Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Depesia nie tak pesymistycznie, ja jak Osia mysle - nie mam na to wplywu wiec nie chce sie niepotrzebnie zamartwiac. cala panike sieja dziennikarze (im bardziej krzykliwy tytul tym lepiej) a swiat sie kreciw swoim rytmie, choc mysli by z tego kraju wybyc sa coraz silniejsze:rolleyes:

nio może F-16 go goniły :rolleyes:

no sie zziajałam na tym rowerze w drodze do birdonki a ręczniki do de....pierwszy raz po zimie na rower wsiadłam :) oj zastał sie człek ......a chopa ochrzanie jak wróci z tych wód, że kąpieli nie zażywał ino do biedronki latał i chłam kupował :rolleyes:

no właśnie nie wiadomo kto te wojnę wywoła :o

Młodszy w Wawie jest...

Ale oczywiście macie rację - o "tu i teraz" trzeba mysleć, nie martwić się na zapas.

Czasem tylko tak jest, że człowiekowi wlezie do głowy i nie chce wyleźć. :sick:

Palce mnie bolą przy pisaniu! :lol2:

Od plewienia, bo mam zwyczaj paluchami głęboko gmerać w ziemi, praiw ekopać.

Po kilku dniach czują to.

I tak dziw, że paznokcie są szare, a nie całkiem czarne... :rotfl:

wojny to nie chce nikt, ale nie ma gwarancji, że przez głupotę, przypadek, splot okoliczności...

ale nie ma co myśleć, bo nie przewidzimy.

niedawno dostałam pytanie, jaki jest mój stosunek do służby wojskowej... hm, chyba negatywny:confused:

to nie z powodu wojny ale porządkowali obronność w pracy, akurat się zbiegło...

w każdym razie, niestety, mam chyba jakiś stopień nawet choć papierów nie znalazłam ale spokojna głowa, jak będzie trzeba, to mnie znajdą.... co tam myśleć na zapas. Bardziej mnie martwi, że podobno jakaś zima wraca a ja wypieliłam pół m2 zamiast całej grządki. Postanowiłam systematycznie i dogłębnie a tu mi pogoda psikusa chce zrobić!

TARcia, migreny leczy się, ale nie samemu. Neurolog leczy, leków jest sporo a dobór zależy od rodzaju migreny. A tego neurologa to poszukać trzeba, bo - nie wiem dlaczego- wiekszość uważa, że ból głowy to dopust Boży . A po kilkunastu latach bólów niestety zmiany czynnosciowe mózgu widać. Czyli obojętne nie są...

Depesia , to Ci jeszcze dołożę do zamartwiania :rolleyes: podali już we Fakcie ( tfu!) że mobilizacja obejmie mężczyzn od 18 do 60 lat a nie obejmie posłów i osłów i prokuratorów .....jak zwykle durnie coś rozkręcą a walczyć ma mięso :mad:.....no ręce opadają co te dzięnnikarzyny wypisują , już mają nawet scenariusze wojny i ataku :mad:

Ewa zimy już nie będzie :p jechałam dziś przez wieś i zaobserwowałam przylot srebrnych łabądków :wiggle:

Edytowane przez relek

Tfu, nie dam nikomu dziecka mego i Sołtysa! :evil:

A Fakt...

Ty nie czytaj takich rzeczy, bo będziesz glizdy w głowie miała! :p

Ostatnie podrygi przed złą pogodą, trza lecieć w grządki, zrobić ile się da.

Na razie!

Przestańcie dziewczyny z tą wojną.:(

Wiem, że niepokojem i lękiem nic nie zdziałam i nie mam żadnego wpływu na to czy będzie wojna czy nie :( ale tak nie chce mi wyjść z głowy, że jak Hitler zaczynał swoje szaleństwo, to też cały Świat mówił, że nikt się na to nie da nabrać, że to oszołom, że bzdury opowiada....

Pociesza mnie tylko myśl, że wtedy prawdziwym powodem do wojny była straszna bieda w Niemczech... teraz aż tak źle nie jestw Europie, a im ludziom lepiej i wygodniej tym mniej mają ochoty na wojny, rozstania i na ŚMIERĆ.