Chef Paul 31.03.2014 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 bojler padł był w sobotę tera nowy "się uczy" o jakich godzinach jest największe zużycie ciepłej wody (jakby nie wiedział debil, że ludzie kąpią się po powrocie z pracy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 bojler padł był w sobotę .... pompka z cyrkulacji też w sobotę kaput ..... nowa już plompie przeszło sto $ w d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.04.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Chefie,Jamles-u mnie takie rzeczy to w wigilię rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Albo w Wielkanoc, 01 Maja (ewentualnie 03 Maja) - dlaczego by nie:lol2: Depsi jeszcze nie ma to sobie pozwoliłam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Chiba Ją przygnietło to papierzycho:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.04.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Mnie reduktor się popsuł, jak przyjechałam na wieś tylko z córką, bez małża Oczywiście też w święto akurat mnie w Boże Ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 01.04.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A mój sąsiad sypie na trawnik popiół:oNajpierw mówił,że nie będzie mchu,teraz mówi,że nie wie po co ,ale sypie...A mi pod ciapami zgrzyta,żadne odkurzanie ,żadne ścieranie-co chwila ,aż bolą zęby:(Po co on to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Chiba Ją przygnietło to papierzycho:sick: chyba CITnyła do powiatu, bo po krowę chyba nie a jak som psy, koty i ...... człeki to jest już gospodarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.04.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Wpadłam tylko o kolana spytać i czy Collaflex próbowałaś brać. Mi teraz lekarz powiedział, że od Collaflex lepsze jest Arthroblock, bo ten niby ma 7 jakiś tam składników, ale tego jeszcze nie kupowałam. Mówił, że w naszym wieku to nawet zdrowa kobieta może to brać. Nie wiem czy to profilaktyka czy reklama firmy, ale tak powiedział. Ewka w razie czego mnie wyprostuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 a nie lepiej jedno avocado dziennie? I tochę galaretki z nóżek i giczkę cielęcą na zupę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Dobra - intensyfikuję MYŚLENIE (choc już szkole mi mówiono - Ty nie myśl tyle!), ale dajcie znać jaksię komu polepszy, milo byłoby wiedzieć, że ... eee... pomogłam Łsoia - rób, rób, ja ten film poproszę późneij koniecznie dla celów promocyjnych-na fejsie siedliskowym go pokażę! GOSPODARSTWO to gospodyni,gospodarz i kawałek ziemi, ktory uprawiają i z którego zyją plus krówka, kurki, gąski itp. Na pewno nie to co u mnie (u mnie to AGROturystyka to tylko z formalnej nazwy, bardziej EKOturystyka albo turystyka WiEJSKA). U DPSi to najbardziej GOSPODARSTWO ROLNE - bo ona są klasycznymi ROLNIKAMI (uprawiają ROLĘ). A to czego oczekuje TURYSTA jadący na wieś do AGRO to zwierzątka (najlepiej żeby akurat były małe) i przejmowanie się (DPSIa!!!!!) ich wizjami to juz w ogóle w kontekście nazewnictwa nie ma sensu. Oni cos tam sobie wyobrazaja, Ty więc albo robisz to DLA NICH (kupujesz kilka kurek i kozę nie mowiąc o krówce) albo ROBISZ SWOJE i tyle. Nie piszesz nigdzie, że masz zwierzątka, więc w czym problem? Ktoś się czepia? A dyskusje akademickie w stylu - co jest czym i jak się nazywa a jak nie - to rozumiem prowadzicie z nudów na zebraniach żeby zabić czas? Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2014 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Heh, dyskusje mają konkretny wymiar. Jak nie jestem PRAWDZIWYM rolnikiem to nie będe promowana bezpłatnie w odpowiednich folderach. I kropka. Bo nie mam króliczków i świnki wietnamki albo krówki. A znowuż kiedyś pewien turysta perzyjechał, rozejrzał sie i powiedział: "hmmm... Ja myslałem, że u pani to prawdziwa agroturystyka jest, ja byłem w takiej, z kortem tenisowym, ogniskiem i budynkiem takim dużym, w "u" zbudowanym, i basen tam był, i bilard... A u pani... eeeee... " :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Papiery iście mnie przygniotły, od przedwczoraj opracowałam odpowiedzi na ogromną ankietę dotyczącą agroturystyki w Polsce (konferencja międzynarodowa), potem ją przetłumaczyłam na angielski, potem załatwiłam milion drobnych spraw związanych z JUTRZEJSZYM wyjazdem na tę właśnie konferencję, zabukowałam szybko hotel, przeczytałam stosy angielskiej informacji o przedmiocie konferencji, potem przetłumaczyłam jedną prezentację na angirlski i jeszcze muszę zrobić drugą i też przetłumaczyć. W międzyczasie ryłam grządki i posadziłam cztery duuuuuże grządki cebuli dymki (2,5 kg takich drobiazgów), zrobiłam, 3 prania i ratowałam jadalnie stodolną od całkowitego zalania, bo Solłtys włączając wodę po zimie zapomniał jakiegoś zaworu zakręcić i lało się z łazienki na górze do kuchni na dole. Strumieniami> :evil: I jeszcze byłam w mieście, bo w sobotę mnóstwo pracy nas czeka (w piątek wieczorem wrócimy z tej konferencji) od rana, bo będzie mnóstwo roboty z martwym świniakiem. Jak ja to wszystko zdążyłam, to nie wiem, ale padam z nóg. Relka - ja bym próbowała przetrzeć i pomalować, jak będzie źle, to przecież zawsze można jeszcze raz zedrzeć i pomalować znowu. Idę zdjąć pranie i biorę się za prezentację, aha, jeszcze muszę podłożyć pod kuchnię w stodole, żeby tam schło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 I własnie DLATEGO nie nalezy przejmowac się tym co mówią (niektórzy) turyści tak ja i NIEKTÓRZY ludzie. DPSia - a U Was nie ma LGD (Lokalnej Grupy Działania)? Na pewno jest! U nas my, jako "użytkownik" znaku Dolina Baryczy Poleca, nadawanego przez tężesz LGD jesteśmy gratis umieszczani we wszystkich publikacjach. Dlatego się w to włączyłam, choc na początku była (OCZYWIŚCIE.. jak to JA:sick:) anty , bo jakieś "zrzeszanie"..... Ale oni maja kase z UE która MUSZĄ wydac, bo się rozliczają więc łaski nie robia. Pewnie, że trzeba miec ofertę na poziomie ale to jasne. Nie wierzę, żeby u Was nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.04.2014 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Depsia, ze Ty wiedźma jesteś to wiadomo ale żeby aż taka? Twoja doba to chyba ze 48 godzin ma bo w 24 to nijak tyle się nie zrobi:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.04.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Depsia, w związku z Twoją masakryczną NADAKTYWNOŚCIĄ, czuję się całkowicie zwolniona z robienia CZEGOKOLWIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 To dokłądnie tak jak ja!!! Nic nie robiłam poza pojechaniem do miejscowości odległej o 10 km po jako takie zakupy (papierosy mi się kończyły). Depsia, orzeł wylądował i wcale nie jest taki wyliniały, jak mówiłaś. Odżyje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 01.04.2014 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 DPSia jak zwykle haruje za wszystkich, znów się umęczyłam czytając DPSiowe posty..muszę się chyba zaraz położyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 No ładnie, ja tu kosztem pisania Bardzo Poważnej Książki (w skrócie BPK) piszę o potrzebach turystów, a ktoś mi z nudą na zebraniu wyjeżdża. Czuję się urażona i wracam do BPK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.04.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 A ja dzisiaj byłam przedokładną odwrotnością Depsi:rolleyes: jak wczoraj zapierdzielałam jak ten króliczek na duracellkach tak dziś... hmmm... koło południa przestałam udawać, że coś robię... poszłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 ROBO-DPS-ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts