DPS 18.02.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No własnie! Od wczoraj hurtowo piorę, żeby poschło w tej wiosennej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja jak wracam z pracy to też pranie robię, ale o suszeniu w słonku to sobie jeszcze pomarzyć mogę. Ale za to jest jeszcze jasno jak wracam to mogę z psem do parku polecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 ja pranie w soboty, to moze i na slonko sie zalapie, na razie to sie ciesze, ze jak wracam jest jasno to i psiaki skorzystaja i ja. dzis oficjalnie maly grzdylcio byl na spacerku poza naszym podworkiem, jeju jaki grzeczny, nauczyl sie na smyczy chodzic, normalnie wzorcowy. jednoczesnie wyprowadzane sa oba i jakiegos szalu nie ma, troche smyczki placza ale jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ciepło i wiosennie się robi, nawet komary się pokazały... no cóż nie tęskniłam specjalnie za nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Komary - fujjjj! Pranie mi powoli schnie, bo miało być piękne słoneczko, a jest pochmurno. Trudno, zawsze trochę wiatr rzeczy na sznurku przewieje. Tarciu, no to super, że możecie już razem z oboma psami wychodzić, bo tak osobno to jednak mnóstwo czasu. No i coraz dłużej jasno, to prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Taką pogodę to ja lubię! Byliśmy z ONkową gnidą w lesie ... hałas, jak w ulu!!! Wszystko co lata chyba dzioby darło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.02.2014 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja tylko mam cichutką nadzieję, że ta na "z" to nie ma ochoty na powrót:sick: a kyszzzzz, a kyszzzzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2014 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 No coś Ty, chyba sobie w Stanach siedzi teraz, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A że Stany to raj na ziemi (że przereklamowany to tylko my wiemy;)) to pewnikiem pani na "z" nie ma ochoty wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.02.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Taką pogodę to ja lubię! Byliśmy z ONkową gnidą w lesie ... hałas, jak w ulu!!! Wszystko co lata chyba dzioby darło!!!! Tiiaaa.... i u nas podobnie... najpierw leciały żule a za nimi leśniczy ... wszystko darło mordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 19.02.2014 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 mnie się podoba ... nawet bez reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 19.02.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ja nie pamiętam czy ja widziała jak lecą żurawie ...taki wiek ...ale pamiętam Летят журавли piękna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Niemce twierdzą, że ta wiosna to już zostanie. W kwestii pogody to ja Niemcom zawsze wierzę. Czyli... WIOSNA!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Cheffie, bez obrazy:bye: Może i wiosna, ale pochmurno i zimniej. Wczoraj w kominku rozpaliłam o 14-ej, dzisiaj rozpalam już. Eeeech .... już mi się tęskni za ciepłem dzień po dniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Tiiaaa.... i u nas podobnie... najpierw leciały żule a za nimi leśniczy ... wszystko darło mordy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A ja się właśnie przymierzam do palenia... hmmm... chyba jednak poczekam, aż mi Dziecię sąsiadów przyniesie drewna... nadaktywność moja poranna skutkuje STRASZLIWYM LENISTWEM na resztę dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Już Cię widziałam z petem przyklejonym, a potem nagle pet w kołek mi się zamienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.02.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ależ Depsiu takich dziur w zębiskach coby se kołkiem grzebać w paszczy to ja nie mam... wykałaczka wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 No popatrz, a ze zdjęcia ta Osiowa mordka całkiem duże zębiska zdaje się mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ale dziurawe one nie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts