wu 19.02.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 TAR-cia ja sobie bodymaxa kupiłam coby mnie się oczy zamykać przestały;) kawa z ekspresu to jest to a im lepszy ekspres tym lepsza kawcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.02.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A co to jest ten boymax, kolejny cud-wynalazek??Ekspres tak - byle nie kapsułki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ekspres, brrr... Straszliwego wstrętu się nabawiłam podczas naszej ostatniej podróży autem do UK. Jechaliśmy przez DE i NL. No i po drodze chcąc nie chcąc trzeba było wypić jakąś kawę. No to piliśmy tę ekspresówkę na stacjach benzynowych. Słowo honoru Wam daję, to było tak obrzydliwe, że po powrocie prawie trzy tygodnie w ogóle nie mogłam spojrzeć na kawę! Nie, ekspres to naprawdę ostateczność absolutna, kiedy człowiek nie może w żaden sposób się obejść bez kawy. Ja mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ależ Depsiu takich dziur w zębiskach coby se kołkiem grzebać w paszczy to ja nie mam... wykałaczka wystarczy... mam wieeeeelką wyobraźnię widzę ten kołek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Nie wiem Depsia na jakich stacjach piłaś tę kawę bo ja osobiście najbardziej lubię w trasie kawki z ekspresu. Może jest to wynik wielkiej potrzeby jej wypicia, ale nie sądzę aż tak spragniona chyba nie bywam żeby smaku nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 A co to jest ten boymax, kolejny cud-wynalazek?? Bodymax to zestaw witamin, suplementy, a boymax to...hm... Depesia, ptaków przyszłam szukać, stęskniona ptasiego świergotu. Zwłaszcza tych zdradzieckich, co jesienią zwijają interes, a wiosną przepraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Tolu - proszę bardzo, na życzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.02.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 ...i żyć się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 I jeszcze jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Brazula bodymax to zestaw witaminek z żeńszeniem jakoś tak lepiej i szerzej mi się oczka otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.02.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Depsia ale mi się fajowsko po tych pitszkach zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Brazula bodymax to zestaw witaminek z żeńszeniem jakoś tak lepiej i szerzej mi się oczka otwierają zawsze wiedziałam, że trzeba dawać leki drogie i niedziałające. Od razu wszyscy się lepiej czują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.02.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 czy ja wiem czy taki drogi wychodzi kole 16 zł na miesiąc a czemu niby ma nie działać, czasem działa skład czasem świadomość że powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 jakie 16? mnie w necie 86 wyskoczyło??A działać to nie bardzo bo tam witaminki i rozpuszczalne w wodzie i w tłuszczach i wszystko w jednej tabletce... to się biedne wchłaniają pewnie w 2%, już lepiej zjeść surówkę warzywną i popchnąć wątróbką z masłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.02.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 (edytowane) Bodymax to zestaw witamin, suplementy, a boymax to...hm... ... też może poprawić nastrój .... Uwielbiam kawę na stacjach benzynowych!!! Zawsze znajdę powów dla którego należy się zatrzymać na stacji - najlepiej Orlen lub Shell - i przy okazji wypić kawę Ewa, no właśnie - czy te wszystkie cud witaminy tak szeroko reklamowane coś dają? Sama biorę Vitaminer, Córci go serwuję, ale jak bony dyny mam poważne wątpliwości, czy to w ogóle działa a jeśli, to w jakim stopniu? Edytowane 20 Lutego 2014 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 lepiej robic soki owocowo warzywne, a w salatkach nie zapominac o dobrym tluszczu i odrobinie octu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 nie wierze jakos w zadne witaminy czy suplementy diety, pije soczki i jem surowki. z witamin lykam tylko tran. wlasnie wrocilam od takiego fajnego pana, ktory mi taka plujke zaserwowal, ze spida mam az za duzego, musze czyms kolatanie uciszyc.rece jakbym delirium miala, szklanki utrzymac nie moge:rolleyes: po co ja pilam te kawe:bash:aaaa juz wiem, zeby przyjemna atmosfera do robienia biznesow byla ile to czlowiek musi sie poswiecac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2014 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 lepiej robic soki owocowo warzywne, a w salatkach nie zapominac o dobrym tluszczu i odrobinie octu co to dobry tłuszcz? ja dodaje albo olej albo oliwe (zalezy jaka surowka) i sok z cytryny no i musowo zawsze natke pietruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.02.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 DPSia - ale nie wyrabiaj sobie opinii o kawie z expresu na podst. kawy w Niemcowni:eek:. Najohydniejsza kawa jaką piłam była (co prawda na dworcu) w Niemcowni, ale to była wstrętna lura i nic nie miała wspólnego z KAWĄ. Brrrr.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 ....odrobinie octu odrobinę za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts