braza 08.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Śpij dobrze, Depsiu Ale po cichu powiem, że u Rrmisiów to o 3-ej dopiero Cię zmogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Śpij dobrze, Depsiu Ale po cichu powiem, że u Rrmisiów to o 3-ej dopiero Cię zmogło.taaaaaaaa, i o 6 wstała dobranoc kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 09.06.2008 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Hej Depsia -) Magiczna witrynke, wypchana smakolykami niczym Bozonarodzeniowy pirog obejrzalam No normalnie sliniotok zalal moja paszcze i nijak teraz nie moge dopasowac wnetrza wlasnej lodowki, do tego co widze na Twoich zdjeciach i co chetnie na sniadanko bym wchlonela Pomysl na piekna oscieznice i polki przedni i o niebo estetyczniejszy niz taki waski gotowiec Sadze, ze Wasi goscie miejscem przez Was stworzonym sa zachwyceni Bardzo klimatycznie tam macie ... bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ha, no każdy lubi, jak go chwalą, więc bardzo mi przyjemnie. Teraz trzeba się już brać za uzupełnianie zapasów, bo stare słoiczki prawie wszytskie wyszli byli. Jutro robię syrop z kwiatów czarnego bzu. Już są zebrane. Wstałam u Rrmi o 6, bo ja i tak się budzę około 5, no to dłużej już nie mogłam się przewracać z boku na bok. Czekajcie, przyjedziecie, to może znowu mi się uda dłużej posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witaj miło! Mąż nie dał mi wyboru i pojechałam na działkę... Może i dobrze sie stało, bo pojawił się i elektryk i budowlaniec... Nie ukrywam, że za późno (mężowi) o tym powiedziałam- nie dałam czasu na zastanowienie... i zmiane planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ha, no każdy lubi, jak go chwalą, więc bardzo mi przyjemnie. Teraz trzeba się już brać za uzupełnianie zapasów, bo stare słoiczki prawie wszytskie wyszli byli. Jutro robię syrop z kwiatów czarnego bzu. Już są zebrane. Wstałam u Rrmi o 6, bo ja i tak się budzę około 5, no to dłużej już nie mogłam się przewracać z boku na bok. Czekajcie, przyjedziecie, to może znowu mi się uda dłużej posiedzieć. to tak do której 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ha, no każdy lubi, jak go chwalą, więc bardzo mi przyjemnie. Teraz trzeba się już brać za uzupełnianie zapasów, bo stare słoiczki prawie wszytskie wyszli byli. Jutro robię syrop z kwiatów czarnego bzu. Już są zebrane. Wstałam u Rrmi o 6, bo ja i tak się budzę około 5, no to dłużej już nie mogłam się przewracać z boku na bok. Czekajcie, przyjedziecie, to może znowu mi się uda dłużej posiedzieć. to tak do której 21:30 Ja bym nie miała odwagi tak się nabijać, biorąc pod uwagę, o której Depeesia może zrobić pobudkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ha, no każdy lubi, jak go chwalą, więc bardzo mi przyjemnie. Teraz trzeba się już brać za uzupełnianie zapasów, bo stare słoiczki prawie wszytskie wyszli byli. Jutro robię syrop z kwiatów czarnego bzu. Już są zebrane. Wstałam u Rrmi o 6, bo ja i tak się budzę około 5, no to dłużej już nie mogłam się przewracać z boku na bok. Czekajcie, przyjedziecie, to może znowu mi się uda dłużej posiedzieć. to tak do której 21:30 Ja bym nie miała odwagi tak się nabijać, biorąc pod uwagę, o której Depeesia może zrobić pobudkę... do tego czasu ją udobrucham mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.06.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Magi, aleś se nagrabiła!!!! 04.20 masz jak nic!!!! Ptaszka stawiam, jeszcze zdążyłam przed następnym dniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 To ja swojego przynoszę już dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2008 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Agdus, Jakie tam juz dzisiaj Dzisiaj to ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.06.2008 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Agdus, Jakie tam juz dzisiaj Dzisiaj to ja jestem myślałem, że mój ptaszek będzie pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2008 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 myślałem, że mój ptaszek będzie pierwszy no coz ... na pierwszego ptaszka wewatku trzeba sobie zasluzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Agdus, Jakie tam juz dzisiaj Dzisiaj to ja jestem A Ty byłaś "jeszcze", czy "już"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 10.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ja też się ornitologicznie podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Magi, aleś se nagrabiła!!!! 04.20 masz jak nic!!!! Ptaszka stawiam, jeszcze zdążyłam przed następnym dniem zobaczyć z Depesią wschód słońca też będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 To wybierz się zimą. Słońce o bardziej ludzkiej godzinie wschodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 To wybierz się zimą. Słońce o bardziej ludzkiej godzinie wschodzi. zresztą kto by tam spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 10.06.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Agdus, Jakie tam juz dzisiaj Dzisiaj to ja jestem A Ty byłaś "jeszcze", czy "już"? "juz" Wstaje przed 5.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 No, dzień dobry, skarby Wy moje! Proszę, okazuje się, że nie ja jedna na tym forum wcześnie wstaję. Tylko ujawnić się chyba nikt nie miał odwagi. Wiecie co? Już nie mogę z tym upałem i wiatrem, bokiem mi normalnie wychodzi i staje obok. Życie trawię na lataniu ze szlauchem i konewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts