DPS 05.03.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 O fitness to ja się nie martwię, już mam teraz tyle zajęcia i latania z grabiami, że mozna się konkretnie zmęczyć. Ale to miłe zmęczenie jest, takie satysfakcjonujące. I fajnie jest patrzyć, jak wokół robi się ładnie, bo czysto, wygrabione, zadbane. W odróżnieniu od moich dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.03.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 (edytowane) Dziewczyny no Wam naopowiadam o odchudzaniu .....jak Wam wiadomo Ąż mój pojechał na turnus zdrowotny , zapisał się na odchudzanie i wiecie ....schudnął :lol2:4 kg w tydzień ( a od ostatnich świąt przityił 6 ) 30 min ćwiczeń na baseni , 30 min ćwiczeń na sali , komora lodowa 2 min i dieta wg doktor Budwig i jej pastą .....no katują go strasznie , bo aż się mnie nasunęło ,że karmią go jak świnie ale to wina kucharza , którego cały turnus chce powiesić wszystko ble ja , korzystając z jego niobecności ( a więc wolności ) mogę sobie robić do jedzenia co chcę i tyż zlatam z wagi ...ni nie tak jak on , ale powoli..... znalazłam fajną stronkę i nią się zacznę posiłkować w staraniach tu są całe jadłospisy na tygodnie a zdrowe i doprawione , nie jak u szalonego kucharzyny na turnusie ...a tymczasem idę porozmawiać z pstrągiem Edytowane 5 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Moje sprzątanie podwórka tydzień temu psu na budę, Szanowny zaczął rozwalać ruine (szumnie nazywaną drewutnią) i poszedł w rejs zostawiając cały syf. No i po co mi to było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 A gdzie teraz drewno będziesz trzymać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Relka - sukcesów zyczę, one najbardziej motywują. Każda z nas sama do siebie dobiera najlepszą dietę, bo każda najlepiej wie, co jej służy, więc... na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.03.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 a co tu dobierać ja nygus jestem a u niej wszystko na tacy podane acha ....i jeszcze mango bedę wpitalać jak Kalata idę stąd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja miałam dziś płat dorsza z Lidla... z pomidorkiem, małż jeno niezadowolony, że kartofelków niet i frytków sobie zażyczył Nie mam głowy do odchudzania ale czasem lubię coś dietetycznego wciągnąć a rybka z pomidorem to mój ulubiony zestaw... drugi to befsztyczek z sałatą i pomidorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.03.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja nadal POWAŻNIE MYŚLĘ o bieganiu . O, i to jest to! Ze wszystkich sposobów na odchudzanie o jakich słyszałem ten mi się najbardziej podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja miałam dziś płat dorsza z Lidla... z pomidorkiem, małż jeno niezadowolony, że kartofelków niet i frytków sobie zażyczył Nie mam głowy do odchudzania ale czasem lubię coś dietetycznego wciągnąć a rybka z pomidorem to mój ulubiony zestaw... drugi to befsztyczek z sałatą i pomidorem moj podobny rybka z surowka z kapusty kiszonej/ogorkow musztardowych/marchewki/kapusty bialej - zalezy co mam oraz filet mignon z wolowinki z warzywami blanszowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 No wiecie co?! Skandal to jest! Jestem cała pogryziona!!! Jakaś menda całą nogę mi pogryzła, ścieżka bąbli idzie od kostki aż powyżej kolana, naliczyłam ponad 20 ugryzień! A swędzi jak wszyscy diabli!!! Ta du chuliery, czego w marcu już źre???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.03.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 meszki, pchly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Szlag wie co, na pewno coś z ogrodu, bo za pierwszym razem, kilka dni temu, też z ogrodu taka zgryziona wróciłam! Jutro się NA PEWNO jakimś zajzajerem nasmaruję przed wyjściem do ogrodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ty się Anetko nasmaruj ... na zewnątrz i od wewnątrz .... sam to stosuję i nic mnie nie żre : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Eeee... Tequili prawdziwej nikt nie przywiózł od dawna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.03.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 A ja poparzyłam się pokrzywą w sobotę. Taka dupina ledwie z ziemi wyrosła a zjadliwa jak nie wiem co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Gdzie dsrewno będę trzymać?? W drewutni, oczywiście, nowo wybudowanej .... o ile zostanie wybudowana:) Stwierdziliśmy, że dopóki nie rozwalimy tej ruiny to w życiu nie zabierzemy się za budowę nowej drewutni! Współczuję pogryzienia, nienawidzę tego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.03.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 ponoć najgorzej jak gryzie sumienie. Depesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Oj, to chyba racja, Tolu, sumienie zazwyczaj litości nie ma. Wygoniłam dzisiaj Sołtysa z przedsionka naszej mikrołazienki i macham pędzlem, żeby pomalować tę ociupinkę. Jak kupię akrylową farbę to i framugi nowe pomaluję. Przynajmniej ta część będzie skończona, pomalowana, czysta, zrobiona! A teraz dopiero Sołtys zacznie właściwą budowę łazienki... Chyba wypada bukmacherskie zakłady porobić: skończy w tym roku czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.03.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Jakaś menda całą nogę mi pogryzła, I od razu wiadomo co Cię uchlało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.03.2014 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Mówisz, że w okolicach kostek i kolan też źrą? Słyszałam, że tu i ówdzie, ale żeby poniżej kolan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts