Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

O fitness to ja się nie martwię, już mam teraz tyle zajęcia i latania z grabiami, że mozna się konkretnie zmęczyć.

Ale to miłe zmęczenie jest, takie satysfakcjonujące. :D

I fajnie jest patrzyć, jak wokół robi się ładnie, bo czysto, wygrabione, zadbane.

W odróżnieniu od moich dłoni. :lol2:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny :rolleyes: no Wam naopowiadam o odchudzaniu :p .....jak Wam wiadomo Ąż mój pojechał na turnus zdrowotny , zapisał się na odchudzanie i wiecie ....schudnął :lol2:4 kg w tydzień ( a od ostatnich świąt przityił 6 ) 30 min ćwiczeń na baseni , 30 min ćwiczeń na sali , komora lodowa 2 min i dieta wg doktor Budwig i jej pastą .....no katują go strasznie , bo aż się mnie nasunęło ,że karmią go jak świnie ale to wina kucharza , którego cały turnus chce powiesić :p wszystko ble :sick:

ja , korzystając z jego niobecności ( a więc wolności :rolleyes: ) mogę sobie robić do jedzenia co chcę i tyż zlatam z wagi ...ni nie tak jak on , ale powoli.....

znalazłam fajną stronkę i nią się zacznę posiłkować w staraniach :lol2: tu są całe jadłospisy na tygodnie a zdrowe i doprawione , nie jak u szalonego kucharzyny na turnusie :p

...a tymczasem idę porozmawiać z pstrągiem :stirthepot:

Edytowane przez relek

Relka - sukcesów zyczę, one najbardziej motywują.

Każda z nas sama do siebie dobiera najlepszą dietę, bo każda najlepiej wie, co jej służy, więc... na zdrowie! ;)

Ja miałam dziś płat dorsza z Lidla... z pomidorkiem, małż jeno niezadowolony, że kartofelków niet i frytków sobie zażyczył :lol2:

Nie mam głowy do odchudzania ale czasem lubię coś dietetycznego wciągnąć a rybka z pomidorem to mój ulubiony zestaw... drugi to befsztyczek z sałatą i pomidorem :)

Ja miałam dziś płat dorsza z Lidla... z pomidorkiem, małż jeno niezadowolony, że kartofelków niet i frytków sobie zażyczył :lol2:

Nie mam głowy do odchudzania ale czasem lubię coś dietetycznego wciągnąć a rybka z pomidorem to mój ulubiony zestaw... drugi to befsztyczek z sałatą i pomidorem :)

moj podobny rybka z surowka z kapusty kiszonej/ogorkow musztardowych/marchewki/kapusty bialej - zalezy co mam oraz filet mignon z wolowinki z warzywami blanszowanymi

No wiecie co?!

Skandal to jest!

Jestem cała pogryziona!!! :mad:

Jakaś menda całą nogę mi pogryzła, ścieżka bąbli idzie od kostki aż powyżej kolana, naliczyłam ponad 20 ugryzień! :mad:

A swędzi jak wszyscy diabli!!!

Ta du chuliery, czego w marcu już źre???!!! :evil:

Szlag wie co, na pewno coś z ogrodu, bo za pierwszym razem, kilka dni temu, też z ogrodu taka zgryziona wróciłam!

Jutro się NA PEWNO jakimś zajzajerem nasmaruję przed wyjściem do ogrodu! :evil:

Gdzie dsrewno będę trzymać?? W drewutni, oczywiście, nowo wybudowanej .... o ile zostanie wybudowana:) Stwierdziliśmy, że dopóki nie rozwalimy tej ruiny to w życiu nie zabierzemy się za budowę nowej drewutni!

Współczuję pogryzienia, nienawidzę tego!!!!

Oj, to chyba racja, Tolu, sumienie zazwyczaj litości nie ma. :yes:

Wygoniłam dzisiaj Sołtysa z przedsionka naszej mikrołazienki i macham pędzlem, żeby pomalować tę ociupinkę. :cool:

Jak kupię akrylową farbę to i framugi nowe pomaluję.

Przynajmniej ta część będzie skończona, pomalowana, czysta, zrobiona!

A teraz dopiero Sołtys zacznie właściwą budowę łazienki... :sick:

Chyba wypada bukmacherskie zakłady porobić: skończy w tym roku czy nie??? :lol2: