DPS 15.03.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Relka - Ty poszukaj na YT filmików z Ahmedem martwym terrorystą, ubaw będziesz miała zapewniony na dłuższy czas! Ja już cała zdumiona, że jeszcze mamy u nas prąd, normalnie przy takim wietrze już dawno coś by padło. Tfu, odpukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 U nas wieje i leje naprzemiennie ze słońcem... obłęd W dodatku spacerek nam się w deszczu trafił...nie lubię, nie lubię, nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 15.03.2014 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 A u mnie biało . Drobny gradzik pada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ... bardzo, ale to bardzo Wam współczuję ... siedzę sobie na tarasie, kawa z rumem i cygaro (południe dopiero i tylko + 22) ,Ciemiężycielka pojechała " zaprzepaścić" trochę kasy ... normalnie ... weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ha. U nas słońce teraz świeci, już co najmniej od dwóch godzin! I nie krzywdowałabym sobie z tego powodu, gdyby do południa popadało trochę! A tak - pozostaje na Florydę się wybrac z wizytą i olewać wszystko. Pawełku - pozdrów serdecznie Terenię od nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 ... no żesz ... to się wybierajcie (poza Waszym sezonem) ... czekany na Was ... Ciemiężycielka pozdrowina ... za trzy dni obchodzi 60-te urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Jak to słońce??? U nas już ciemno jest Pozdrowienia dla Szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 dzięki Osiczka .. u mnie "słońce" do 8-samej (po zmianie czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Nie wiem czego bardziej Terni zazdroszczę: ciepła czy okazji do zaprzepaszczenia kasy?? Jeśli o mnie chodzi to jestem zadowolona ... wiatr się uspakaja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.03.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 W puszczy, duje, ryczy i czeszczy tudzież świszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2014 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 U nas już siadło. I dobrze! Pawełku - Ty wiesz, że my wybralibyśmy się. Ale to się wszystko okaże... po sezonie. I te wizy!!! Trza do ambasady się tłuc, w kolejkach wystawać we Warszawie! A jak ze lotniska zawrócom we Miami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 16.03.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) ale mam fajowsko prąd cała kuchnia , podgrzewacz i telewizor reszta jest w ciemności ...zamrażarkę musiałam podłączyć do telewizora kto mi powie czy będzie jeszcze wiało bo meteorologiczny instytut ostrzegał wczoraj ,że wiać będzie w nocy i w niedzielę , a u mnie w nocy ucichło ...i niech tak cicho siedzi , bo i tak mi naszkodziło ...przewróciło mi metrowy ozdobny płoteczek , rozwaliło konstrukcje do surówkowego dachu , wyniesło wiadro , deskę z kamiennej ławki , torbę na chrust sąsiad przyniósł ..... i przywiało małego, 20 cm zajączka , dzieciaki go udomowiły ...ale zajączek poszedł na wolność , bo nie da się go utuczyć na wielkanocne święta ....po kilku godzinach zajączek wrócił pod dom i znów do niego trafił i znów poszedł na wolność normalnie duże dzieci są nie do ogarnięcia .............ale mnie wpadło do głowy ,że wściekliznę ma i teraz mózg mnie paruje Edytowane 16 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Relek-to zamrażarka przestanie Ci się nudzić a zajączek chyba jest ciekawy świata:) No niestety ,chyba jeszcze ma się dziś wzmagać ten wiatr:(U mnie przestawiał drobne rzeczy,ale szkód nie robił.Śnieży mi fest:(W garncu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Wieje! U mnie wieje! Było uprzejme (to wianie) rynny mi poprzestawiać w sposób niekoniecznie dla mnie odpowiedni; taczkę przewróciło (niech leży, nie chce mi się podnosić) i poroznosiło po całym podwórku starą folię budowlaną zdartą "rencami" Pana Demolski z ruinki - to już mi się mniej podoba! No i leje! W domu się okopałam i jest mi dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2014 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Nie da się ukryć - znowu wieje. U nas jakoś szkód nie narobiło na szczęście, a że parę śmieci rozniosło po podwórku to i dobrze, w Sołtys będzie musiał w końcu to rozniesione posprzątać. Relka, jakby on wściekliznę miał, to byłby agresywny. A tak - tylko ciekawy świata jest. Mozna mu przed chałupą albo w ogrodzie jakieś jedzonko zostawić, chociaż nie polecam, bo przyzwyczai się i jak gotowego nie będzie, to ogrodowe roślinki wpierniczy. Też okopałam się w domu i nie mam najmniejszego zamiaru czubka nosa z niego wychylić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Eeeee .. noooo ... przy wściekliźnie to zwierzyna chyba agresywna nie jest .... ale ja się nie znam za bardzo ... Gdy u zaprzyjaźnionego ogrodnika kilka dni temu szukałam czegoś ciekawego dla siebie przeżyłam niezły szok: praktycznie spod samych nóg coś mi wyprysnęło!! Mało nie zeszłam .... strach ma wielkie oczy, a ten strach to miał tylko uszy wielkie:) Okazało się, że to zaprzyjaźniony z ogrodnikiem zając!! Rozmawiałam z nimi, nie wiedząc czy maja świadomość takiego gościa. Ano mają i nie mają nic przeciwko .... Ciekawe czy dalej będą tak łagodni, gdy zając rodzinę i kumpli przyprowadzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Ponuro... nie leje... wieje mniej... tuja się na płocie wsparła, więcej strat nie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 No jak to nie jest agresywna? A nazwa choroby to od czego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.03.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 :lol2:wodowstręt jak nazwa wskazuje od wstrętu do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 wielokrotnie mam wściekliznę a łagodnym niczem baranek Ciemiężycielka znowu polazła (stwierdziła, że nie wykonała limitu) ... zażyczyła sobie porcję crostini z papryką i cukinią zaraz po powrocie ... ponad to ciepło jest i nic nie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts