Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tam , oj tam ...pomarańcze też nie są z naszego regionu , i grejfruty a zdrowe są :p Kuroń chyba kiedyś mówił ,że kokosowy olej jest jedynym który można używać wiele razy np do smażenia frytek ...ale drogi :rolleyes:

co ja tera mam z tą Ukrainą :rolleyes: wszyscy chcą ze mną rozmawiać :p a jedna swołocz Kartuś to do mnie napisał :nie chcemy ukrainskich smieci w unii

ukrainskie smiecie won z europy

paszla won do ruskich

zasrancy

gownojady

scierwa ..........:o

a to dlatego ,że kiedyś dla ukrycia danych wpisałam w GG - 5 lat Lwow :) i często miałam zaczepki , czy po polsku rozmawiam , jaka pogoda we Lwowie czy zwykły podryw choć mam tylko 5 lat :lol2:

no a teraz przypomnieli sobie o mnie :mad:

Dziewczyny :rolleyes: dobry środek na kleszcze , albo jeszcze lepiej bardzo dobry :p przyjechała do mnie dziś Ruda Danka i w godzinę wąchania sąsiedniego wykoszonego pola :mad:przyniosła 8 kleszczy złapanych a nie wiadomo ile ich jeszcze ukryła w swoim rudym futrze :sick:

a na Ukrainie , to wszyscy tak mieszkają ?:eek: http://wiadomosci.wp.pl/gid,16431542,kat,1356,title,Domy-Kliczki-Jaceniuka-i-Tiahnyboka,galeria.html

Edytowane przez relek

Ha - cierp ciało, coś chciało, toż łgać nie musiało!

Mogłaś nic nie pisać o sobie, a tak... pokarało.

Spuść ich w sedesie. ;)

Prababko - fakt, z tą pogodą to my teraz bardzo dobrze mamy, zgrzeszyłabym zaprzeczając.

Wszystkim chętnie bym podesłała taka pogodę. :yes:

Te chałupy - Kliczkę stać, zarobił na boksie.

I tak lepiej sobie poradził wnętrzarsko od Janukowycza i reszty.

Albo nie miał tyle kasy. :lol2:

Pozostali - jakoś tak normalnie w sumie.

Jak pobędą politykami dłużej, to już tak normalnie pewnie nie będzie... :no:

Mirek, w sumie dobrze, że przy kolacji z ty pożal się panie - portretem przyszedłeś- to się powstrzymałam :)

A co on tam ma w okolicach prawej dłoni ?:rolleyes:

Zauważyliście, że oni na salonach, nawet przy oficjalnych zdjęciach , że tak powiem na skarpetkach biegają .

Nawet część zwiedzających - u janukowycza - w kurtkach się przechadzała, ale buty zdjęli :)

Zosiu - toż to goły portret jest!

Tylko to, co u faceta najważniejsze ma tak mikre i schowane w zwałach tłuszczu... :rotfl: :sick: :sick:

Temu przedłużał sobie domem i samochodami. ;)

Ja dzisiaj jak mróweczka, powoli acz systematycznie kolejne grządki odchwaszczam i sprzątam.

Strasznie pozarastał ogród przez tę zimę - nie zimę.

Normalne pełnowymiarowe plewienie mam.

Dobrze, że cieplutko, słonecznie...

Popatrzyłam dzisiaj na leszczynowe kotki taaaaaakie już długie, śliczne, w słońcu wyglądają zjawiskowo.

Za rzędem leszczyn zieloniusieńka trawa z mchem, za płotem las sosnowy.

Ja to jednak jestem szczęściara, mówię Wam! :cool: :D