relek 16.03.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 znaczy się będę żyła Paweł , ale ta Twoja Ciemiężąca ma dobrze ....chyba zacznę ciemiężyć Ąża po powrocie od " wód " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2014 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Poszłabym z nią. I crostini też bym z nią zjadła! Szczęściara... Gwiździ i gwiździ, brak wszelkiej przyzwoitości temu wiatrowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Też mnie wcurwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 i leje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.03.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 i leje:rolleyes: Depeś tego deszczu byś nie przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2014 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Akurat te żaby, to ja bym wszystkie przytuliła, przydadzą się ogrodowi. A głupi wiatr tylko suszy dodatkowo. No ale chyba w końcu się trochę zmęczył, u nas troszkę się znowu uspokoiło. Nie wiem, jak jutro będzie, ma znowu wiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Cheffie, skoro limitu nie wyczerpała to była po prostu zmuszona nadrobić !!! Zazdroszczę Jej konieczności upłynnienia kasy i ciepła, nie wiem, czy zazdroszczę tego cros...cośtam, bo nie mam pojęcia co to jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 u nas ciągle pada już mi małe bajorka za domem się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.03.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 I umnie całą dobę leje, jak tak dalej pójdzie to będe musiała sobie jakąś łódkę załatwić, żeby do asfaltu się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2014 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 U nas suchutko na ulicy i podwórku. Owszem, popadało, ale szału ni ma... Crostini na bank były przepyszne, bo przecież sam Chef przygotowywał! I nie ma w nich żadnych morskich robali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.03.2014 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 a u nas tylko pizdziawa, deszczu nie. zle mi sie spalo i do tego czyms sie zatrulam:sick: najchetniej bym w cieplym lozeczku polezala. i jeszcze babol ze skarbowki mnie wezwal chce cos mi utrącić z vzma:sick: parszywy poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ooooj, trzymaj się kochana, paskudnie, że tak Ci się tydzień zaczyna. Trzymam kciuki, żeby do wieczora było lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Poniedziałki z reguły są parszywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 17.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) może ja bym wyszła za mąż zanim mój Ąż wróci mam jeszcze 4 dni , to zdążę ...sukienki już znalazłam Edytowane 17 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Dzień dobry że dobry, to tak z grzeczności piszę, bo pogodowo podły raczej. Nie powinnam się przyznawać, bo i nie ma czym się chwalić, ale napiszę. Cały ogród, trawnik, wszelkie krzaczory oblepione mam białym czymś i nie jest to śnieg, bo ten stopił się godzinę temu. Na tarasie zimą stała skrzynia. W niej donica z cebulowymi. Między donicą a skrzynią takie białe coś, w co kiedyś była zabezpieczona przed uszkodzeniem przesyłka. Czyli jakieś białe kłaki do watoliny podobne. Upchnęłam je tam celem docieplenia donicy. Przyszła wiosna, donicę wyjęłam, a skrzynkę z kłakami zaniosłam w okolice drewutni. No i teraz ten wiatr zabawił się z tymi kłakami jak samotny pies z poduchą gąbkową pod nieobecność pana. Lub pani. Cały ogród tym oblepiony...ratunku, kto to teraz powybiera??? Dobrego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.03.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tola, poczekaj, wiatr wciąż wieje, może odfruną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.03.2014 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Ooo, to to, mądrego to i dobrze posłuchać! Przecież nie możesz na dwór lecieć w takim wietrze, bo się przeziębisz, kochana! U nas do południa było całkiem nieźle, a teraz znowu coraz mocniej wieje. Głupi wiatr... Ale przynajmniej odgruzowałam pokój na strychu! Matko, ile tam gratów w każdym kącie leżało, że nie wspomnę o tej górze przedmiotów i rzeczy na środku! Może jednak na coś się taka paskudna pogoda czasem przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.03.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Relek - sukienki śliczne.. Ale CO TOBIE SIĘ Z GŁOWĄ DZIEJE POD NIEOBECNOŚĆ MAŁŻA?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.03.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Tola wyluzuj, ja mam podobnie ze starą folią budowlaną, co to jako zabezpieczenie desek w ruinie było .... jest wszędzie!!! A ja sobie czekam, bo duje tak, że szansa na samodzielne posprzątanie się wymienionej folii jest ogromna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Piździ i u mnie i to coraz gorzej... aaaaaa... nie lubię nie lubię nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts