Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Relka - Ty poszukaj na YT filmików z Ahmedem martwym terrorystą, ubaw będziesz miała zapewniony na dłuższy czas! :yes:

Ja już cała zdumiona, że jeszcze mamy u nas prąd, normalnie przy takim wietrze już dawno coś by padło.

Tfu, odpukać. ;)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha. U nas słońce teraz świeci, już co najmniej od dwóch godzin!

I nie krzywdowałabym sobie z tego powodu, gdyby do południa popadało trochę!

A tak - pozostaje na Florydę się wybrac z wizytą i olewać wszystko. ;)

Pawełku - pozdrów serdecznie Terenię od nas! :hug:

U nas już siadło.

I dobrze!

Pawełku - Ty wiesz, że my wybralibyśmy się.

Ale to się wszystko okaże... po sezonie. ;)

I te wizy!!!

Trza do ambasady się tłuc, w kolejkach wystawać we Warszawie! :o

A jak ze lotniska zawrócom we Miami??? :confused:

ale mam fajowsko prąd :rolleyes: cała kuchnia , podgrzewacz i telewizor :) reszta jest w ciemności ...zamrażarkę musiałam podłączyć do telewizora

kto mi powie czy będzie jeszcze wiało :confused: bo meteorologiczny instytut ostrzegał wczoraj ,że wiać będzie w nocy i w niedzielę , a u mnie w nocy ucichło ...i niech tak cicho siedzi , bo i tak mi naszkodziło ...przewróciło mi metrowy ozdobny płoteczek , rozwaliło konstrukcje do surówkowego dachu , wyniesło wiadro , deskę z kamiennej ławki , torbę na chrust sąsiad przyniósł .....:mad: i przywiało małego, 20 cm zajączka , dzieciaki go udomowiły ...ale zajączek poszedł na wolność , bo nie da się go utuczyć na wielkanocne święta ....po kilku godzinach zajączek wrócił pod dom i znów do niego trafił i znów poszedł na wolność :sick: normalnie duże dzieci są nie do ogarnięcia :evil:.............ale mnie :o wpadło do głowy ,że wściekliznę ma i teraz mózg mnie paruje :confused:

Edytowane przez relek

Wieje! U mnie wieje! Było uprzejme (to wianie) rynny mi poprzestawiać w sposób niekoniecznie dla mnie odpowiedni; taczkę przewróciło (niech leży, nie chce mi się podnosić) i poroznosiło po całym podwórku starą folię budowlaną zdartą "rencami" Pana Demolski z ruinki - to już mi się mniej podoba! No i leje!

W domu się okopałam i jest mi dobrze!

Nie da się ukryć - znowu wieje.

U nas jakoś szkód nie narobiło na szczęście, a że parę śmieci rozniosło po podwórku to i dobrze, w Sołtys będzie musiał w końcu to rozniesione posprzątać.

Relka, jakby on wściekliznę miał, to byłby agresywny.

A tak - tylko ciekawy świata jest.

Mozna mu przed chałupą albo w ogrodzie jakieś jedzonko zostawić, chociaż nie polecam, bo przyzwyczai się i jak gotowego nie będzie, to ogrodowe roślinki wpierniczy. :lol2:

Też okopałam się w domu i nie mam najmniejszego zamiaru czubka nosa z niego wychylić!

Eeeee .. noooo ... przy wściekliźnie to zwierzyna chyba agresywna nie jest .... ale ja się nie znam za bardzo ...

Gdy u zaprzyjaźnionego ogrodnika kilka dni temu szukałam czegoś ciekawego dla siebie przeżyłam niezły szok: praktycznie spod samych nóg coś mi wyprysnęło!! Mało nie zeszłam .... strach ma wielkie oczy, a ten strach to miał tylko uszy wielkie:) Okazało się, że to zaprzyjaźniony z ogrodnikiem zając!! Rozmawiałam z nimi, nie wiedząc czy maja świadomość takiego gościa. Ano mają i nie mają nic przeciwko .... Ciekawe czy dalej będą tak łagodni, gdy zając rodzinę i kumpli przyprowadzi??;)

wielokrotnie mam wściekliznę a łagodnym niczem baranek :lol: ;)

Ciemiężycielka znowu polazła (stwierdziła, że nie wykonała limitu) ... zażyczyła sobie porcję crostini z papryką i cukinią zaraz po powrocie :)

... ponad to ciepło jest i nic nie wieje ;)