Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja widziałam czaplę :rolleyes:ale nie wiem czy ona odleciała czy przyleciała? w ogóle nie wiem gdzie ona spała ........

Gagata- sok jest w worku płaskimi na dole ma kranik i zalecenie jast takie ,że ten kranik zawsze ma być w soku i to trzyma :p na początku miałam w lodówce a teraz czymam na stole i nic się z nim nie dzieje....na opakowaniu napisali ,że po otwarciu można pić 2 tygodnie

węglowodanów ze względu na zdrowie nie wolno odrzucać ...musowo trochę zjeść :rolleyes:

wiosny jeszcze nie widać:p do mnie na rynek jeszcze oponki nie przyleciały :bye:

i z ostatniej chwili :rolleyes: doniosłam tu z jakiejs strony : Luty będzie miesiącem przedwiosennym, a dalej może być już chyba tylko lepiej.

Edytowane przez relek

duży łabądek to będzie... ŁABĄDEK ;)

u nas na razie drobnica krzyczy.. ale słonecznik nadaj jedzą. Sypię im już jak z łaski, czasami, ale wyzbierane od razu.

Może źle że sypię? Powinny same szukać, ale tak sobie pomyślałam, że przednówek zawsze jest ciężki, komarów jeszcze nie ma...

Jak dla mnie to mogę ptakom cały rok sloninke i inne delikatesy wieszać ... Jak myślę o komarach to mnie dreszcz przechodzi ... ale i tak chce mi się ciepełka!!!! Jak myślicie, można by tak jutro leżak na taras wystawić ....????

Jak dla mnie to mogę ptakom cały rok sloninke i inne delikatesy wieszać ... Jak myślę o komarach to mnie dreszcz przechodzi ... ale i tak chce mi się ciepełka!!!! Jak myślicie, można by tak jutro leżak na taras wystawić ....????

oczywiscie, ubierz sie cieplo i wystaw pychol na slonce, my tydzien temu i w sobote i w niedziele lezakowalismy, bo slonko przygrzewalo, nawet solary sie "podjaraly"

a ja Wam pisałam ze 2 tygodnie temu że , Mój Szlachetnie Urodzony opalał się na tarasie :p bose i gołe nogi i koszula wełniana .....w łepetynę się pukałam :rolleyes: a on do dziś zdrowy :wiggle: nawet katarka :p

a dziś u nas poranek pikny :psłońce jak z obrazka .....jechałam se do Łowicza to byłam zachwycona :p pięknie tej Polsce w tej przedwiośnie :rolleyes: