19501719500414 12.03.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 A z tą głową to nie wiem, raczej nie ciśnienie, bo już rano na przebudzeniu mnie boli, a przecież wtedy nie pracuję z głową w dół... oj, to by trzeba było Sołtysa spytać, dobra, dobra, już spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ewa jak sie leczy migrene? bo ja tylko biore w trakcie tabletki blokujace no i stosuje diete p.migrenowa a nie ukrywam, ze chetnie pozbylabym sie dziadostwa na stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.03.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 trzeba zmienić pochodzenie społeczne niziny nigdy nie mają migreny , to pańska choroba no czy wieści ze świata to mnie zawsze tak muszą wk....ć ? http://ciekawe.onet.pl/aktualnosci/bociany-masowo-gina-w-libanie-sa-zabijane-przez-lu,1,5608508,artykul.html przestanę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 dokladnie o tym samym u mnie rozmawiamy, wkurzylam sie niemozebnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.03.2014 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Nooo, tez się wqrwiłam!!! Może by tak poszukać tych libańskich debili na szajsbuku i im nawtykać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Dochtór, moje zeznania powinny Ci wystarczyć! Bociany - bardzo biedne. Nie wiem, po co to jest rozpowszechniane. Chyba po to tylko, żeby zaszokować i wkurzyć. Bardzo smutne. Tarcia - ale fejs nie tylko wkurza. Za pośrednictwem fejsa już tysiące zwierząt znalazło dla siebie dom, bo publikuje się apele o dom i znajdują się chętni. Wiele zaginionych zwierząt trafiło do swoich domów, bo ktoś znalazł i ogłosił. Mnóstwo fajnych akcji społecznych się robi. Fejs jest taki, jak społeczeństwo, są sprawy fajne i budujące, a są i wkurzające i bardzo smutne. Może dzisiaj uda się wyjść na pole i zrobić coś, na razie... głowa mnie nie boli! Chyba zawstydziła się w końcu i dała se siana. No bo ileż można właścicielkę męczyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2014 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ale, że co konkretnie że kupiłaś sobie, ale poczekasz do maja jak małż będzie miał wolny weekend .... zrób to w kwietniu, co ci chop ma przeszkadzać Depeś hoduj tego hyzopa to może za rok wysieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.03.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 :mad:i znowu się wkurzyłam http://wiadomosci.wp.pl/gid,16468314,kat,355,title,Intensywne-burze-zbombarduja-Polske-w-2014-roku,galeria.html .......ale mam nadzieję, że jak sąsiad sobie założył piorunochron , to w niego będą walić będzie ściągał moje ...póki co zima na mojej pogodzie zniknęła , chyba się Brazy wystraszyła burze na przyszły tydziń tyż znikły a pojawiła się zapowiedź dyszczu i taka pogoda jak do tych pór aż do 27 noo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.03.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 U mnie dziś bez burzy niebo burczy-F16 chyba mnie pilnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 u nas od 2 tygodni helikopty fruwaja manewrami (mamy w poblizu lotnisko wojskowe) dawno ich nie bylo, z kilka miesiecy a tu nagle taki spęd. niby to manewry planowane ale dziwnie zbieglo sie to z dzialaniami zgredka na krymie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 No planowane, ale na mniejszą skalę, zgredek z Kremla jest powodem większej skali. Nasi się cieszą, bo dostali więcej szmalu. Mój Mirosławiec jakoś cicho siedzi, pewnie wszyscy polecieli na północny wschód:lol2: A co burz ... lepiej, żeby się za bardzo nie rozchulały nie przepadam za burzami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 w sumie dobrze, niech sie szkola zamiast bezczynnie na tylkach siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.03.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) te samoloty to wszędzie burczą do tej pory słyszałam liniowe i to był cichy pomruk a teraz lata cóś i warczy a przedwczoraj to zawisło coś nad miastem ...ni to helikopter ni to ufo ...coś bardzo rozświetlonego i hałaśliwego , wisiało pare minut w jednym miejscu, a wyglądało jakby maszyna z dużą ilością okien i w nich światła ...noo szpiegowski statek normalnie idę teraz porozmawiać z rowerem i jak się dogadam to pojadę se do Pierdonki obejrzeć ręczniki kąpielowe ( no może leżały koło kąpielowych 70x140 )od hindusa za 20 zł Edytowane 13 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 że kupiłaś sobie, ale poczekasz do maja jak małż będzie miał wolny weekend .... zrób to w kwietniu, co ci chop ma przeszkadzać Aaa bo ja sama to jakoś nie lubiemmm. Z małżem raźniej jest A co burz ... lepiej, żeby się za bardzo nie rozchulały nie przepadam za burzami! Eeee wiosną burze wskazane. Są niechybną oznaką odeszłej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 te samoloty to wszędzie burczą do tej pory słyszałam liniowe i to był cichy pomruk a teraz lata cóś i warczy a przedwczoraj to zawisło coś nad miastem ...ni to helikopter ni to ufo ...coś bardzo rozświetlonego i hałaśliwego , wisiało pare minut w jednym miejscu, a wyglądało jakby maszyna z dużą ilością okien i w nich światła ...noo szpiegowski statek normalnie Całkiem nieźle to wyglądało. Może ufo Może rosja Może usa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 u nas dziś takie coś na niebie było przeleciało, cztery smugi na niebie zostawiło... a za chwilę prawie w szyku trzy szybkie za nim pogoniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.03.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Gosiek-to ten AWACS,do dowodzenia i rozpoznania:)Ty śpisz a on wie ,czy bezpiecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 szpion jeden tylko co go goniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.03.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Koledzy W berka się bawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Depeś hoduj tego hyzopa to może za rok wysieję Co się da, to się uhoduje. U mnie dziś bez burzy niebo burczy-F16 chyba mnie pilnują u nas dziś takie coś na niebie było przeleciało, cztery smugi na niebie zostawiło... a za chwilę prawie w szyku trzy szybkie za nim pogoniło Koledzy W berka się bawili Oby tylko na tym się skończyło. Nawet myśleć nie chcę, do czego może dojść. O pełnię odpowiedzialności przywódców państw jakoś mocno się martwię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts