jamles 03.03.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 kup se koze albo http://www.interklasa.pl/portal/dokumenty/r023/zdjecia/kosa.jpg albo r.......p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Albo polub busz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Albo może jednak naprawię kosiarkę! A do tego czasu będę wzdychać boleściwie na sam widok trawników. Zwłaszcza, że idzie fala deszczyków do nas i ta trawa pewnie nie będzie sobie żałować i urośnie jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.03.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 u nas o takiej trawie mozna jeszcze zapomniec, susz i filc na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.03.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 a ja zamiast do ogródka poszłam na siłke coś czuję , że ogród znów będzie zaniedbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.03.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Taaa kosą to się trza umie posługiwać . To nie jest takie proste w użyciu jak ... kosiarka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.03.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No ! Można skończyć bez paluszków u nószkóf ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Taaa kosą to się trza umie posługiwać . To nie jest takie proste w użyciu jak ... kosiarka . No własnie! A ja taka biedna, nieporadna i malutka... Czy znajdzie się jakiś mężczyzna, który pprzyjedzie nam pomóc prz trawnikach i kosie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 No własnie! A ja taka biedna, nieporadna i malutka... Dobrze kombinujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A ja takie kosy to nawet dwie mam .... tylko pojęcie o ich używaniu niewielkie. Agdusiowy Andrzej nawet próbował mnie podszkolić i pod Jego okiem nawet coś mi wychodziło ... no i wzięłam i zapomniałam!!! Nie będę się znęcać nad Tyrionem i nie każę mu jeść trawy, w najgorszym wypadku sąsiadowi powiem, żeby konie swoje do mnie przygodnił na kilka dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2014 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Brazunia - własnego konia lepiej wreszcie weź. Korzyści będa rozliczne! Dzisiaj spędziłam upojny dzień z grabiami, przede mną jeszcze dobre kilka takich dni... Skąd, do licha, biorą się suche liście na zgrabionym jesienią miejscu?! Od kilku lat nie mogę rozwiązać tego problemu w zadowalający mnie sposób. Tiaaaa... Popielec jutro, moi państwo! Wypada grzeszny łeb popiołem posypać na znak skruchy i zacząć post, do samych świąt Wielkiej Nocy trwający. Popiołem co prawda się raczej nie posypię (Babcia mi to załatwi i tak), ale pościć zamierzam. Trzeba odchudzić nieco tłustawe po zimie boczki. I przestać się objadać zimowo, zwłaszcza tłustą wieprzowinką. Mam zamiar bardzo ograniczyć słodycze w tym czasie, zobaczymy czy mi się uda. Łatwo nie będzie, ojjjj nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Masochistka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.03.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 A tutaj jak zawsze wesoło DPSiu zostawiam ślad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nelli - Wbrew prognozom deszczowym wstał nam dzisiaj piekny słoneczny dzień jak na razie. Jak tylko trawa po nocy obeschnie idę grabić dalej... Osiu - ja nie masochistka, ja MUSZĘ pilnować wagi. Nie u każdego, ale u mnie jest tak, że nadmiarowe kilogramy mają kolosalny wpływ na moje zdrowie. Oczywiście nie miałam pojęcia o tym do momentu, kiedy schudłam i wiele problemów po prostu samo zniknęło. Wolę dbać o figurę niż o terminy wizyt u lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A ja nie mam zamiaru pościć ani popiołem się posypywać ... no dobra, z popiołem to okey, dopóki na dworze chłodno to się posypuję codziennie:) Powtórzę za Osią .... Masochistka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Powtórzę za Osią .... Masochistka!!!!! no tak moze powiedziec tylko szczupla osoba marnie mi idzie moje odchudzanie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Fakt... taniej będzie i mniej stresująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Hhehe Brazuniu właśnie kominek wypróżniłam i naszykowałam na gotowo do odpalenia:wiggle:, więc popioły mam z głowy... tfu... z kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.03.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 no ja ostro rozpoczęłam moje odchudzanie od poniedziałku ale moje ciało wola juz o odpoczynek bolą mnie wszystkie mięśnie- w pon siłka , wczoraj fitness 2h , po każdej godzinie musiałam koszulkę wymieniać na suchą postanowiłam tez porzucic słodycze, bede ewentualnie robic zdrowe wypieki , ciekawe na ile mi zapału wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.03.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja nadal POWAŻNIE MYŚLĘ o bieganiu A poza tym od 2 tygodni jem mniej, tzn mniejsze porcje. NAPRAWDĘ to robię, he he. Słodyczy to ja w zasadzie w ogóle nie jem, wole grzybki marynowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts