DPS 01.03.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Aha, z różami - jeszcze zaczekaj parę dni, potem przytnij, róże trzeba wiosną przyciąć, bo porosną Ci długie i słabe chabazie. Ja swoje przycinam jakieś 20 cm nad ziemią. Oczywiście nie pnące, tym zostawiam parę dłuższych pędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.03.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 w kwestii cięcia róż ja stosuję się do zasady zaleconej przez Monię z foruma która ma ze 300 róż i Ona zawsze mówi że róże przycina się jak forsycja zakwitnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 01.03.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 no tak .....a róża parkowa , na której liście wiszą ....a róża dzika , na której liście wiszą no cały ambaras z tą zimą .....parkowej to się chyba nie tnie , młodziutka jest , chyba jej te listki ręcznie poobrywam , bo skąd bedzie wiedziała ,że wiosna i trza pączki puszczać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Róże się zawsze tnie. Im młodsza, tym lepiej ciąć, żeby nie rosła cienka jak gidia, tylko wzmacniała się. Odczep się od liści i przytnij, jak Wusia mówi, jak forsycje zaczną kwitnąć. Byliśmy wczoraj w Parku Mużakowskim na nocnym spacerze z lampionami. Fajnie było, kilka grup, każda z innym kolorem lampionów, z daleka się widzieliśmy, piękny efekt. Potem zakończenie na podzamczu, ognicho, kiełbaski, grzańce, występy w ultrafiolecie i z pochodniami. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.03.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ja też tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.03.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Skosiłabym trwanik od ulicy, ale kosiarki obie znowu się zbiesiły... Pierwszego marca???:jawdrop:Tego jeszcze nie bywało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 ... szaleństwo jakieś Depesia. U mnie oczko wodne jeszcze całkiem nie odmarzło,w lesie śnieg nie wszędzie stopniał,a Ty trawę chcesz kosić. No nie przyzwoite to jest.Słońca nie mam od tygodnia, Żelka mi wysyła, ale ktoś po drodze przechwytuje.Na termometrze mizerne 4 stopnie, ech...jak widzę, że we Wrocławiu +14 to oczy przecieram ze zdumienia. Dwa światy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No - u nas wygląda tak: To zdjęcie sprzed tygodnia, teraz już czas najwyższy byłby skosić! Tolu - postaram się i ja trochę wysłać do Ciebie tego ciepła i słońca, miejmy nadzieję, że nikt nie da rady przechwycić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 no co ty??? przebisniegi chcesz kosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.03.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Zochna, szacun!!!!! Ubaw po pachy i to za darmola!!!! Dorwałam się w końcu do komputera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No gdzieżbym mogła przebiśniegi kosić! Przez tyle lat to ja opanowałam baaardzo sprawne omijanie ich i oszczędzanie przy równoczesnym porządnym skoszeniu trawy. Kolejny piekny dzień za nami. Pogoda jak malowanie i caaaały dzień lenistwa konkursowego. Ach, jak przyjemnie...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 (edytowane) my nie leniwie nawet powiem ze zapitalalismy jak resoraki za to teraz ciesze sie pieknym odnowionym saloonem i wybieram na necie foty, beda cz-b w morskich klimatach. mala zmiana koloru scian a taka duza zmiana w salonie i jest tak czysto prawie jak po wprowadzce moj maz jest najlepszym malarzem na swiecie, tak porzadnie po zrobili nawet fachowcy Edytowane 2 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Pokaż foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 jak skoncze, musze go dopiescic bo na razie echo slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 No to czekamy niecierpliwie na te foty, boś rozbudziła naszą ciekawość na morskie czarno-białe klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia odnowionego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Dziś też dzień w ogrodzie. Jeszcze duuuzo takich dni będzie tej wiosny, po ciepłej zimie wyjątkowy bałagan mam na rabatach i w lasku naszym, pełno liści, chwasty porosły jak głupie, roboty dla brygady ludzi by starczyło, a ja sama. Na razie walczę z czwartą już rabatą, w warzywny ogród jeszcze w ogóle nie wlazłam. Katastrofa jakaś kompletna. Zwłaszcza, że bez kosiarki jestem, a trawa już do pół łydki sięga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.03.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 kup se koze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.03.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Też prawdopodobnie zostałam bez kosiarki, aż się boję próbować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2014 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie chwal się, bo i Tobie zaleci kupno kozy. Chyba nauczę Karusia trawę żreć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts