Gosiek33 21.03.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nie wiem co gorsze kamienie, czy piasek Leki dostałaś? kiedyś jako wirówka Frania była używana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.03.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 DPSia a skąd mleko weźmiesz???? Sera ze sklepowego się nie zrobi a mówiłaś, że u was krów we wsi nie ma... to co, kupujesz krowę od Arctici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Tylko, że jest jeden mały problem. Te "Arcticowe" krowy mleka nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Acha, jeszcze jedno. Jaki śnieg do chol.....y co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 nIe wiem gdzie te śniegi... u mnie +20, tylko piździ jak złe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Nieee, no mleko od Holendra, co ma krowy wew sąsiedniej wsi. Musi być swojskie, sklepowe to nie mleko! Frania! A niby jak z niej śmietanę potem odlewać oddzieloną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.03.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Po niedzieli ma być chwilowe ochłodzenie,teraz mówią,że na południu może popadać śnieg z deszczem:(Ale już nam figę zrobi:)Nad moim niebem przeleciał piękny ,głośny klucz żurawi:)Wiosna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 wirówka do mleka mniam uwielbiam mleko z wirówki, ma taki proszkowomleczny smak http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/n065.gif mam taką ale się plastikowy trybik :bash:w niej zepsuł ...jaki gupi go tam wsadził ? Depsia , znaczy się opuszczasz Zagrodę na dwa dnia? i umieścisz się w babskim gronie serowarek ? no fajnie a u nas z Warszawy przybyła kobitka mieszkać przybyła ...i się nudziła :rolleyes:no nie da się ukryć ,że moja mieścinka to nie Warszawka , choć za parędziesiąt lat może być połknięta przez ten moloch ....i ta kobitka wpadła na pomysł urządzania Czwartkowych Wieczorów Kobiecych (Kobiety FB )w kinie ...leci jakiś babski film a potem gadka szmatka i zakąska ...no bardzo przyjemna inicjatywa , za pierwszym razem było kilka nieśmałych , teraz całe kino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Pewnie wstyd się przyznać, ale próbowałam paru twarogów tzw. włsnej produkcji i ... nie smakowały mi za bardzo .... Jakiś defekt chyba mam ... Relcia, na te 3 m to Ty musisz dużo par tych rajstop znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No tylko podziwiać inicjatywę takową... Depsia jak się we frani śmietana na wierzchu nawiruje to spuszczasz szlaufikiem mliko... czy serwatkę (nie wiem co z tego się robi:rolleyes:) i zostaje sama śmietana:wiggle:\Iza dobrze prawi... moje krowy ludziom mleka nie dają... cielaczkom ino:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.03.2014 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 no ale jajcarz:p jak ja se mam 3- metrowe drzewo o srednicy korony tyż ze 3 rajstopą przywiązać A przepraszam, czemu nie? Nie posiadasz? Bardzo dobre do wiązania bo cholernie mocne, elastyczne i nie wrzyna się. I nie parcieje... Nie rozumiem problemu. A póki co to nie drzewo, a raptem trzymetrowy krzaczor. I Boże broń, nie przywiązuj se, a do kołka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.03.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Relcia, na te 3 m to Ty musisz dużo par tych rajstop znaleźć Ja nie napisałem, że je ma w te rajstopy ubierać. A do przywiązania trzeba jedne, mogą być dziurawe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Brazka z tych pierdonkowych to w ub. roku wzeszly mi tylko liatry i tez nie wszystkie, ktore wsadzilam, reszta i jezowki nawet sie z ziemi nie wychylila:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 21.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 chyba Ci jutro tego krzaczora obfocę ...to nie jest takie proste go nagiąć a w okolicy to jakieś dziwne wiało moja to sosna wydmowa, jedna z 3 ucierpiała ...u sasiadów dalej, rosną takiej wielkosci sosny pospolite i tez jedna lezy a wiele pochylonych jest .....a w miescie strazacy mieli kilka akcji usuwania powalonych iglaków ,.. drzew lisciastych nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 I Boże broń, nie przywiązuj se, a do kołka! A do przywiązania trzeba jedne, mogą być dziurawe:lol2: A jak się drzewko obrazi...? Może jest z natury rzeczy swej drewnianej eleganckie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 No właśnie Mirek, tego nie zwiąłeś pod uwage, co??? TARcia, obawiam się że to samo może byc u mnie, tym bardziej że gnida wykopała część ... a pies z nimi, najwyżej, drogie nie były!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.03.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 komara teraz zabiłem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.03.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Czy uważasz, że znacząco to wpłynie na populację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.03.2014 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 niestety nie,ale jestem zniesmaczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.03.2014 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Cóż, popełnienie morderstwa nie poprawia humoru:lol2:.Co mają powiedzieć sybiracy? Albo mróz... albo miliardy meszek i komarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts