Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

nie ma się czego bać,

jak używać, jest wyoślone w instrukcji obsługi,

rewelacja,

nawet przy katarze, tak ładnie czyści i zastępuje krople,

dla ewentualnych użytkowników,

w zestawie z butelką jest 60 saszetek z solą fizjologiczną,

w zestawie uzupełniającym jest 120 saszetek za około 80 zeta,

a wystarczy wymieszać dwie części soli kuchennej i jedną część sody oczyszczonej,

by mieć za grosze, bardzo dużo soli do płukania,

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ma się czego bać,

jak używać, jest wyoślone w instrukcji obsługi,

rewelacja,

nawet przy katarze, tak ładnie czyści i zastępuje krople,

dla ewentualnych użytkowników,

w zestawie z butelką jest 60 saszetek z solą fizjologiczną,

w zestawie uzupełniającym jest 120 saszetek za około 80 zeta,

a wystarczy wymieszać dwie części soli kuchennej i jedną część sody oczyszczonej,

by mieć za grosze, bardzo dużo soli do płukania,

Ale...tzn ... chmmm.... mam se kupić ten zestaw czy sól i sodę??

Bo zaraz lecę do sklepu, mnie nie trzeba namawiać.

czy mogę rozwiać po raz któryś mity gorączkowe?

Ja ciągle słyszę od pacjentów "nigdy nie mam gorączki"

g.. prawda.

Po pierwsze jak nie ma, to nie ma, przy wirusówkach takich podostrych często nie ma, i już. Ale prrzy prawdziwej chorobie by była, niezaleznie od krzyku "ja nigdy....."

Po drugie zalezy gdzie mierzyć. Przy wszelkich zaburzeniach krążenia na obwodzie (w skórze) to temperatura tejże skóry będzie niska, bo... krew przez nią kiepsko przepływa. To skad ma być wysoka? Ale jakby tak w odbycie zmierzyć, jak dziecku, to od razu się okaże, że temperatura jest.. Ucho też dobre, bo zwykle jest dobrze ukrwione. Dlatego proszę nie marudzić o niskiej temperaturze ale zmienić... punkt mierzenia.

Arctica, pisałam, że jeszcze kilka dni przeżyjesz bez zmian. A potem albo się rozłożysz albo wydobrzejesz :)

Alfonsa wyobrazam sobie jako takiego niedużego sprytnego facecika (dlaczego nieduży? ano, bo jakby był duży, reprezentacyjny i przystojny, to by był utrzymankiem a nie alfonsem ;) ) w ciemnym garniturku (może być w prążki), z brylantyną na włosach, do tego atki "zabójczy" waski wyczesany i duuużo złota wszelakiego. Nie wiem, czy moje wyobrażenie jest słuszne. A dziwka? Zależy od poziomu. Tu chyba ma być apoteoza dziwki, więc można się posiłkować np Pretty woman :)

Oooo, tak tego alfonsa Ewa opisała, żem go zobaczyła oczami duszy! A dziwka jak ma byc na poziomie, to Pretty Woman jak nic!!!!

No właśnie z tą temperaturą ... pod pachą mierzona rzadko osiąga 37,3 (u mnie) ale pod językiem to juz insza inszość .... Przy takiej to i ja wymiękam i najlepiej karetkę wołać, a to znaczy, że tak naprawdę to ho ho ho .... Zmieniam punkt mierzenia w takim razie!!!

Dziwkę obejrzeć , to trzeba do Kongresowej albo Polonia Hotel :cool: .....ale możesz obejrzeć Tulipana , on z dziwkami się woził :D

a Tirówkę tez widziałam na toruńskiej trasie , miała bardzo ładne futerko białe , tak do pasa , a potem nic :eek: ...akurat złapała na tę gołą klienta .....no na tym sie nie wzoruj :lol2:

a co Wy tu szpital zakładacie ?

Dla przyjemności posiadania temperatury to ja se termometra w żyć nie zasadzę... pomyślę o tym pod językiem... skoro jeszcze w tym pierwszym nie mierzyłam:D

Alfons to chyba taki przechodzony żigolo, nieeee???

Z dziwką łatwiej bo im mniej tym lepiej, nawet wersja exklusiv musi być krótka... no i szpilo-platformo-koturny musowo...:yes:

to Ty podajesz wzór na amerykańską dziwkę :D ....a alfons tera to osiłek na łyso ogolony.....

a i przestrzegam przed kaszlem podczas jedzenia :(jeden tego nie przeżył .....albo kasłać , albo jeść :yes:

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Belgowie-zalegalizowali-eutanazje-dzieci,wid,16406059,wiadomosc.html

:confused::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Edytowane przez relek