jamles 25.02.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ale w słońcu jest na tyle ciepło, że spokojnie ... robić swoje ..... w ogrodzie. a mogę już po niemiecku rh gnojem obłożyć czy to jeszcze nie ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.02.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) oj tam , oj tam ...pomarańcze też nie są z naszego regionu , i grejfruty a zdrowe są Kuroń chyba kiedyś mówił ,że kokosowy olej jest jedynym który można używać wiele razy np do smażenia frytek ...ale drogi co ja tera mam z tą Ukrainą wszyscy chcą ze mną rozmawiać a jedna swołocz Kartuś to do mnie napisał :nie chcemy ukrainskich smieci w unii ukrainskie smiecie won z europy paszla won do ruskich zasrancy gownojady scierwa .......... a to dlatego ,że kiedyś dla ukrycia danych wpisałam w GG - 5 lat Lwow i często miałam zaczepki , czy po polsku rozmawiam , jaka pogoda we Lwowie czy zwykły podryw choć mam tylko 5 lat no a teraz przypomnieli sobie o mnie Dziewczyny dobry środek na kleszcze , albo jeszcze lepiej bardzo dobry przyjechała do mnie dziś Ruda Danka i w godzinę wąchania sąsiedniego wykoszonego pola :mad:przyniosła 8 kleszczy złapanych a nie wiadomo ile ich jeszcze ukryła w swoim rudym futrze a na Ukrainie , to wszyscy tak mieszkają ? http://wiadomosci.wp.pl/gid,16431542,kat,1356,title,Domy-Kliczki-Jaceniuka-i-Tiahnyboka,galeria.html Edytowane 25 Lutego 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.02.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 a na Ukrainie , to wszyscy tak mieszkają ? http://wiadomosci.wp.pl/gid,16431542,kat,1356,title,Domy-Kliczki-Jaceniuka-i-Tiahnyboka,galeria.html I nawet "dzieła sztuki" sobie na ścianach wieszają... przepraszam, że przy kolacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Ha - cierp ciało, coś chciało, toż łgać nie musiało! Mogłaś nic nie pisać o sobie, a tak... pokarało. Spuść ich w sedesie. Prababko - fakt, z tą pogodą to my teraz bardzo dobrze mamy, zgrzeszyłabym zaprzeczając. Wszystkim chętnie bym podesłała taka pogodę. Te chałupy - Kliczkę stać, zarobił na boksie. I tak lepiej sobie poradził wnętrzarsko od Janukowycza i reszty. Albo nie miał tyle kasy. Pozostali - jakoś tak normalnie w sumie. Jak pobędą politykami dłużej, to już tak normalnie pewnie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 I tak się dzisiaj zastanawiałam - że też temu Janukowyczowi nie wstyd było tak sie pokazać, spaślak jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.02.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Mirek, w sumie dobrze, że przy kolacji z ty pożal się panie - portretem przyszedłeś- to się powstrzymałam A co on tam ma w okolicach prawej dłoni ? Zauważyliście, że oni na salonach, nawet przy oficjalnych zdjęciach , że tak powiem na skarpetkach biegają . Nawet część zwiedzających - u janukowycza - w kurtkach się przechadzała, ale buty zdjęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.02.2014 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Zosiu - toż to goły portret jest! Tylko to, co u faceta najważniejsze ma tak mikre i schowane w zwałach tłuszczu... :sick: Temu przedłużał sobie domem i samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.02.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Kliczka blisko Bizancjum, pozostali jakoś tak jeszcze w miarę w normie ... Portret najlepszą dietą!!! Miałam ochotę na coś słodkiego i mi przeszła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Brazunia, w Twoim przypadku to akurat naprawdę szkoda, że zrezygnowałaś.Niedługo będziesz powiewać na smyczy za psem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.02.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja powinnam była wczoraj ten obrazeczek obejrzeć. Byłoby mnie mniej o kotleta mielonego i dwa sinkersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Niedługo będziesz powiewać na smyczy za psem... Tyrionek będzie miał własny latawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja powinnam była wczoraj ten obrazeczek obejrzeć. Byłoby mnie mniej o kotleta mielonego i dwa sinkersy no jak to? na wszystkich portalach go pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.02.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ale ja wczoraj jak mróweczka tylko praca i praca od ósmej do dziewiętnastej. Potem to tylko nos w książkę wsadziłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2014 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja dzisiaj jak mróweczka, powoli acz systematycznie kolejne grządki odchwaszczam i sprzątam. Strasznie pozarastał ogród przez tę zimę - nie zimę. Normalne pełnowymiarowe plewienie mam. Dobrze, że cieplutko, słonecznie... Popatrzyłam dzisiaj na leszczynowe kotki taaaaaakie już długie, śliczne, w słońcu wyglądają zjawiskowo. Za rzędem leszczyn zieloniusieńka trawa z mchem, za płotem las sosnowy. Ja to jednak jestem szczęściara, mówię Wam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 26.02.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja powinnam była wczoraj ten obrazeczek obejrzeć. Byłoby mnie mniej o kotleta mielonego i dwa sinkersy Tak myślę... podrukować więcej, w ramki oprawić... i na all:lol2: W odpowiedniej cenie... nowa metoda na odchudzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.02.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Jesteś i przynajmniej zdajesz sobie z tego sprawę a to bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.02.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ale tego Tyrionka z latawcem to bym bardzo chciała zobaczyć No ja to bym zapytała za Zochną: "..co on tam ma w okolicach prawej dłoni??" Przecież nie fujarę - za małe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2014 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 To sam ustnik jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.02.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Do nadmuchiwania ego??? tfuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.02.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 a Kobiety ...coś Wam kosmate myśli się kotłują ? z wieczora ? a ja prosiłam o namiar na dobry odkleszczacz ...to ni hu hu Danka była u mnie we poniedziałek i nic , a wczoraj zajechała i już z 12 kleszcz złapany . normalnie się wyroiły na słoneczko chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts