tola 14.03.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sipatka, ale bogactwo, mania wielkości, mania władzy, posiadania, rządzenia całym światem, udowodnienia, że nikt nie podskoczy...rozum odbiera. Oby nie, ale... Ktoś kiedyś powiedział, że żadna wynaleziona broń nie oparła się pokusie jej właścicieli przed użyciem. Technologie przez ostatnie 100 lat zmieniły arsenały broni tak, że nam się w głowie nie mieści. A na linię frontu nie idą ci, którym dobrze się powodzi, nie ci, którzy o wojnie decydują. Na barykadach nie ginie władza... I tego się boję, mimo że mój strach na nic się zda. Jeszcze ciepło, cieszyć się tym idę do ogrodu, bo jutro już okien nie otworzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.03.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ale jednak brak poparcia społecznego dla wojny ma bardzo istotne znaczenie (mam nadzieję). Ja dzisiaj na wieś wyjeżdżam i liczę na to że choć do wieczora będzie przyjemnie. Jak będzie jutro to się dopiero zobaczy jutro Tolu życzę nam wszystkim pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.03.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Oj tak Sipatka, niech tylko na naszym strachu się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.03.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jeszcze 2 godziny temu zimno było jak cholera, a teraz słoneczko wyszło ... zimno jednak jest nadal. Rozpaliłam w kominku bo pomna wczorajszych doświadczeń wolę nie czekać do 18-ej!!!! Media rozkręcą każą wiadomość do sytuacji tak kryzysowej, że uderzenie Księżyca w Ziemię to pikuś!!! Z czegoś muszą żyć i wmawiają nam, że my o niczym innym nie marzymy jak tylko słuchanie i czytanie o katastofach i przekrętach. Dziennikarzyny w każdej TV aż nogami przebierają i rumieńców dostają gdy mogą z czegoś zrobić aferę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.03.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jeszcze 2 godziny temu zimno było jak cholera, a teraz słoneczko wyszło ... zimno jednak jest nadal. Rozpaliłam w kominku bo pomna wczorajszych doświadczeń wolę nie czekać do 18-ej!!!! Media rozkręcą każą wiadomość do sytuacji tak kryzysowej, że uderzenie Księżyca w Ziemię to pikuś!!! Z czegoś muszą żyć i wmawiają nam, że my o niczym innym nie marzymy jak tylko słuchanie i czytanie o katastofach i przekrętach. Dziennikarzyny w każdej TV aż nogami przebierają i rumieńców dostają gdy mogą z czegoś zrobić aferę!!!!! ,,Kraina Lodu" Disneya promuje zoofilię i homoseksualizm..... ja cię kręcę zbyt nudno w naszym rejonie by nie zacierać rąk podając takie wiadomości u nas było już o baranku na opakowaniu papieru do pragęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Oj, o dzisiej szych "dziennikarzach" to ja bym mogła długo i bezlitośnie. Bardzo niewielu potrafi posługiwać się poprawną polszczyzną, że nie wspomnę o pięknej polszczyźnie. Wypowiedzi werbalne i pisemne roją się od błędów gramatycznych i stylistycznych, hadko słuchać. Nagminnie nie wiedzą, że np. poszukuje się kogo?czego? a nie kogo? co? Za to przy popieraniu nagle okazuje się, że kogo? czego? popierają. Pytam się, kto wpuszcza idiotów na antenę? Kto przyklaskuje i wypłaca pensję za wiadomości w formie kroniki wypadków drogowych? Nie powie jeden z drugą np. o tym, że w Popierdułkach Małych dzieci osiągnęły znakomite wyniki sprawdzianu po szkole podstawowej. Ale będzie wrzeszczeć o tym, że w Chinach spadł autobus ze skały i zginęły 2 osoby! Z całym szacunkiem dla chińskich ofiar - co one mnie obchodzą? Jakie to może mieć dla mnie znaczenie??? Mała sensacyjka za to jest, prawda? Uff, przepraszam, że się tak zacietrzewiłam, ale dziennikarstwo dzisiejsze doprowadza mnie do czarnej rozpaczy! A o wojnę naturalne, że się martwimy. W Zatoce Świń było o włos od wojny nuklearnej, bo nienormalny ruski chciał pokazać jaki jest silny. Deja vu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 14.03.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a kto mi tu imputuje , że ja Fakta czytam ? ......ktoś powiedział ,że mobilizacja , więc sprawdziłam gdzie ......no we Fakcie oczywiście ide se loda zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 A o wojnę naturalne, że się martwimy. W Zatoce Świń było o włos od wojny nuklearnej, bo nienormalny ruski chciał pokazać jaki jest silny. Deja vu... Depesia urwa urwie lba nie urwie: http://www.forbes.pl/-die-welt-gazprom-przejmuje-czesc-niemieckiej-sieci-gazociagow,artykuly,173210,1,1.html http://biznes.onet.pl/ciche-porozumienie-z-rosja-za-plecami-polski,18488,5608949,1,news-detal a my zamiast machac szabelka powinnismy zadbac o swoje interesy a nie pchac sie na rozjemcow na krymie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.03.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Depsia, dziennikarze to odrębna kategoria moich ulubieńców albo komentatorzy sportowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ide se loda zrobie sama sobie??????? sorry, mam kosmate myśli, ale jakie na czasie... czytałyście przedostatnią Politykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a co bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.03.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Było o życiu seksualnym nastolatek, które się puszczają dla szpanu i dla akceptacji w grupie i cieszą się, że chłopcy mówią na nie szmateczka lub ze wygrały w konkurencji nalepsza duperka .... . Nie wiem, moja młoda mówi, że u niej w gimnazjum tak nie było ale może ona nie zwracała uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ide se loda zrobie A jakim sposobem kobieta może sobie loda zrobić? Relcia, masz jakąś instrukcję, najlepiej wideo? Chociaż opis też będzie niezły... Mam jak Ewa myśli. Pewnie dlatego, że już jestem koszmarnie śpiąca, zaraz idę spać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Było o życiu seksualnym nastolatek, które się puszczają dla szpanu i dla akceptacji w grupie i cieszą się, że chłopcy mówią na nie szmateczka lub ze wygrały w konkurencji nalepsza duperka .... . Nie wiem, moja młoda mówi, że u niej w gimnazjum tak nie było ale może ona nie zwracała uwagi... moja siostra pracuje w liceum ale tez ma etatu troche w gimnazjum i mowi ze to co tam sie dzieje to jakas paranoja i raczej jest tak jak pisza. a tu (moze juz to znacie) do posmiania list+komentarze http://pogodzinach.strefa.pl/index.php/2010/03/15/pomozcie-chce-zostac-galerianka/comment-page-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 14.03.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 ide se loda zrobie Normalnie wyobraźnia mnie zawiodła... się nie spodziewałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Śmiech śmiechem, a u mnie tylko wieje jak głupie, zamiast do tego porządnym deszczem popadać! Czy my zawsze musimy mieć przewalone z deszczem???! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 15.03.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 no opuszczona jestem muse se czas umilać sama ...... (ale zostało już tylko 5 dni :lol2: jupi!!!) wieje , wieje, wieje i wieje ...nad rano lało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 U mnie i wieje i leje, jakiś dobry rejon sobie do życia wybrałam TARcia, to o galieriance cudowne!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.03.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 o biedronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts