relek 16.02.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 bo wiosna proszę Panienki :ptrzeba oponki zrzucić .......a może podpalić pod urzędem jakim:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.02.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Jakby od podpalenia ubyło mi parę kilo to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2014 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Proszę, przeczytajcie TUTAJ.Bardzo poruszająca rozmowa z człowiekiem, który ma glejaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.02.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 to zawsze porusza :(a gdzieś w podświadomości pojawia się - nie ja, uf........ a dziś całkiem przypadkiem znalazłam artykuł w GW o studentce i trafiłam na jej blog i w tym roku zmienię swój 1% dla Niej może się przyda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.02.2014 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ..artykuł w GW o studentce i trafiłam na jej blog i w tym roku zmienię swój 1% dla Niej może się przyda...... ja to chętnie 1% przekazałbym ..... fiskusowi, resztą bym się podzielił np z Marzeną a tak to stale Stefka wspieram, tegoroczny procent już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.02.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Wśród księży,jak w każdym zawodzie-są pasterze ... i pastuchy:( Chyba większość blogów dzisiaj to prośba o wsparcie:(Trzeba mieć twardą doopę ,żeby nie zwariować Ilu nie napisze,nie poprosi,ilu nie wie,że można poprosić?Jest ten 1% i niech go nie ruszą. Jest też problem ludzi nierakowych,umierających bez pomocy hospicjum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A ja w kwestii chudnięcia. Jak sobie radzicie z uczuciem ssania w pustym żołądku? No bo teoretycznie to ja wiem, co i jak powinnam jeść żeby schudnąć i jednocześnie dostarczyć wszystko co trzeba mojemu ciałku. Tylko, że moje ciałko a zwłaszcza ŻOŁĄDECZEK nieustannie domaga się papuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Znalazłam stronkę na której dziewczyna robi tak fantastyczne jedzonka, kolorowe, smakowite a wszystko wg diety 1200 kcal. To sobie ściągnęłam przepisy.... tylko wytrwać nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Mądry Człowiek realnie podchodzący do życia, szkoda że właśnie tacy odchodzą zbyt wcześnie ... Swój 1% oddaję na pomoc zwierzakom. Wiem, niektórzy może się oburzą .... trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Zwierzaki też potrzebują pomocy.My z mężem przekazujemy dla chorego dziecka kolegi męża, a na zwierzaki raz w miesiącu z konta małża idzie dla fundacji kwotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ostatnio widzialam taka rozpiske odnosnie ilosci i jakosci jedzenia- dosc sensowna talerz fi 15cm-1/2 to warzywa i owoce - owoce wlasciwie tylko do poludnia, 1/4 białko i 1/4 weglowodany złozone, w każdym posilku powinien być tez zdrowy tluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ja też na zwierzaki, Brazka Co do oponek, to przypominam zeszłoroczne łabądki i proponuję hasło - OPONKI na ŁABĄDKI! .. po co palić - to śmierdzi, a może być tak ... chmmm... urokliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 O mamuniu .... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Znalazłam stronkę na której dziewczyna robi tak fantastyczne jedzonka, kolorowe, smakowite a wszystko wg diety 1200 kcal. To sobie ściągnęłam przepisy.... tylko wytrwać nie umiem pije soczki rozrzedzone duza iloscia wody lub przegryzka np. marchewka, pomidorek, po jablkach mnie tez ssie Mądry Człowiek realnie podchodzący do życia, szkoda że właśnie tacy odchodzą zbyt wcześnie ... Swój 1% oddaję na pomoc zwierzakom. Wiem, niektórzy może się oburzą .... trudno. Zwierzaki też potrzebują pomocy. My z mężem przekazujemy dla chorego dziecka kolegi męża, a na zwierzaki raz w miesiącu z konta małża idzie dla fundacji kwotka. staram sie naszymi procentami dysponowac w miare mozliwosci (wiadomo tych zawsze jest za malo), a zwierzeta tez potrzebuja Ja też na zwierzaki, Brazka Co do oponek, to przypominam zeszłoroczne łabądki i proponuję hasło - OPONKI na ŁABĄDKI! [ATTACH=CONFIG]243241[/ATTACH] .. po co palić - to śmierdzi, a może być tak ... chmmm... urokliwie normalnie, paw:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 normalnie, paw:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 W zeszłym roku byłam w Białowieży, w Parku Narodowym!! Spaliśmy tam w pokojach gościnnych BPN (nawiasem, bardzo polecam - standard w zupełności wystarczający a ceny bardzo dobre i jest się w samym środeczku tego po co sie tam przyjechało). No i tam, na tarasie kawiarni, przykucnął pod ścianą nie kto inny jak oponowy łabądek....... normalnie się wzruszyłam... (starałam się siadywać zawsze tyłem do niego, z tego wzruszenia:sick:). Myślałam, że one tylko w przydomowych ogródkach Mazowsza i Wielkopolski.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Gagatko, czy ja mogę - ni z gruchy (za przeproszeniem Łosi) ni z pietruchy - zaatakować Cię pytaniem jak się sprawuje wiór osikowy w Waszej pięknej dolinie Żurawia i Czapli ? Pytanie moje jest podyktowane troską gdyż albowiem nasz wiór leży jakieś 7 lat chyba i cóś tak jakoś zaczyna miejscami mizernie wyglądać .. Na ile lat liczyliście Wasz ? dziękuje za wypowiedz i pozdrawiam Właścicielkę wątku oraz gości stałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.02.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ja swój procent od 2008 oddaję na podopiecznych siostry Małgorzaty, bo biedniejsi ode mnie, może mniej zaradni ...i nie można takich tylko kopać a w tym roku zmienię to na Marzenę, bo studentka , bo piękna, bo młoda.....i nie ma już czasu na nic albo może nie mieć..... Sipatka, odkryłam ,że jak żłopię tę wodę , to nie mam łaknienia albo kankę czekolady moja sąsiadka , tak koło 40stki... ma 158 w kapeluszu i ważyła ponad 100 :oz tym że nosiła przed sobą w biustonoszu ze 50 ....poszła w sierpniu 2012 na laparoskopowe związanie żołądka ( abo cóś podobnego,nie wiem dokładnie , bo rodzina mówiła że jest na czyszczeniu ślinianek ) to ona już po 4 miesiącach była w połowie siebie , a teraz wygląda jak Czubaszek ......podobno może zjeść tylko malutkie porcje ( pewnie tyle ile pozwala jej ten kawałek żołądka ) przy zjedzeniu większej ilości zwraca albo się bardzo źle czuje ........więc wykumałam ,że jak by się trzymał tej zasady, że tylko tyle ile piąstka człeka i odstawić smażone i słodycze ( no oprócz śniadaniowego słodkiego co nieco za królową Antoniną ) i dużo wody i zieleniny , to nie trzeba się katować dietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Zochna, a co mu się dzieje konkretnie? Ila macie warstw położonych? ..za pozwoleniem DPSi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A Ty myślisz Relciu, że ta ilość piąstki to nie dieta i to ostra ? Wodę zmuszam się pić, to chyba mój największy problem, bo ja to bym na jednej szklance płynu mogła cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts