Moose 13.03.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ja się nie martwię... nie mam na to żadnego wpływu, więc nie ma moje zamartwianie się sensu... A że życie lubi dokopać... cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Osia - żeby tylko o ŻYCIU była wtedy mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Depesia nie tak pesymistycznie, ja jak Osia mysle - nie mam na to wplywu wiec nie chce sie niepotrzebnie zamartwiac. cala panike sieja dziennikarze (im bardziej krzykliwy tytul tym lepiej) a swiat sie kreciw swoim rytmie, choc mysli by z tego kraju wybyc sa coraz silniejsze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2014 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Jak mnie szlag trafi to tym bardziej się martwić nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.03.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 nio może F-16 go goniły no sie zziajałam na tym rowerze w drodze do birdonki a ręczniki do de....pierwszy raz po zimie na rower wsiadłam oj zastał sie człek ......a chopa ochrzanie jak wróci z tych wód, że kąpieli nie zażywał ino do biedronki latał i chłam kupował no właśnie nie wiadomo kto te wojnę wywoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Na rower jeszcze w tym roku nie wlazłam. I jeszcze mnie jakoś nie ciągnie. Ręczniki... Najlepsze na świecie to te stare, sprane. Najlepiej chłoną wilgoć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Nie macie większych problemów, tylko wojna się martwić?? Ogród trzeba ogarnąć, malowanie dołu muszę zrobić, wiatrołap wyremontować!!! Psińco tam z wojną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Ta, psińco... A ja mam dwóch synów w wieku 23 i 25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ale chyba ich w kraju nie ma? Braza ma racje trzeba glowe czyms zajac a nie o wojnach myslec. pole trzeba obrobic, lazienke wyszykowac, na najazd gosci sie przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 tiaaaa tort upiec, ciasto i inne dobrości poszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.03.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Depsia Ty się nie martw na zapas... będziesz dłużej żyła w dobrym zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 Młodszy w Wawie jest... Ale oczywiście macie rację - o "tu i teraz" trzeba mysleć, nie martwić się na zapas. Czasem tylko tak jest, że człowiekowi wlezie do głowy i nie chce wyleźć. Palce mnie bolą przy pisaniu! Od plewienia, bo mam zwyczaj paluchami głęboko gmerać w ziemi, praiw ekopać. Po kilku dniach czują to. I tak dziw, że paznokcie są szare, a nie całkiem czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 ostatnio jestem taka zarobiona ze nie mam czasu na jedzenie i siku wiec co tu o wojnach mi myslec wojny to chyba chca.....nieroby czyli politycy, pseudo dziennikarze i inne obiboki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 wojny to nie chce nikt, ale nie ma gwarancji, że przez głupotę, przypadek, splot okoliczności... ale nie ma co myśleć, bo nie przewidzimy. niedawno dostałam pytanie, jaki jest mój stosunek do służby wojskowej... hm, chyba negatywny:confused:to nie z powodu wojny ale porządkowali obronność w pracy, akurat się zbiegło... w każdym razie, niestety, mam chyba jakiś stopień nawet choć papierów nie znalazłam ale spokojna głowa, jak będzie trzeba, to mnie znajdą.... co tam myśleć na zapas. Bardziej mnie martwi, że podobno jakaś zima wraca a ja wypieliłam pół m2 zamiast całej grządki. Postanowiłam systematycznie i dogłębnie a tu mi pogoda psikusa chce zrobić! TARcia, migreny leczy się, ale nie samemu. Neurolog leczy, leków jest sporo a dobór zależy od rodzaju migreny. A tego neurologa to poszukać trzeba, bo - nie wiem dlaczego- wiekszość uważa, że ból głowy to dopust Boży . A po kilkunastu latach bólów niestety zmiany czynnosciowe mózgu widać. Czyli obojętne nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) na razie uzeram sie z arelgologiem ale neurolog i ortopeda tez o mnie pyta tylko nie mam kiedy przez ostatni mlyn w pracy i w domu:rolleyes: Edytowane 13 Marca 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 13.03.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Depesia , to Ci jeszcze dołożę do zamartwiania podali już we Fakcie ( tfu!) że mobilizacja obejmie mężczyzn od 18 do 60 lat a nie obejmie posłów i osłów i prokuratorów .....jak zwykle durnie coś rozkręcą a walczyć ma mięso .....no ręce opadają co te dzięnnikarzyny wypisują , już mają nawet scenariusze wojny i ataku Ewa zimy już nie będzie jechałam dziś przez wieś i zaobserwowałam przylot srebrnych łabądków Edytowane 13 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Tfu, nie dam nikomu dziecka mego i Sołtysa! A Fakt... Ty nie czytaj takich rzeczy, bo będziesz glizdy w głowie miała! Ostatnie podrygi przed złą pogodą, trza lecieć w grządki, zrobić ile się da. Na razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 jak relka straszy to na pewno zadnej wojny na razie nie bedzie jesienia tez straszyla mrozna zima i sie nie sprawdzilo:-P, poza tym nie ma co sie podniecac, na krymie i tak juz pozamiatane i kto teraz fakt czyta:o:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Przestańcie dziewczyny z tą wojną. Wiem, że niepokojem i lękiem nic nie zdziałam i nie mam żadnego wpływu na to czy będzie wojna czy nie ale tak nie chce mi wyjść z głowy, że jak Hitler zaczynał swoje szaleństwo, to też cały Świat mówił, że nikt się na to nie da nabrać, że to oszołom, że bzdury opowiada.... Pociesza mnie tylko myśl, że wtedy prawdziwym powodem do wojny była straszna bieda w Niemczech... teraz aż tak źle nie jestw Europie, a im ludziom lepiej i wygodniej tym mniej mają ochoty na wojny, rozstania i na ŚMIERĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts