Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Sipatka
, ale bogactwo,

mania wielkości, mania władzy, posiadania, rządzenia całym światem, udowodnienia, że nikt nie podskoczy...rozum odbiera.

Oby nie, ale...

Ktoś kiedyś powiedział, że żadna wynaleziona broń nie oparła się pokusie jej właścicieli przed użyciem.

Technologie przez ostatnie 100 lat zmieniły arsenały broni tak, że nam się w głowie nie mieści.

A na linię frontu nie idą ci, którym dobrze się powodzi, nie ci, którzy o wojnie decydują.

Na barykadach nie ginie władza...

I tego się boję, mimo że mój strach na nic się zda.

Jeszcze ciepło, cieszyć się tym idę do ogrodu, bo jutro już okien nie otworzę.

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze 2 godziny temu zimno było jak cholera, a teraz słoneczko wyszło ... zimno jednak jest nadal. Rozpaliłam w kominku bo pomna wczorajszych doświadczeń wolę nie czekać do 18-ej!!!!

Media rozkręcą każą wiadomość do sytuacji tak kryzysowej, że uderzenie Księżyca w Ziemię to pikuś!!! Z czegoś muszą żyć i wmawiają nam, że my o niczym innym nie marzymy jak tylko słuchanie i czytanie o katastofach i przekrętach. Dziennikarzyny w każdej TV aż nogami przebierają i rumieńców dostają gdy mogą z czegoś zrobić aferę!!!!!

Jeszcze 2 godziny temu zimno było jak cholera, a teraz słoneczko wyszło ... zimno jednak jest nadal. Rozpaliłam w kominku bo pomna wczorajszych doświadczeń wolę nie czekać do 18-ej!!!!

Media rozkręcą każą wiadomość do sytuacji tak kryzysowej, że uderzenie Księżyca w Ziemię to pikuś!!! Z czegoś muszą żyć i wmawiają nam, że my o niczym innym nie marzymy jak tylko słuchanie i czytanie o katastofach i przekrętach. Dziennikarzyny w każdej TV aż nogami przebierają i rumieńców dostają gdy mogą z czegoś zrobić aferę!!!!!

,,Kraina Lodu" Disneya promuje zoofilię i homoseksualizm..... ja cię kręcę

zbyt nudno w naszym rejonie by nie zacierać rąk podając takie wiadomości :lol2:

u nas było już o baranku na opakowaniu papieru do pragęby

Oj, o dzisiej szych "dziennikarzach" to ja bym mogła długo i bezlitośnie. :sick:

Bardzo niewielu potrafi posługiwać się poprawną polszczyzną, że nie wspomnę o pięknej polszczyźnie.

Wypowiedzi werbalne i pisemne roją się od błędów gramatycznych i stylistycznych, hadko słuchać.

Nagminnie nie wiedzą, że np. poszukuje się kogo?czego? a nie kogo? co?

Za to przy popieraniu nagle okazuje się, że kogo? czego? popierają. :jawdrop:

Pytam się, kto wpuszcza idiotów na antenę?

Kto przyklaskuje i wypłaca pensję za wiadomości w formie kroniki wypadków drogowych?

Nie powie jeden z drugą np. o tym, że w Popierdułkach Małych dzieci osiągnęły znakomite wyniki sprawdzianu po szkole podstawowej.

Ale będzie wrzeszczeć o tym, że w Chinach spadł autobus ze skały i zginęły 2 osoby!

Z całym szacunkiem dla chińskich ofiar - co one mnie obchodzą?

Jakie to może mieć dla mnie znaczenie???

Mała sensacyjka za to jest, prawda?

Uff, przepraszam, że się tak zacietrzewiłam, ale dziennikarstwo dzisiejsze doprowadza mnie do czarnej rozpaczy!

A o wojnę naturalne, że się martwimy.

W Zatoce Świń było o włos od wojny nuklearnej, bo nienormalny ruski chciał pokazać jaki jest silny.

Deja vu...

A o wojnę naturalne, że się martwimy.

W Zatoce Świń było o włos od wojny nuklearnej, bo nienormalny ruski chciał pokazać jaki jest silny.

Deja vu...

Depesia urwa urwie lba nie urwie:

http://www.forbes.pl/-die-welt-gazprom-przejmuje-czesc-niemieckiej-sieci-gazociagow,artykuly,173210,1,1.html

http://biznes.onet.pl/ciche-porozumienie-z-rosja-za-plecami-polski,18488,5608949,1,news-detal

a my zamiast machac szabelka powinnismy zadbac o swoje interesy a nie pchac sie na rozjemcow na krymie.

Było o życiu seksualnym nastolatek, które się puszczają dla szpanu i dla akceptacji w grupie i cieszą się, że chłopcy mówią na nie szmateczka lub ze wygrały w konkurencji nalepsza duperka .... . Nie wiem, moja młoda mówi, że u niej w gimnazjum tak nie było ale może ona nie zwracała uwagi...

ide se loda zrobie :p

A jakim sposobem kobieta może sobie loda zrobić? :rolleyes:

Relcia, masz jakąś instrukcję, najlepiej wideo?

Chociaż opis też będzie niezły... :rotfl: ;)

Mam jak Ewa myśli. :lol2:

Pewnie dlatego, że już jestem koszmarnie śpiąca, zaraz idę spać!

Było o życiu seksualnym nastolatek, które się puszczają dla szpanu i dla akceptacji w grupie i cieszą się, że chłopcy mówią na nie szmateczka lub ze wygrały w konkurencji nalepsza duperka .... . Nie wiem, moja młoda mówi, że u niej w gimnazjum tak nie było ale może ona nie zwracała uwagi...

moja siostra pracuje w liceum ale tez ma etatu troche w gimnazjum i mowi ze to co tam sie dzieje to jakas paranoja i raczej jest tak jak pisza.

a tu (moze juz to znacie) do posmiania list+komentarze

http://pogodzinach.strefa.pl/index.php/2010/03/15/pomozcie-chce-zostac-galerianka/comment-page-1/