19501719500414 13.02.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 nie ma się czego bać,jak używać, jest wyoślone w instrukcji obsługi,rewelacja, nawet przy katarze, tak ładnie czyści i zastępuje krople, dla ewentualnych użytkowników,w zestawie z butelką jest 60 saszetek z solą fizjologiczną,w zestawie uzupełniającym jest 120 saszetek za około 80 zeta,a wystarczy wymieszać dwie części soli kuchennej i jedną część sody oczyszczonej,by mieć za grosze, bardzo dużo soli do płukania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Coś Wam wstawię, bo bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.02.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 nie ma się czego bać, jak używać, jest wyoślone w instrukcji obsługi, rewelacja, nawet przy katarze, tak ładnie czyści i zastępuje krople, dla ewentualnych użytkowników, w zestawie z butelką jest 60 saszetek z solą fizjologiczną, w zestawie uzupełniającym jest 120 saszetek za około 80 zeta, a wystarczy wymieszać dwie części soli kuchennej i jedną część sody oczyszczonej, by mieć za grosze, bardzo dużo soli do płukania, Ale...tzn ... chmmm.... mam se kupić ten zestaw czy sól i sodę?? Bo zaraz lecę do sklepu, mnie nie trzeba namawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.02.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 to się palec nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.02.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Arctica, ja mam zawsze niedogorączkę czyli ok 35.5-35,6... jak jestem chora i mam 37 to znaczy, że trza pogotowie wołać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.02.2014 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gagata, kup zestaw,sól sobie zrobisz później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 czy mogę rozwiać po raz któryś mity gorączkowe? Ja ciągle słyszę od pacjentów "nigdy nie mam gorączki" g.. prawda. Po pierwsze jak nie ma, to nie ma, przy wirusówkach takich podostrych często nie ma, i już. Ale prrzy prawdziwej chorobie by była, niezaleznie od krzyku "ja nigdy....." Po drugie zalezy gdzie mierzyć. Przy wszelkich zaburzeniach krążenia na obwodzie (w skórze) to temperatura tejże skóry będzie niska, bo... krew przez nią kiepsko przepływa. To skad ma być wysoka? Ale jakby tak w odbycie zmierzyć, jak dziecku, to od razu się okaże, że temperatura jest.. Ucho też dobre, bo zwykle jest dobrze ukrwione. Dlatego proszę nie marudzić o niskiej temperaturze ale zmienić... punkt mierzenia. Arctica, pisałam, że jeszcze kilka dni przeżyjesz bez zmian. A potem albo się rozłożysz albo wydobrzejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziewczyny zostalismy zaproszeni na impreze pod tytułem dziwki i alfonsi macie moze pomysl jak sie to przebrac?? zastanawiamy sie tez nad zamiana rol ale kurka nigdy nie widzialam alfonsa a dziwke tylko TIRówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.02.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Alfonsa wyobrazam sobie jako takiego niedużego sprytnego facecika (dlaczego nieduży? ano, bo jakby był duży, reprezentacyjny i przystojny, to by był utrzymankiem a nie alfonsem ) w ciemnym garniturku (może być w prążki), z brylantyną na włosach, do tego atki "zabójczy" waski wyczesany i duuużo złota wszelakiego. Nie wiem, czy moje wyobrażenie jest słuszne. A dziwka? Zależy od poziomu. Tu chyba ma być apoteoza dziwki, więc można się posiłkować np Pretty woman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 no ja tez mam podobne wyobrazenie cos miedzy gangsta a mafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No... "Pretty Woman" to chyba niezła inspiracja. Chociaż chyba miałabym mieszane uczucia czy iść na imprezę pod takim hasłem... Wiem, wiem, sztywniak jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Oooo, tak tego alfonsa Ewa opisała, żem go zobaczyła oczami duszy! A dziwka jak ma byc na poziomie, to Pretty Woman jak nic!!!! No właśnie z tą temperaturą ... pod pachą mierzona rzadko osiąga 37,3 (u mnie) ale pod językiem to juz insza inszość .... Przy takiej to i ja wymiękam i najlepiej karetkę wołać, a to znaczy, że tak naprawdę to ho ho ho .... Zmieniam punkt mierzenia w takim razie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.02.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziewczyny zostalismy zaproszeni na impreze pod tytułem dziwki i alfonsi macie moze pomysl jak sie to przebrac?? zastanawiamy sie tez nad zamiana rol ale kurka nigdy nie widzialam alfonsa a dziwke tylko TIRówke Gender? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.02.2014 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dziwkę obejrzeć , to trzeba do Kongresowej albo Polonia Hotel .....ale możesz obejrzeć Tulipana , on z dziwkami się woził a Tirówkę tez widziałam na toruńskiej trasie , miała bardzo ładne futerko białe , tak do pasa , a potem nic ...akurat złapała na tę gołą klienta .....no na tym sie nie wzoruj a co Wy tu szpital zakładacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dla przyjemności posiadania temperatury to ja se termometra w żyć nie zasadzę... pomyślę o tym pod językiem... skoro jeszcze w tym pierwszym nie mierzyłam:D Alfons to chyba taki przechodzony żigolo, nieeee??? Z dziwką łatwiej bo im mniej tym lepiej, nawet wersja exklusiv musi być krótka... no i szpilo-platformo-koturny musowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.02.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 (edytowane) to Ty podajesz wzór na amerykańską dziwkę ....a alfons tera to osiłek na łyso ogolony..... a i przestrzegam przed kaszlem podczas jedzenia :(jeden tego nie przeżył .....albo kasłać , albo jeść http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Belgowie-zalegalizowali-eutanazje-dzieci,wid,16406059,wiadomosc.html :jawdrop: Edytowane 13 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No taaaa... zawsze może wpaść nie w tą dziurkę co trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2014 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Niestety, najczęściej nie da się nad kaszlem zapanować. Wystarczy wspomnieć córkę Ewy Błaszczyk - miała połknąć zwyczajną tabletkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Gagaciu kupiłaś już sinusa ja sobie tym też robiłam to potem miałam wrażenie jakby mi taka fajna chłodna bryza przeleciała przez nos i zatoki na noc sobie zrobić i nocka jak bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Wiecie ... nie bardzo rozumiem, o co Belgom chodzi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts