Mirek_Lewandowski 22.02.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Zmieści się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Nie zawsze dochodziliśmy do trybuny,ale chodziliśmy:)I było zawsze wesoło:)Miasto wymyte polewaczkami,pasy i krawężniczki na biało,muzyka z megafonów w całym mieście:),sklepy uliczne na samochodach ciężarowych z lodami i kiełbaską:)Urywaliśmy się ,bo czekanie w bocznych uliczkach czasem bywało dłuuuugie:)A raz padał snieg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 A te oparcie to po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Mirek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.02.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 No co... czytam o remoncie łazienki... taka inspiracja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Mirek,nie wiem co powiedza inni-ja Ci dziękuje,nie mogę sie przestac śmiać(potrzebne mi to teraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Moje pochody majowe kończyły się zazwyczaj zanim sie zaczęły. Zawsze udawało nam się śmignąć gdzies po cichu, za co później byliśmy wzywani na dywaniki. Jeden z pochodów oglądaliśmy z dachu budynku zza wielkich liter Totalizator Sportowy, fajnie było!!! Skąd ja to znam.... Zmieści się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 He he, też oglądaliśmy to zdjątko wsadzone między fotki z rezydencji Janukowycza. Sołtys też pytał czy chcę taki... Po dłuższym zastanowieniu doszłam do wniosku, że nie, bo odcień złota mi nie odpowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2014 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 A co mi tam, pochwalę się! Moje nowe drzwi z kuchni do przedsionka łazienkowego: I śliczna przy nich klamka! Mała rzecz - a cieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 22.02.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jasne,że cieszy:)mnie jeszcze młodość przypomina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Noooo, ładne!!! A ten ... hmyyy ... sedes .... to mnie też w świetny humor wprowadza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.02.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Depsiu, śliczne drzwi. Bardzo takie lubię . Białe "od nowości " czy malowaliście ? I listwy piękne i klamka bardzo A skąd taka fajna klamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.02.2014 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 klamka stylowa a sedes ma brzydką deskę. Zupełnie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2014 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jakby nie była biała to by Janukowycz nie wiedział czy robi na fotel czy do sracza I znowu nam dżuwno na wierzch wypłynęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2014 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Drzwi fabrycznie nowiuśkie, jako i klamka - jedno i drugie prosto z LM. A ta deska sedesowa faktycznie brzydka! Dopiero teraz to zauważyłam, przecież ona w ogóle nie pasuje! Jakby taką z przezroczystego plastiku, z wtopionymi muszlami, rozgwiazdami i sztucznymi rybkami... Bardzo by elegancko było! Matko, jaki piękny dzień wstaje u nas! O 7 rano pełna jasność, już widać było słońce wychodzące - bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jakby nie była biała to by Janukowycz nie wiedział czy robi na fotel czy do sracza I znowu nam dżuwno na wierzch wypłynęło Jakby taką z przezroczystego plastiku, z wtopionymi muszlami, rozgwiazdami i sztucznymi rybkami... Bardzo by elegancko było! Idę po ścierę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 przegapili deskę glamour http://static.e-lazienki.pl/articles/14305_lazienki-zdjecia_1_jpg_dodatki-do-lazienki-w-zlotym-kolorze-3.jpg?1 do kompletu wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.02.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 ja z własnych pochodów zapamiętałam ,że trzeba się było pod LO migać od szturmówki , bo to wiązało się z powrotem do samej szkoły , by oddać szturmówkę ...a tu na mieście tyle towarku męskiego się szlajało i tyle fajnych rzeczy można było robić w tych pepegach pastą białą do zębów pastowanych :wiggle: Depsia :rolleyes:mój ulubiony wzór na drzwi do domu i do tego jeszcze białe listwy przypodłogowe .....ale ja tak nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Szturmówki to u nas kujony nosiły i same się do tego pchały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2014 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Chyba wezmę swoją starą kurtkę puchową i sprayem ja na złoto polecę, będzie pięknie! Do sedesu to ja jednak te rybki i rozgwiazdy, zdecydowanie! U nas było łatwiej ze szturmówkami, dyrektor od razu do swojego samochodu zabierał. Nigdy nie niosłam, bo zawsze z jachtklubem szłam. Pięknie dzisiaj, po prostu pięknie jest! Ja wróciłam do domu, ale Sołtys poszedł na dłuuuugi spacer w pole i do lasu. O orce wiosennej już myśli! Nie jestem szczęśliwa, bo to oznacza, że zostawi tę łazienkę i pojedzie w pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts