to dla mnie rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Strasznie żałuję, że nie dane mi było obejrzeć na własne oczyska te sztuki gagaty .... No to jest nas dwie... A z atokami mam to samo... w copce się za gówniorza nie chciało chodzić to teraz się cierpi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ja z tych raczej mało wrażliwych, ale widok wlewania sobie płynu do nosa doprowadza mnie do omdlenia W życiu sama bym sobie takiego kuku nie zrobiła. Dlatego jak już muszę z zatokami się rozprawić, to sinupret zawsze stosuję, ohyda jakich mało, ale dla mnie skuteczna ohyda Tyle,że u mnie to raczej epizody, a nie stan częsty, no i ja raczej bez konsultacji, to tylko p. bólowe / p .gorączkowe biorę (no i nospę ) i też tylko jak jestem o krok od zejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Do dziś nie znoszę czapek. Ja to chyba parówkę z soli sobie zaaplikuję, też skuteczna powinna być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Nienawidzę czapek. Musi mi być straszliwie zimno, żebym takową założyła a i to tylko tutaj w lesie, gdzie mnie nikt nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ja ten sinus co radzicie wypróbuję.. A POKAZ dla ciekawych to może zrobię... mooożeee...Ale nie za darmo:P:P:P Tylko muszę jeszcze poćwiczyć, he he. Ponoć to w ogóle bardzo pozyteczne tak sobie nos przepłukiwać... Ja to nabieram na łyżeczką i wlewam do dziurki, nie jest to takie straszne tylko ciężko skierować tę wodę ruchami głowy z jednej dziurki do drugiej omijając gardło... Brzmi jak zadanie na maturze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Gagatko jak mój Młody nawet momentami sam sobie płukał sinusem nos to Ty też dasz radę i na pewno nie raz się zdziwisz jak zobaczysz co z zatok wylata:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) ... tylko nie wiem jeszcze z jakiego przedmiotu: "Skieruj wodę, wlaną do dziurki w nosie, za pomocą tylko ruchów głowy, do drugiej dziurki, omijając gardło i wylej ją na zewnątrz." :jawdrop: To jest kompletnie nieczytelne a co dopiero mówić o wykonalności. Nie dziwię się, że nikt się nie chce tego podjąć... Edytowane 12 Lutego 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Wusia - ja jestem dobrej myśli. Na pewno spróbuję, mało tego - wierzę w sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.02.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Najskuteczniej nos sie przepłukuje na basenie,przypadkowe solidne pociągnięcie:) Inhalacja dla leniwych:rumianek w termosie,co jakiś czas trochę pooddychać nad nim.Na początku ostrożnie z odległością,ale po ponownym odkręceniu można już łapać ciepło blisko:)Są plastikowe inhalatorki,ale wygodniej z takim termosem:) Malka,ten sinupret pomaga,ale trzeba go długo brać A ja tam lubię ciepełko i czpki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 zdrówka życzę Gagaciu i żeby zatoki odpuściły bo wiem jakie to upierdliwe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 I w dodatku mniej skuteczne, bo ta woda powinna być wciągnieta (podciśnienie) przepchana i wypchnięta A tak w ogóle to najlepszym lekarstwem na zatoki jest nurkowanie w ciepłym słonym morzu. Komu zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ewa, JA POPROSZĘ!!!!!! Ciepłe...morze.... i jeszcze leczące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 12.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.02.2014 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 EZS-jak w m.Martwym to ja poproszę (ale z trafnymi numerkami totka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Mój znajomy mówi, że wyleczył sobie zatoki kiedy przeprowadził się na kilka lat na południe Francji. Polecał szczerze tę metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Acha, OK, czyli nie wlewać tylko WCIĄGAĆ - dobrze, spróbuję, czemu nie. Ztego co słyszałam, to już samo takie przepłukiwanie (przelewanie z jednej do drugiej) ma sens czyszczący nos (to w jodze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A NFZ refunduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.02.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 No ba. (chyba nic mądrzejszego nie wymyślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts