Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo może jednak naprawię kosiarkę! :p

A do tego czasu będę wzdychać boleściwie na sam widok trawników. :sick:

Zwłaszcza, że idzie fala deszczyków do nas i ta trawa pewnie nie będzie sobie żałować i urośnie jeszcze bardziej. :bash:

Taaa kosą to się trza umie posługiwać . To nie jest takie proste w użyciu jak ... kosiarka . :p

No własnie!

A ja taka biedna, nieporadna i malutka...

Czy znajdzie się jakiś mężczyzna, który pprzyjedzie nam pomóc prz trawnikach i kosie??? :p

A ja takie kosy to nawet dwie mam .... tylko pojęcie o ich używaniu niewielkie. Agdusiowy Andrzej nawet próbował mnie podszkolić i pod Jego okiem nawet coś mi wychodziło ... no i wzięłam i zapomniałam!!!

Nie będę się znęcać nad Tyrionem i nie każę mu jeść trawy, w najgorszym wypadku sąsiadowi powiem, żeby konie swoje do mnie przygodnił na kilka dni:)

Brazunia - własnego konia lepiej wreszcie weź. :yes:

Korzyści będa rozliczne!

Dzisiaj spędziłam upojny dzień z grabiami, przede mną jeszcze dobre kilka takich dni...

Skąd, do licha, biorą się suche liście na zgrabionym jesienią miejscu?!

Od kilku lat nie mogę rozwiązać tego problemu w zadowalający mnie sposób. :sick:

Tiaaaa... Popielec jutro, moi państwo! :p

Wypada grzeszny łeb popiołem posypać na znak skruchy i zacząć post, do samych świąt Wielkiej Nocy trwający.

Popiołem co prawda się raczej nie posypię (Babcia mi to załatwi i tak), ale pościć zamierzam.

Trzeba odchudzić nieco tłustawe po zimie boczki. ;)

I przestać się objadać zimowo, zwłaszcza tłustą wieprzowinką.

Mam zamiar bardzo ograniczyć słodycze w tym czasie, zobaczymy czy mi się uda.

Łatwo nie będzie, ojjjj nie... :no: :lol2:

Nelli - :hug: :D

Wbrew prognozom deszczowym wstał nam dzisiaj piekny słoneczny dzień jak na razie.

Jak tylko trawa po nocy obeschnie idę grabić dalej...

Osiu - ja nie masochistka, ja MUSZĘ pilnować wagi.

Nie u każdego, ale u mnie jest tak, że nadmiarowe kilogramy mają kolosalny wpływ na moje zdrowie.

Oczywiście nie miałam pojęcia o tym do momentu, kiedy schudłam i wiele problemów po prostu samo zniknęło. :yes:

Wolę dbać o figurę niż o terminy wizyt u lekarzy. :cool:

no ja ostro rozpoczęłam moje odchudzanie od poniedziałku :D ale moje ciało wola juz o odpoczynek :D bolą mnie wszystkie mięśnie- w pon siłka , wczoraj fitness 2h , po każdej godzinie musiałam koszulkę wymieniać na suchą :D

postanowiłam tez porzucic słodycze, bede ewentualnie robic zdrowe wypieki , ciekawe na ile mi zapału wystarczy