DPS 29.03.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Niekoniecznie, bo piszemy bez tego "c", ale w końcu - przecież nie będziesz jednej literki żałować, hojna z Ciebie dusza! I oto, ku swemu własnemu zdumieniu, porównawszy oferty polsatu i nc+... zamówiłam nc+! Jednak dobrze jest zawsze pogadać i dokładnie przyjrzeć się ofertom. Nie ma wiele taniej (dla mnie wyjdzie 10 zł taniej niż w polsacie), ale... ten dekoder!!! Mam nadzieję, że nc+ dysponuje lepszymi dekoderami niż polsat daje promocyjne, bo promocyjne (a nie ma u nich możliwości zmiany i dopłacenia za lepszy dekoder) są tak badziewne, że to po prostu o pomstę do nieba woła. Polsat zostanie dla gości, nie przyjeżdżają oglądać tv, to nie powinno ich to mocno wkurzać. Potem w sezonie napiszemy wypowiedzenie w takim terminie, żeby polsat skończył działalność u nas akurat równo z końcem sezonu, tak nam wyjdzie najkorzystniej finansowo. Najwyżej goście trochę będą musieli do siebie pukać o kartę do odblokowania drugiego dekodera. Słońce... niby ma być. Póki co - u nas gęsta mgła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Najwyżej goście trochę będą musieli do siebie pukać o kartę do odblokowania drugiego dekodera. Co zaowocuje integracją Jest słońce i piękna pogoda a ja do koziego grodu po dysk muszę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.03.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) ja tradycyjnie już :rolleyes:muszę być inna mnie się Glendoria podoba mieszkać bym tak nie chciała ale spędzić wypoczynek a i owszem:P podoba mi się to połączenie prostoty z takim dopieszczeniem ....kapy, zasłony, poduchi , fotele ładne podłogi i przestronność pomieszczeń, sypialni .....na ceny nie patrzyłam , bo i tak nie pojadę wsi to ja się najadłam za młodu, wiem jak pachnie , jak krowa wygląda..... i teraz zamieszkałam, to nie bede zamieniać wsi na wieś dla mnie to tylko morze abo góry abo ładne miasta a swoją drogą , ciekawe jak się wypoczynek kończy w tych namiotach...jak przychodzi burza z piorunami i wiatr 90 km /h Edytowane 29 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.03.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 nc ma też badziewiaste dekodery. Przynajmniej te tanie, bo o drogich nie wiem. Mąż dostał i jak zobaczył, to napisał wymówienie Chyba przejdziemy na internetową. Ale z drugiej strony dużo kanałów jest już za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.03.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 DPS-iu,buziak ogromniasty jak niewiemco:)U mnie polsatowski sam się wyłącza jesli ze 2 godz. nie zmieniam programu;do drugiego tez trzeba latać z doładowaniem.Ale jest chyba najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.03.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) polsat to Ważna rzecz w ty roku wróciłam ze opadniętą szczeną jak zobaczyłam ceny w Glendorii .....to jest chyba Grabornia śniadanie 30 zeta o pokojach ni wspomnę ,,,,,,ostatnio w hotelu spałam za 130 zł i śniadanie full-wypas --------- o nc opowiem ....zbliżał się koniec, wysłała osoba rezygnację, okazało się ,że nie poleconym , nie dostali .......następna rezygnacja poleconym przyszła za późno o 2 dni przedłużyli o 3 m za cenę już nie w promocji trza było 60 zł dopłacać .....tak namotali że zamiast w listopadzie sie pożegnać , to dopiero 1 kwietnia dekoder do oddania ........a oni teraz dzwonią i na siłę chcą przedłużyć , za każdym telefonem cena spada ...ze 109 spadła już do 54 za te same programy, jak nie chce to komuś z rodziny wsadzić można ...żabojady wstrętne i neostrada teraz też u żabojadów i jak czytam , to ludzie narzekają ,że im tv ledwo chodzi , że zamiast 10 0biecanych ledwo 1 śmiga ....i to prawda , bo znajomek przedłużył z miesiąc temu i miał mieć więcej za mniej a klnie , bo ciągle przerwy w dostawie Edytowane 29 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2014 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 No wyłącza się, a i owszem. Tylko co z tego, jak i tak badziew. A polsat teraz wcale nie najtańszy, ku memu zdumieniu! Zobaczymy, jak dekoder do niczego, to odeślę, 10 dni mam przecież. Ale wzięłam niby ten lepszy z całych dwóch, które oferują... Kurde, znowu mnie kręgosłup boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.03.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Zbieraj na Krojanty,chyba w nich nadzieja... Popatrzyłam na tamte pokoje-ja bym się nie odnalazła w takich:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 No wyłącza się, a i owszem. Tylko co z tego, jak i tak badziew. A polsat teraz wcale nie najtańszy, ku memu zdumieniu! Zobaczymy, jak dekoder do niczego, to odeślę, 10 dni mam przecież. Ale wzięłam niby ten lepszy z całych dwóch, które oferują... Kurde, znowu mnie kręgosłup boli! mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Dobry wieczór Potrzebuje porady ogrodniczej . Da radę ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.03.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 nie , bo Depsia poszła kręgosłup prostować z Sołtysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Aha to nie przeszkadzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 no ale my jestesmy moze pomozemy, dawaj spalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2014 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Teee, no dam radę chyba, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Ja mam wcale nie najdroższe dekodery nc+ a śmigaja cudnie. Głowny był jednak wymieniany na początku, jakiś fabryczny feler i teraz jest okey. Wypowiedzenie do polszmatu wysłałam za potwierdzeniem odbioru więc w razie 'W" będe mogli mnie cmoknąć. Dziękuję za poprawienie mnie ortograficzne ... no zgłupiałam dokumentnie a przyznaje ... nie chciało mi się już szukać. Teraz już hojnie wszystkim będę mówić jak to się pisze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Mam taki problem W jednym punkcie ogrodzenia jest taki trójkąt w który nie wjadę kosiarką i coś z tym trzeba zrobić . Najlepiej byłoby tam posadzić jakiś krzak (lub coś podobnego) który za bardzo nie wyrośnie w górę . Co najwyżej na pół metra . Aha i żeby jeszcze nie trzeba go było za często przy nim siedzieć (kucać czy co tam się robi) . Jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Fenix, ale co to za miejsce? Słonecznie, cieniste, bardzo suche czy umiarkowanie? Mógłbys je pokazać i podać przynajmniej przypuszczalną wielkość? Coś poradzimy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 oooo to mozna mnostwo krzakow polecic, okresl cos wiecej, lisciaty czy iglaty ma byc, jaka wystawa slonce czy cien, wiatry czy osloniete, jaka gleba, ma byc ozdobny z lisci czy ma kwietny byc? moze jakas trawa z typu srednio wysokich, scinasz wiosna i wiecej przy niej nie robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 29.03.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 Miejsce słoneczne . Miejsce nie za duże bo nie mogę wjechać tam kosiarką . Teraz w nocy tam nie polecę z miarką . Co do suchości to nie dysponuję przyrządem do pomiaru wilgotności gleby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 29.03.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) " Aha i żeby jeszcze nie trzeba go było za często przy nim siedzieć (kucać czy co tam się robi) ." a to czego dotyczy ? Fenixsie ? ja proponuje iglak płożący, jak go nakierujesz na otwartą stronę płota to sobie pójdzie a nie da pod sobą rosnąć zielsku i nie będziesz musiał kucać Edytowane 29 Marca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts