malka 12.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Tak myślałam (też nie wymyślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 EZS-jak w m.Martwym to ja poproszę (ale z trafnymi numerkami totka) byleby tylko hemoroidow nie bylo : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 12.02.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 TAR-od czekania na receptę czy totka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 hemoroidy + martwe morze - ups, moze zabolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Acha, OK, czyli nie wlewać tylko WCIĄGAĆ - dobrze, spróbuję, czemu nie. Ztego co słyszałam, to już samo takie przepłukiwanie (przelewanie z jednej do drugiej) ma sens czyszczący nos (to w jodze). akurat tu naciskasz butelkę i ona wpsikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.02.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 ło matko :rolleyes:ale te sinusy drogie no musowo pomogą za takie pieniądze a takie przelewanie z dziurki do dziurki z pominięciem , to nie skończy się jak u onego senatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.02.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 hemoroidy + martwe morze - ups, moze zabolec mocz nos a nie pupę nurkowanie z kuprem do góry, i tak większość tak robi NFZ niestety nie refunduje. U nas większość dobrych metod jest pełnopłatna... należy się przyzwyczajać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dochtór, toż to hardcore jest Ja poproszę receptę na ciepłe morze, tylko czy NFZ zrefunduje .... Ubezpieczona jestem, jakby co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.02.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A w życiu sobie do nosa nic nie naleję nie ma takiej opcji . Przy moim talencie dławienia się nawet kroplą własnej śliny, płukanie nosa doprowadziło by mnie, a właściwe odprowadziłoby mnie, na tamten świat w najstraszliwszej dla mnie opcji śmierci przez utonięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) Żyję... Jeszcze... W sumie jak się nie pogorszy to... ciężko będzie umrzeć a!!!! i nadal oddycham przez nos:lol: i nadal mam niedobór temperatury, teraz 35,6... Edytowane 13 Lutego 2014 przez Arctica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Zmień termometr albo technikę mierzenia temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 tu widac dokladnie to przelewanie- nie boli to nic a nic czasami troche splynie do gardla ale to tylko slona woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 O matko To nadal nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 O matko, jestem pod wrażeniem Dochtorowego filmiku. Dochtór, ja przemyślę, obiecuję. Ale się boję trochę... Mam jak Sipatka, bardzo łatwo się dławię. Receptę na morze ciepłe to oczywiście, że poproszę, złożę wniosek o refundację! Póki co jednak najpierw te parówki z wody z solą. Też powinny udrożnić chociaż trochę. Sinupret brałam tydzień, pomógł jak umarłemu kadzidło... Gagacia - jakbyś Ty tak filmik z tym przelewaniem... hę? Na YT...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Cholera z tymi Waszymi mikrobami, od dwóch dni drapie mnie w gardle, kaszlę i spływa ... nie wiem skąd ale do gardła!!! A niech to ...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Zmień termometr albo technikę mierzenia temperatury Ale ten sam termometr pokazywał niedawno Jackowi 38,9! I jeszcze drugim mierzyłam, to samo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 DPS-iu,mam nadzieję ,że dziś katar dał Ci zobaczyć złoto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gagacia - jakbyś Ty tak filmik z tym przelewaniem... hę? Na YT...? Chyba w masce :P A tą magiczną buteleczkę sinusową kupię na pewno i będę to robić. Wygląda to dla mnie bardzo obiecująco i bardzo mi się podoba! Tak pięknie przelatuje... Nie mogę się już doczekać OPOWIEM jak mi poszło (NIE POKAŻĘ, NIE NIE NIE ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Opis owszem, ale pokaz to już da wszystkich odpowiednie spojrzenie ... może jednak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ale ten sam termometr pokazywał niedawno Jackowi 38,9! I jeszcze drugim mierzyłam, to samo:rolleyes: Chcesz powiedzieć, że w wampirzycę się zmieniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts