Gagata 17.02.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Brazka - charakterystyczne trąbienie, jak wiesz, trudno przegapić.. u mnie szczególnie drą się z rana i słyszę je przy zamkniętych oknach Co roku jak wracają to naprawde się cieszę, jakby odwiedził mnie ktoś kogo bardzo lubię a dawno go nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 One nie trąbią... One tak tęsknie, dramatycznie wołają. Od razu mam jakąś nostalgię i lekki smuteczek, jak je słyszę. I równocześnie radochę, że SĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.02.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 dla mnie wiosna jest wtedy kiedy na polu skowronki zaczna trelac, wczesniej to nie wiosna tylko zimowe przedwiosnie bociany juz sa niewiarygodne po zeszlej wiosno-zimie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Znam ten nostalgiczny odgłos i lubię! Może uda mi się znowu zdybac tak potężny klucz jak kilka lat temu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No nie wiem... jak jeszcze raz tu zobaczę tego oponowego łabądka ... coś zrobię... nie wiem co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Mirek, zastanowimy się razem, co zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Łabądek robi wrażenie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 No nie wiem... jak jeszcze raz tu zobaczę tego oponowego łabądka ... coś zrobię... nie wiem co.... Mirek, zastanowimy się razem, co zrobić ... Łabądek robi wrażenie, prawda? Oddam DARMO (!!!) oponę od ciapka... zrobisz se większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Dołożę dwie traktorowe... gratis. Odbiór własny. Mogę jeszcze od harwestera... to dopiero byłby łabądek. A... jak się nazywa duuuuży łabądek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.02.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) ja widziałam czaplę :rolleyes:ale nie wiem czy ona odleciała czy przyleciała? w ogóle nie wiem gdzie ona spała ........ Gagata- sok jest w worku płaskimi na dole ma kranik i zalecenie jast takie ,że ten kranik zawsze ma być w soku i to trzyma na początku miałam w lodówce a teraz czymam na stole i nic się z nim nie dzieje....na opakowaniu napisali ,że po otwarciu można pić 2 tygodnie węglowodanów ze względu na zdrowie nie wolno odrzucać ...musowo trochę zjeść wiosny jeszcze nie widać do mnie na rynek jeszcze oponki nie przyleciały i z ostatniej chwili doniosłam tu z jakiejs strony : Luty będzie miesiącem przedwiosennym, a dalej może być już chyba tylko lepiej. Edytowane 17 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2014 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Arctisia - uchyl się, a szybko, cobyś tą oponą od Mirka nie oberwała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 duży łabądek to będzie... ŁABĄDEK u nas na razie drobnica krzyczy.. ale słonecznik nadaj jedzą. Sypię im już jak z łaski, czasami, ale wyzbierane od razu. Może źle że sypię? Powinny same szukać, ale tak sobie pomyślałam, że przednówek zawsze jest ciężki, komarów jeszcze nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Uwaga ! Latające opony na FM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 komarów jeszcze nie ma... Ewa, bój się Boga, już komarów Ci się zachciewa ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 no, mnie nie, ale ptaki nie mają co jeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2014 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Jak dla mnie to mogę ptakom cały rok sloninke i inne delikatesy wieszać ... Jak myślę o komarach to mnie dreszcz przechodzi ... ale i tak chce mi się ciepełka!!!! Jak myślicie, można by tak jutro leżak na taras wystawić ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Jak dla mnie to mogę ptakom cały rok sloninke i inne delikatesy wieszać ... Jak myślę o komarach to mnie dreszcz przechodzi ... ale i tak chce mi się ciepełka!!!! Jak myślicie, można by tak jutro leżak na taras wystawić ....???? oczywiscie, ubierz sie cieplo i wystaw pychol na slonce, my tydzien temu i w sobote i w niedziele lezakowalismy, bo slonko przygrzewalo, nawet solary sie "podjaraly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Oooo jak najbardziej ! Tylko nie zapomnij puchowej kurtki na koszulkę nocną założyć i i iiii grubych skarpet żebyś znowu kataru nie dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 węglowodanów ze względu na zdrowie nie wolno odrzucać ...musowo trochę zjeść weglowodany złozone i owszem ale nie koniecznie odzbożowe czyli te z glutenem czyli kasze i ryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 18.02.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 a ja Wam pisałam ze 2 tygodnie temu że , Mój Szlachetnie Urodzony opalał się na tarasie bose i gołe nogi i koszula wełniana .....w łepetynę się pukałam a on do dziś zdrowy nawet katarka a dziś u nas poranek pikny :psłońce jak z obrazka .....jechałam se do Łowicza to byłam zachwycona pięknie tej Polsce w tej przedwiośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts