DPS 13.02.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 No jak o co... O to, żeby kilkuletnie dzieci mogly poprosić o śmierć. NIGDY tego nie zrozumiem. To pokazuje jak straszliwe skutki może mieć relatywizacja moralna, ciągłe przesuwanie granic etycznych. A uważamy się za lepszych od cywilizacji, które skazywały na śmierć starych i chorych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.02.2014 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Świat zwariował Z dziećmi już było-u Spartan,tam decydował urzędnik:( W Belgii ma decydować psycholog ?,rodzic? i dziecina ?:(Jednocześnie tej dziecinie szkodzi krzywy banan,telewizja , wędzonka...klaps jest wręcz zbrodnią? Swiat zwariował ...albo ja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.02.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 DPS_iu,lepiej Ci zdrowotnie?Widzisz już przez kater na oczy? może będzie jakieś kolejne złoto?Walentynkowo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Alfonsa wyobrazam sobie jako takiego niedużego sprytnego facecika (dlaczego nieduży? ano, bo jakby był duży, reprezentacyjny i przystojny, to by był utrzymankiem a nie alfonsem ) w ciemnym garniturku (może być w prążki), z brylantyną na włosach, do tego atki "zabójczy" waski wyczesany i duuużo złota wszelakiego. Nie wiem, czy moje wyobrażenie jest słuszne. A dziwka? Zależy od poziomu. Tu chyba ma być apoteoza dziwki, więc można się posiłkować np Pretty woman wypisz wymaluj danny de vito w blizniakach :D:D Marta moze elegancka kurtyzana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Co do Belgów - no cóż, jak widać niedługo nie potrzeba będzie kolejnego Hitlera i wojny, żeby zrobić czystkę na Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Co zaś się tyczy balu to bym zrobiła odwrotnie z płcią. Facet przebrany za prostytutkę a kobieta za alfonsa tudzież może też być budrelmamą - taką nadgryzioną zębem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 oj to duzo charakteryzacji by Marta miala zeby zrobic z siebie burdelmame z zebem czasu (z mlodej, ladnej i szczuplej dziewczyny zrobic stara gruba grope) ale pomysl z zamiana rol - genialny, jakkolwiek faceta w damskie fatalaszki nie ubierze bedzie wygladal jak brzydka wersja tirowki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 oj Tarciu jak ci mam dziekowac za tyle komplementów naraz no wlasnie na przebranie myslalam o dresiku kreszowym do tego koszula z dlugim kolnierzem, eleganckie buty i łancuch z metalowego pomalowany zlotym sprayem i brylantyna na wlosach, domalowany wasik i plastikowy bialy kapelusz, do teog by sie przydalo takie futerko brazowe z kolnierzem wlochatym tylko mam problem bo nie mam ani dresiku ani futerka, musze do szmateksu podjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 oj tam nie badz taka skromna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 realistka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 zrob sie na eleganckiego alfonso, a A. przebierz za pania dajke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 elegancki alfons to ze w garniturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 tylko wlosy nazelowane i jakies kety i lancuchy jako akcesorium, moze jeszcze biale skarpetki aby troche tandety wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.02.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 w sumie zawsze mozesz "na fibaka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 no nawet chyba moze sie wcisne w jakis swoj garniturek sprzed paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 nie wziskaj się w sój garniturek, bo to ma być męska wersja. Weż spodnie swoje, najlepiej przyduże i na szelkach a marynarkę od połówka. Włoski na żel do tyłu zaczesane, wąsik namalowany. Taka trochę burleska, popatrz sobie na międzywojenne filmy, tam się masowo kobiety za facetów przebierały.. Elegancko ma być, z lakierkami włącznie, ale żeby widać było, że to przebranie. Z facetem problemu nie ma, mini i nieogolone nogi i już nikt nic więcej nie zobaczy. A, kup mu sztuczne rzesy, takie dłuuuugie. I blond perukę. Sztuczna jest za 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Matko, jak ja bym to chciała zobaczyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Świat zwariował Z dziećmi już było-u Spartan,tam decydował urzędnik:( W Belgii ma decydować psycholog ?,rodzic? i dziecina ?:(Jednocześnie tej dziecinie szkodzi krzywy banan,telewizja , wędzonka...klaps jest wręcz zbrodnią? Swiat zwariował ...albo ja:( Będę się zapierać wszystkimi czterema, że jednak świat zwariował. DPS_iu,lepiej Ci zdrowotnie?Widzisz już przez kater na oczy? może będzie jakieś kolejne złoto?Walentynkowo:hug: Widzieć Prababko to ja i widzę, ino zatoki wciąż nie chcą się oczyścić. Spływa to do potem do gardła, ciągle mam ataki bardzo męczącego suchego kaszlu. Ale ja przyzwyczajona, więc dam radę, muszę. Walentynkowo, kochana! Matko, jak ja bym to chciała zobaczyć!!!!! Domagam się fotencji, bezwzględnie, może być na pw, ale koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 14.02.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 na ten kaszel, sinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 na ten kaszel, sinus tak, ale ze sterydem. Samo płukanie nie wystrczy, trzeba zapalenie zlikwidować bo będzie wydzielać coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts