Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

No jak o co...

O to, żeby kilkuletnie dzieci mogly poprosić o śmierć.

NIGDY tego nie zrozumiem.

To pokazuje jak straszliwe skutki może mieć relatywizacja moralna, ciągłe przesuwanie granic etycznych.

A uważamy się za lepszych od cywilizacji, które skazywały na śmierć starych i chorych! :sick:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alfonsa wyobrazam sobie jako takiego niedużego sprytnego facecika (dlaczego nieduży? ano, bo jakby był duży, reprezentacyjny i przystojny, to by był utrzymankiem a nie alfonsem ;) ) w ciemnym garniturku (może być w prążki), z brylantyną na włosach, do tego atki "zabójczy" waski wyczesany i duuużo złota wszelakiego. Nie wiem, czy moje wyobrażenie jest słuszne. A dziwka? Zależy od poziomu. Tu chyba ma być apoteoza dziwki, więc można się posiłkować np Pretty woman :)

wypisz wymaluj danny de vito w blizniakach :D:D:D

Marta moze elegancka kurtyzana?

oj to duzo charakteryzacji by Marta miala zeby zrobic z siebie burdelmame z zebem czasu (z mlodej, ladnej i szczuplej dziewczyny zrobic stara gruba grope):lol2: ale pomysl z zamiana rol - genialny, jakkolwiek faceta w damskie fatalaszki nie ubierze bedzie wygladal jak brzydka wersja tirowki:lol2:

oj Tarciu jak ci mam dziekowac za tyle komplementów naraz :D

no wlasnie na przebranie myslalam o dresiku kreszowym do tego koszula z dlugim kolnierzem, eleganckie buty i łancuch z metalowego pomalowany zlotym sprayem i brylantyna na wlosach, domalowany wasik i plastikowy bialy kapelusz, do teog by sie przydalo takie futerko brazowe z kolnierzem wlochatym :D

tylko mam problem bo nie mam ani dresiku ani futerka, musze do szmateksu podjechac

nie wziskaj się w sój garniturek, bo to ma być męska wersja. Weż spodnie swoje, najlepiej przyduże i na szelkach a marynarkę od połówka. Włoski na żel do tyłu zaczesane, wąsik namalowany. Taka trochę burleska, popatrz sobie na międzywojenne filmy, tam się masowo kobiety za facetów przebierały.. Elegancko ma być, z lakierkami włącznie, ale żeby widać było, że to przebranie.

Z facetem problemu nie ma, mini i nieogolone nogi i już nikt nic więcej nie zobaczy. A, kup mu sztuczne rzesy, takie dłuuuugie. I blond perukę. Sztuczna jest za 20 zł ;)

Świat zwariował:(

Z dziećmi już było-u Spartan,tam decydował urzędnik:(

W Belgii ma decydować psycholog ?,rodzic? i dziecina ?:(Jednocześnie tej dziecinie szkodzi krzywy banan,telewizja , wędzonka...klaps jest wręcz zbrodnią?

Swiat zwariował ...albo ja:(

Będę się zapierać wszystkimi czterema, że jednak świat zwariował. :(

DPS_iu,lepiej Ci zdrowotnie?Widzisz już przez kater na oczy? może będzie jakieś kolejne złoto?Walentynkowo:hug:

Widzieć Prababko to ja i widzę, ino zatoki wciąż nie chcą się oczyścić. Spływa to do potem do gardła, ciągle mam ataki bardzo męczącego suchego kaszlu. Ale ja przyzwyczajona, więc dam radę, muszę. Walentynkowo, kochana! :hug:

Matko, jak ja bym to chciała zobaczyć!!!!!

Domagam się fotencji, bezwzględnie, może być na pw, ale koniecznie! :D