TAR 17.02.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dlatego ja rozrzedzam woda soki, znacznie lepsze do przelkniecia, samej wody tez nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A piwo może być? Zawsze to pół litra płynu.. Pytam serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Za pozwoleniem Depsi Chyba 8 , a może 10 warstw, nie pamiętam. Miejscami jest jakby zapadnięty - takie miejscowe dołki - szczególnie na garażu, gdzie mamy mniejszy kąt nachylenia. Słabo widzę te obiecane 20 lat - szczególnie od płn strony. Impregnowaliście ? A to ja do Gagaty pisałam - bo jakoś nie wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Zochna - wynika :yes: Pewnie 9, jak my. Może być coś na rzeczy z tym spadkiem, oni mówili że musi byc okreslony (normalne) kąt nachylenia. Nieco mniejszy mamy na jednym gospodarczym i tam kładlismy "na własne ryzyko" i uwazniej mu się przyglądamy. Ale nic sie nie dzieje.. Na domu mamy 7 lat.. Nie impregnowalismy i oni absolutnie odradzali, ze względu na właściwości samej osiki, które straciłaby po impregnacji. Ta nasza ekipa to bardzo dobre na mnie wrażenie zrobiła, gośc przejmował firmę po ojcu, bylismy nawet u nich w Maćkowej Rudzie i oglądalismy ich "warsztat pracy" (jak cieli osikę na te gonty). A skąd Wasza ekipa? A może ta sama?? A może przedzwonić do ekipy i zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 A piwo może być? Zawsze to pół litra płynu.. Pytam serio. No niestety . Pifko kaloryczne jest, a jak rozwodnisz to siurek będzie nie pifko I od piwa brzuch rośnie brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No właśnie, cholera, problem z tym piwkiem, które lubię.. A rozcieńczone oczywiście ODPADA! Fuj! Ale - co by nie mówić, może odchudzające to ono nie jest - to jednak PŁYN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Zochna, możemy się wymienić zdjęciami dachów, jeśli chcesz. Mogę zrobić w każdej chwili swój a Ty przeslij mi swój, na priv. Może coś wymyślimy. A łaty - nie za rzadko były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No właśnie, cholera, problem z tym piwkiem, które lubię.. A rozcieńczone oczywiście ODPADA! Fuj! Ale - co by nie mówić, może odchudzające to ono nie jest - to jednak PŁYN! to moze zamiast jedzenia? ja od czasu do czasu pije piwko, nie fisiuje na punkcie "liczenia kalorii" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 I sobie Gagatka wytłumaczyła Przestańcie o teych dietach bo i ja zacznę się dietować a wtedy będziecie mnie miały na sumieniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.02.2014 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Gagatko, nasza ekipa z Suwałk . Też porządna Łaty chyba ok rozstawione były - bo nie mieliby do czego wiórów przybić. Generalnie tragedii nie ma - na domu jest jeszcze ok, tylko garaż się zbiesił. Cyknę zdjęcie dołka i Ci prześlę. Pozdrawiam ps. w sprawie diety - to ja uważam , że ptasie mleczko jest najlepsze. I szare kluski z kapustą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.02.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) litr lodów też? prawie w płynie a piwo jak najbardziej to płyn przeca , do diety się nada , ino nie jedz z nim paczki chipsów Gagato my tu nie o dietach ino o żarciu takim co by nie rosło :Ddiety są męczące w naszych stronach odkryłam,że tam gdzie mają sady i magazyny jabłek , teraz przeciskają jabłka przez praskę i do worków z kranikiem ...ja za taki 5 litrowy worek płacę 15 zł i trzymam nawet 2 tygodnie poza lodówką ( oczywiście jak się da utrzymać, zwykle starcza na kilka dni)...w sklepie są takie worki w kartonach 3 litrowe chyba po 25..... ja jabłkowego soku ze sklepu to nie kupuję , bo mnie zawsze zemdli a już wspomnienie o Tatance mrozi mój żołądek ( Tatanka - wódka żubrówka zmieszana z sokiem jabłkowym ) a ten sok od ogrodnika piję bez komplikacji i bardzo fajnie się go rozcieńcza wodą Edytowane 17 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Ooo - dzieki dziewczyny, az mi lepiej :D No - własnie TARcia, tez tak na to patrzę - ZAMIAST jedzenia! A ile witamin:cool: Tym bardziej, że ja własnie jak pije piwo to juz nie jestem głodna ("robi mi" za posiłek). Czipsów NIE JEM. Absolutnie. Odpada. Nie cierpię śmieciowego jedzenia. Relcia - to się nie psuje w tych workach? Ze względu na Brazunię mowmy ciszej o tych dietach bo jak się dziewczyna z rozpędu przyłączy to nam zniknie i co zrobimy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Prześlij te fotki Zochna a ja zrobie swojemu i porównamy. Może to nic takiego, jakies naturalne zmiany wskutek upływu czasu. Oni rozstaw łat maja bardzo konkretny pod tą osikę, pewnie u Was tez tak było, jak juz mieli przyjechac to nasza ekipa przygotowała łaty ale w takich odstepach jak oni kazali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA UWAGA - PRZYLECIAŁY ŻURAWIE!!!! Łaziły po naszej łące i darły japy :D:D:D:D:D:D:D Kochane ptaszyska...... Wszędzie o tym pisze, bo SIĘ CIESZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 :wave: WIOSNA!!! Bociany też podobno już gdzieś widzieli:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Gagatko, żurawie to u nas są od zeszłego tygodnia i ja o tym pisałam. I prosze tu mi nie krzyczeć i nie odbierać palmy pierwszeństwa . Temat gontu osikowego bardzo jest inbteresujący, bo zawsze może się zdarzyć, że wygramy w totka i wtedy też bym taki gont sobie zrobiła. Piękny jest. Nieee, no bez przesady, gdybym miała jeść tyle, ile objętości ma moja pięść, to zostałabym babcią Anki Rubik! Naprawdę uważacie, że porcja obiadowa wielkości własnej pięści wystarczy? No to nie uważajcie, bo tak nie jest. Im póżniej w ciągu dnia tym mniej jemy, to pewnie oczywista oczywistość. Odstawić węglowodany (zbożowe), wieprzowinę, smażone, słodkie. Pić co najmniej 2l wody dziennie. I patrzeć na wagę, jak coraz mniej ważymy! Brazunia - nie czytaj tego, nie wolno Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 To pisz qurna jakimś szyfrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.02.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 DPSia - nie chodzi o palmę, nawet pierwszeństwa, tylko o to że PRZYLECIAŁY!!!!!!! Skoro do Was tez to tylko potwierdza teorię - WIOSNA PANIE, WIOSNA Lepiej piszcie kto jeszcze widział już żurawie! Ale to naprawdę wzruszające jak kolejny rok przylatują na nasza łąkę i WIEM, że zabierają się powoli do ... wiecie czego.. Trochę się czuję jak matka chrzestna Może znów (jak w zeszłym roku) uda się je przyłapać "w łóżku"..... Może z aparatem.... Arctica...te bociany to pewnie też były żurawie, coś tak mnie się widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No będę nasłuchiwac i wypatrywać, niedaleko mnie mają stołówkę musze przelatywac nad domem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Od lat 1% idzie na Tybetańczyków, w tym roku pójdzie na psy Wiosnę i ja juz tak jakoś siłą woli chyba zwabiam pomalutku w moje strony... prawie śniegu nie mam... hurra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts