DPS 14.02.2014 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jak do poniedziałku się nie poprawi, to pomyślę o białej śmierci, ale jak go znam, to polopirynę mi przepisze, a nie steryd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Fajne to leczenie bezdotykowe, bezosłuchowe, bezwidzeniowe... no, no, no... Zastanawia mnie po co to lekarze OSOBIŚCIE pacjentów w gabinetach przyjmują Tylko się na zarazki wystawiają Jakiś masochizm czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Matko, jak ja bym to chciała zobaczyć!!!!! Ja też bym chciała to zobaczyć Domagam się fotencji, bezwzględnie, może być na pw, ale koniecznie! Ale dlaczego na pw, reszta towarzystwa to co? to pies ? Smakiem się mamy obejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.02.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 O nie nie relacji nie bedzie lakierki super pomysl ale trzeba je miec a ja niestety nie posiadam peruke blondi mamy , brylantyne juz zakupilam rzes sztucznych nie, za pozno przeczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.02.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Jak o rady to się prosiła, a pikczerków to nie da, buuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Depsia, radzę Ci domagać się sterydu. Jestem po pierwszej dawce i mam wrażenie, że druga i następne to już będzie luzik. No właśnie Markoto, to nie w porządku jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2014 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 A jak się Twój steryd nazywa, Brazuniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Bodherin, w sprayu, kilka godzin temu wzięłam pierwszą dawkę i czuję delikatną poprawę. Córcia wyjechana, zwierzaki na dworze ... a ja uprawiam ninierobienie ... fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 buderhin. bo to sposobem trzeba, sposobem... wiesz, jak pacjent przychodzi i mówi, że kiedyś mu taki lek pomógł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Fajne to leczenie bezdotykowe, bezosłuchowe, bezwidzeniowe... no, no, no... Zastanawia mnie po co to lekarze OSOBIŚCIE pacjentów w gabinetach przyjmują Tylko się na zarazki wystawiają Jakiś masochizm czy co dla mnie 70% diagnozy daje wywiad. pozostałe 30% bada lekarz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.02.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 House mi się przypomina . Jemu pacjent też nie był potrzebny do diagnozowania choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.02.2014 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 nie mam jego wiedzy.. w młodości grałam w brydza zamiast się uczyć i już nie nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Literówka, oczywiście że Budherin, przepraszam... Diagnoza to podstawa a dobry lekarz i bez oglądania na podstawie opisanych objawów jest w stanie w dużej części powiedzieć, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ha. Gdybyż wszyscy lekarze CHCIELI SŁUCHAĆ.Każdy naprawdę dobry lekarz doskonale wie, że wywiad, czyli słuchanie pacjenta, to kluczowa sprawa.Ale nieraz spotkałam się z bardzo niechętnym nastawieniem lekarzy do prób dokładniejszego opowiadania o objawach, a zwłaszcza o tym, co pomaga."Skoro pani wie, to po co pani do mnie przyszła?!"Zawsze wtedy odpowiadam: NA KONSULTACJĘ. A przecież i sam pacjent i jego rodzina bardzo często tyle mówią o objawach, że postawienie diagnozy wymaga tylko formalnego potwierdzenia w postaci badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Przychodzi baba do lekarza i mówi:- Panie doktorze ja jestem taka leniwa. Jak się położę to, bym tak leżała, leżała, leżała... A jak usiądę, to bym tak siedziała, siedziała, siedziała...Lekarz się zdenerwował że mu głowę takimi rzeczami zawraca i rzekł:- A jakbym panią kopnął w dupę, to pani by tak leciała, leciała, leciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2014 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 (edytowane) Przychodzi baba do lekarza i mówi: Panie doktorze żyć mi się nie chce wszystko mnie wkurwia. Lekarz jej na to: -A próbowała się Pani wyciszyć pospacerować po lesie, posłuchać śpiewu ptaków. -Panie doktorze las mnie wkurwia pełno tam pajęczyn, drzewa mają igły które kłują a ptaki drą ryje i mnie po prostu wkurwiają - No to może kąpiel w wannie z pianą, świeczuszki nastrojowa muzyka. - E tam panie doktorze piana mnie wkurwia bo szczypie w oczy, świeczuszkami można się poparzyć a ta nastrojowa muzyka to mnie wkurwia na maksa. -A może seks, a jak u pani z seksem? -A co to seks? - Jak to nie wie Pani? - lekarz podrapał się w głowę i tak sobie pomyślał że dla dobra pacjentów zrobi wszystko - Dobrze proszę panią za parawan. Weszli razem za parawan i za chwilę lądują tam spodnie, biustonosz, koszula i reszta ich garderoby. Po chwili słychać jęki i parawan się delikatnie trzęsie. Nagle odzywa się baba -Panie doktorze niech się pan zdecyduje wkłada pan czy wyjmuje bo już mnie Pan zaczyna wkurwiać. Dobry wieczór Edytowane 14 Lutego 2014 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Bosssskieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 spadłam z krzesła :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Malka - Boszsz, muszę coś koniecznie zrobić dzisiaj i jutro, czeka mnie pisanie. Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts