Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dochtór, moje zeznania powinny Ci wystarczyć! :mad: :p

Bociany - bardzo biedne.

Nie wiem, po co to jest rozpowszechniane.

Chyba po to tylko, żeby zaszokować i wkurzyć.

Bardzo smutne. :(

Tarcia - ale fejs nie tylko wkurza.

Za pośrednictwem fejsa już tysiące zwierząt znalazło dla siebie dom, bo publikuje się apele o dom i znajdują się chętni.

Wiele zaginionych zwierząt trafiło do swoich domów, bo ktoś znalazł i ogłosił. :yes:

Mnóstwo fajnych akcji społecznych się robi.

Fejs jest taki, jak społeczeństwo, są sprawy fajne i budujące, a są i wkurzające i bardzo smutne.

Może dzisiaj uda się wyjść na pole i zrobić coś, na razie... głowa mnie nie boli!

Chyba zawstydziła się w końcu i dała se siana.

No bo ileż można właścicielkę męczyć?! ;)

:mad:i znowu się wkurzyłam :sick: http://wiadomosci.wp.pl/gid,16468314,kat,355,title,Intensywne-burze-zbombarduja-Polske-w-2014-roku,galeria.html .......ale mam nadzieję, że jak sąsiad sobie założył piorunochron , to w niego będą walić :rolleyes: będzie ściągał moje :wiggle:

...póki co zima na mojej pogodzie zniknęła , chyba się Brazy wystraszyła :rolleyes: burze na przyszły tydziń tyż znikły a pojawiła się zapowiedź dyszczu i taka pogoda jak do tych pór aż do 27 :lol2: noo!

No planowane, ale na mniejszą skalę, zgredek z Kremla jest powodem większej skali. Nasi się cieszą, bo dostali więcej szmalu. Mój Mirosławiec jakoś cicho siedzi, pewnie wszyscy polecieli na północny wschód:lol2:

A co burz ... lepiej, żeby się za bardzo nie rozchulały nie przepadam za burzami!

te samoloty to wszędzie burczą :mad: do tej pory słyszałam liniowe i to był cichy pomruk a teraz lata cóś i warczy a przedwczoraj to zawisło coś nad miastem ...ni to helikopter ni to ufo :o ...coś bardzo rozświetlonego i hałaśliwego , wisiało pare minut w jednym miejscu, a wyglądało jakby maszyna z dużą ilością okien i w nich światła ...noo szpiegowski statek normalnie :rolleyes:

idę teraz porozmawiać z rowerem i jak się dogadam to pojadę se do Pierdonki obejrzeć ręczniki kąpielowe ( no może leżały koło kąpielowych :) 70x140 )od hindusa za 20 zł :p

Edytowane przez relek

że kupiłaś sobie, ale poczekasz do maja jak małż będzie miał wolny weekend ....

zrób to w kwietniu, co ci chop ma przeszkadzać ;)

Aaa bo ja sama to jakoś nie lubiemmm. Z małżem raźniej jest :lol:

A co burz ... lepiej, żeby się za bardzo nie rozchulały nie przepadam za burzami!

Eeee wiosną burze wskazane. Są niechybną oznaką odeszłej zimy :lol2:

te samoloty to wszędzie burczą :mad: do tej pory słyszałam liniowe i to był cichy pomruk a teraz lata cóś i warczy a przedwczoraj to zawisło coś nad miastem ...ni to helikopter ni to ufo :o ...coś bardzo rozświetlonego i hałaśliwego , wisiało pare minut w jednym miejscu, a wyglądało jakby maszyna z dużą ilością okien i w nich światła ...noo szpiegowski statek normalnie :rolleyes:

Całkiem nieźle to wyglądało.

Może ufo

Może rosja

Może usa

???

Depeś hoduj tego hyzopa to może za rok wysieję :cool:

Co się da, to się uhoduje. :D

U mnie dziś bez burzy niebo burczy-F16 chyba mnie pilnują:o

u nas dziś takie coś na niebie było

images?q=tbn:ANd9GcQPFSKADyu8nSbIShkr5x6D-qKJyylg2WUmrG2-s4GjV_KABzEJ

przeleciało, cztery smugi na niebie zostawiło... a za chwilę prawie w szyku trzy szybkie za nim pogoniło :o

Koledzy :lol:

W berka się bawili ;)

Oby tylko na tym się skończyło.

Nawet myśleć nie chcę, do czego może dojść.

O pełnię odpowiedzialności przywódców państw jakoś mocno się martwię...