Prababka 15.02.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 DPS-iu,ponoć całe zło ma być w modyfikowanej pszenicy:)ja uwielbiam chlebki i kluseczki,ale gdybym tak miała schudnąć parę kilo,to kto wie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 DPS-iu,ja się nie znam ani na pszenicach ani na dietach.Nie musiałam-nie miałam nadwagi,nie liczę kalorii:(A kolege widziałam-i grubszego i chudszego.Ale raz miałam mojego męża na diecie-tłustej od Chińczyka.Chudł gwałtownie,męczył się na tym tłustym a ja z nim,bo ja mu to szykowałam>Do pierwszych badań cholesterolu.O taką bezpszeniczną pytam,bo nie wiem jakie może dawać skutki,Ja naprawdę się na dietetycznych jedzeniach nie znam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 nie w zmodyfikowanej ale w glutenie.Dieta bezglutenowa podobno tak działa. I chyba coś w tym jest, bo łatwiej się zawsze odchudzałam, jak odstawiałam zboże czyli chleb i kluchy Relek, to ja bym dała wg alergologa jednak. To i tak leczenie pomocnicze w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.02.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Ostatnie newsyKamila nareszcie stać na kupno gazety bo ... ma 2 złote a gazeta kosztuje tylko 1,50 W TVP będą kręcić nowe odcinki " Złotopolskich" ze Stochem Kowalczyk i Bródką w głównych rolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2014 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.02.2014 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) dzięki Ewa a aerius ma na stałe co do wody , to dodam jeszcze ,że spożywając zimną wodę zmuszamy organizm do ogrzania tej wody zanim wchłonie ją do tkanek , co daje spalanie kalorii (:sick:ciekawe dlaczego zjadanie lodów nie spala? ) ....mam dzbanek Britta i sobie przesiewam zimną wodę z kranu a na dniach kupuje lodówkę to będę miała dostawę zimnej wody non stop Depsia , wg królowej Marii Antoniny ( co potwierdzają badania, przeprowadzone w Tel Awiwie) na śniadanie możemy zjeść coś słodkiego, bo wtedy nasz metabolizm jest szybszy.......a zjedzenie czegoś słodkiego na śniadanie pozwoli nam wyeliminować zachcianki na cały dzień ......stąd może we Francji typowe śniadanie to słodkie rogaliki i kawa .... jest dieta oparta o nawyki żywieniowe królowej .....na kolacje królowa spożywała lekki bulion z warzyw lub kurczaka albo perliczki........ponoć ten nawyk ma do dzisiaj wiele Francuzek, które zamiast ciężkich kolacji delektują się lekką zupą wiele razy czytałam, że ideałem śniadania dla ludzi zdrowych, jest tzw. śniadanie włoskie, czyli słodkie śródziemnomorskie śniadanie, składające się z pieczywa, masła, mleka i jego przetworów, dżemu, marmolady oraz warzyw i sezonowych owoców..... proszę dopisywać swoje doświadczenia ( czy Depesia pozwoli? ) bo mam mus zrzucić oponę co mnie w styczniu wyszła bo ona mnie dusi Edytowane 16 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Można i wg Marii Antoniny, czemu nie! Prawdą jest, że też tak mam, jak zjem coś słodkiego rano, to potem już mi się nie chce. I jajka na twardo jedz, twierdzi się, że to ujemne kalorie. Bodziu - Fajne jest to, że te medale zdobywają tacy poukładani ludzie. Cała trójka może być przykładem, aż miło pomyśleć, że to przedstawiciele naszej nacji! Jeszcze tylko dzień lub dwa i Sołtys zdoła założyć drzwi do sypialni w dopasowanym na nowo (tydzień!!!) otworze drzwiowym. Cóż za szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.02.2014 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 A tak sobie z boczku powiem -prawdziwe szczęście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.02.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 (edytowane) Wstajesz i wiesz http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k035.gif popsuję Ci humor od samego pięknego , słonecznego poranka ......świadomość tego ,że nie ma widoków na świetlaną przyszłość każe mi się uzbroić http://www.cosgan.de/images/midi/boese/e010.gifw cierpliwość i cierpliwie czekać, kiedy ten nasz durny naród zmądrzeje i odkryje ,że ta kupa durnych polityków dba tylko o swoje tupy .....i dnia wskazanego nikt z narodu nie uda się na wybory ciekawe co wtedy zrobią jajogłowe:mad: dobra lece po lodówkę , bo dziś przecena Edytowane 16 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ja tam wiem na kogo głosować. W dupie mam interes tego kraju od kilku lat (tak, dopiero od kilku). Późno zmądrzałam, ale lepiej późno niż wcale, czyż nie? Dlatego pójdę i zagłosuję na PSL, który jak Rejtan broni mojego KRUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 W tym bieda, że nie głosując oddaje się pola najlepiej zorganizowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 16.