Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie zawsze dochodziliśmy do trybuny,ale chodziliśmy:)I było zawsze wesoło:)Miasto wymyte polewaczkami,pasy i krawężniczki na biało,muzyka z megafonów w całym mieście:),sklepy uliczne na samochodach ciężarowych z lodami i kiełbaską:)Urywaliśmy się ,bo czekanie w bocznych uliczkach czasem bywało dłuuuugie:)A raz padał snieg:)

Moje pochody majowe kończyły się zazwyczaj zanim sie zaczęły. Zawsze udawało nam się śmignąć gdzies po cichu, za co później byliśmy wzywani na dywaniki. Jeden z pochodów oglądaliśmy z dachu budynku zza wielkich liter Totalizator Sportowy, fajnie było!!!

Skąd ja to znam....:rolleyes:

BhF4oOpCcAAqDJc.jpeg

Zmieści się?

:rotfl:

He he, też oglądaliśmy to zdjątko wsadzone między fotki z rezydencji Janukowycza.

Sołtys też pytał czy chcę taki...

Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że nie, bo odcień złota mi nie odpowiada! :lol2:

Drzwi fabrycznie nowiuśkie, jako i klamka - jedno i drugie prosto z LM. :D

A ta deska sedesowa faktycznie brzydka!

Dopiero teraz to zauważyłam, przecież ona w ogóle nie pasuje!

Jakby taką z przezroczystego plastiku, z wtopionymi muszlami, rozgwiazdami i sztucznymi rybkami...

Bardzo by elegancko było!

Matko, jaki piękny dzień wstaje u nas!

O 7 rano pełna jasność, już widać było słońce wychodzące - bajka! :D

ja z własnych pochodów zapamiętałam ,że trzeba się było pod LO migać od szturmówki , bo to wiązało się z powrotem do samej szkoły , by oddać szturmówkę ...a tu na mieście tyle towarku męskiego się szlajało :rolleyes: i tyle fajnych rzeczy można było robić w tych pepegach pastą białą do zębów pastowanych :p:wiggle:

Depsia :rolleyes:mój ulubiony wzór na drzwi :p do domu i do tego jeszcze białe listwy przypodłogowe .....ale ja tak nie mam :cry:

Chyba wezmę swoją starą kurtkę puchową i sprayem ja na złoto polecę, będzie pięknie!

Do sedesu to ja jednak te rybki i rozgwiazdy, zdecydowanie!

U nas było łatwiej ze szturmówkami, dyrektor od razu do swojego samochodu zabierał. :lol2:

Nigdy nie niosłam, bo zawsze z jachtklubem szłam. :cool:

Pięknie dzisiaj, po prostu pięknie jest!

Ja wróciłam do domu, ale Sołtys poszedł na dłuuuugi spacer w pole i do lasu.

O orce wiosennej już myśli!

Nie jestem szczęśliwa, bo to oznacza, że zostawi tę łazienkę i pojedzie w pole. :(