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Bo na karcie wyborczej brak pozycji :"Żaden z wyżej wymienionych kandydatów nie spełnia moich wymagań - czytaj wszyscy są durni jak fura situ possanego" Gwarantuje , że byłaby to najczęściej wybierana opcja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Szczerze mówiąc tez się przestałam przejmować i ekscytować a weszłam w fazę tzw. tumiwisizmu jeśli chodzi o politykę naszego państwa. Ktokolwiek by nie przyszedł i tak dżówno zrobi, wręcz stawiam tezę, że lepiej zostawić tych, co rządzą teraz to może w końcu zaspokoją swoją chciwość i w przypływie lekkiego zadowolenia zaczną coś - choćby nawet niewiele - robić dla obywateli. To pobożne życzenia, ale marzyć można każdemu. Natomiast diabli mnie biorą jeszcze gdy słyszę o nietykalności kościelnych kacyków i podniecanie się beatyfikacją jakby quźwa innych ważniejszych spraw nie było. Ot, urok życia w XXI wieku, gdy ideały, jeśli jeszcze nawet były jakieś, to już dawno sięgnęły bruku!! Mam ładną pogodę i to mnie cieszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Moje nie tylko "wspinać" się nie mogą... blaty na ich wysokości też są zakazane... nie ruszają... gorzej z kotami:sick: Pies nie ma prawa ruszyć nic czego nie dostał do paszczy lub michy... Kiedyś nie posprzątałam po imprezie i na ławie zostały takie frykasy jak kiełbaska pieczona, wędlinki, serek żółty, jajka o reszcie specjałów nie wspomnę... Grey nie tknął nic a sypia w salonie obok ławy . Natomiast diabli mnie biorą jeszcze gdy słyszę o nietykalności kościelnych kacyków i podniecanie się beatyfikacją jakby quźwa innych ważniejszych spraw nie było. Ot, urok życia w XXI wieku, gdy ideały, jeśli jeszcze nawet były jakieś, to już dawno sięgnęły bruku!! Mam ładną pogodę i to mnie cieszy!!! Czy ja Ci mówiłam, że Cię lubię Pogoda ładna i u mnie +8 wiatru niet, polaziliśmy z piesami po lesie, ptaszyska dzioby drą, drzewa puszczają pączki, IDZIE WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Niestety, odgórny beton kościelny trzyma się u nas mocno. Bo zwykli księża to często gęsto bardzo fajni i bardzo rozsądni ludzie są. A ta wiosna to niech już zostanie, niech już nigdzie stąd się nie wybiera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Aj, waj! Srebrny medalista z Soczi w narciarstwie dowolnym, Gus Kensworthy, postanowił ratować zabijane w Soczi psiaki. Znalazł wygłodzoną suczkę z czwórką szczeniąt, zabrał wszystkie do hotelu i zaopiekował się nimi. :D Teraz planuje zorganizowanie wielkiej akcji adopcyjnej wśród pozostałych sportowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.02.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 od swiat schudlam 5 kilo i nie wiem czy to po rzuceniu fajek, narzucilam sobie taki duzy rygor jedzeniowy, dieta bardziej plynna niz stala, zero coli, pepsi itp. poszlabym jeszcze na jakas bieznie tylko czasu juz nie mam, ale ogrod zaraz sie zacznie wiec troche kalorii spale. postawilam sobie za cel jeszcze z 10 kg i wzglednie bede zadowolona. najgorsze, ze mezowaty chce sie odchudzac, zapowiedzialam mu rozwod jesli zrzuci choc kilogram, nie chce szkieletora co by mnie w lozku żebrami ranil i kolanami obijal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.02.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Wśród wszystkich grup społecznych zdarzają się fajni i mądrzy ludzie. NAWET wśród księży. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.02.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ja przeszłam na dietę ŻP*W miarę ( W M I A R Ę ) jej przestrzegam... Ale też - chleba w zasadzie wcale, a jak idę na obiad w pracy (we Wrocku) do baru to jem mięso z warzywami (jak jestem bardziej głodna) albo same surówki i warzywka (mamy takie fajne niedrogie bary "na wagę") , zero klusek , ziemniaków itp. Zobaczymy...... -----------------*żreć połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 To ja temu srebrnemu medaliście gotowa jestem przyznać platynowy medal za te psiaki!!! Widziałyście filmik z ratowania psów w Soczi przez cudownych ludzi jeszcze przed Igrzyskami?? Te psy potruto, normalnie tych ryskim kacykom nogi z doopy bym powyrywała!!!! Ośka PS. Wy znowu o dietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts