swojaczka 04.04.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Depesiu,czas wracać nawet wiedzę można przedawkować ,a skutki tego mogą być nieprzewidywalne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Relka, z ta smoleńską nalewką to Ty uważaj ... Depsia, powrót ogłaszam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.04.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2014 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wrócilim wczoraj z wieczora po przestaniu ponad dwóch godzin na autostradzie w korku. Oczywiście załapałam się znowu na jakieś coś przeziębieniowe, ja w tę niezimę i wiosnę ciągle chora jestem! Na konferencji dużo pracy, dużo wyzwań, fajny wyjazd studyjny, zadowoleni jesteśmy. A teraz lecę, bo... dzisiaj całego świniaka sprawić musimy. Roboty będzie mnóstwo, więc tylko pójdę Wam pomachać u Was i pędzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.04.2014 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Roboty dużo,ale dziś pewnie podjesz na obiad pyszną wątróbkę:)Smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 forsycje mnie dobijaja nawet sterydy nie daja rady:bash: jak basset wygladam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.04.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Takie krótkie nogi i duże uszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2014 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 nie zaplakane i spuchniete oczeta choc nozki to mam stanowczo zbyt krotkie:lol2: uszy w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Uważaj TARcia, bo się Basety obrażą Cześć Depsiu, fajnie że juz jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.04.2014 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No może Depesieńka by już wstała i opowiedziała co zrobiła z całą świnią ....bo rozumiem - święta ......:)ale na 5 osób cała świnia Depsiu to rozpusta ....ja ino koguta ubiję ( no oczywiście sąsiadowymi ręcyma ) i nie ma u mnie w tym roku świątecznie jest komunijnie 11 maja ...obiecałam Komuniście przyjęcie zamiast cateringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.04.2014 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 a ty relcia mialas pokazac sosne wydmowa i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.04.2014 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Uff, wybaczcie ale padam na nos, naprawdę. Świńskie truchło okazało się być wyjątkowo ciężkie, roboty mamy co niemiara! Jest kaszanka, salceson, pasztetowa. Powstanie jeszcze kiełbasa, oczywiście uwędzą się szynki i boczki. A kiedy ja zdążę grządki pod marchew i buraki przygotować, to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Relcia, u mnie pół świniaka kupione w styczniu powoli znika, a tylko 2 sztuki do jedzenia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.04.2014 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 a mówiłam już że czerwone nie zdrowe ?......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.04.2014 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 świnia mało czerwona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.04.2014 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Hmmmm... Ja wieprzowinki i tak niewiele jadam, nawet bardzo niewiele. Ale w domu lubią, no to niech sobie pojedzą. Niezdrowe, niezdrowe... Słodycze też niezdrowe, a wszyscy jedzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 ja swinki nie jadam ale czerwone moge nawet codziennie. glownie indyk i wolowinka. choc dzis na obiad cos postnie bedzie - leniwe w zasmazce maslanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Ja niestety albo stety jestem mięsożerny stwór. Nie przepadam za "suchym" mięsem: schab czy biust z kurczaka jest dla mne za suchu i zawsze robię w potrawce albo owinięte w boczek. Relek, a co jest zdrowe w tych czasach? Poza kiełkami soi of course, których ja w sumie chyba nie lubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 indyka tez zwykle w potrawce robie lub z grilla w odpowiednich marynatach, moj skarb umie tak grillowac by indyk nie byl suchy. a tak w ogole to tez jestesmy miesozerni (poza swinka, baranina i kurczakami) i rybozerni. teraz malo co jest zdrowe. byleby umiar byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Życie jest niezdrowe, bo nieuchronnie kończy się śmiercią i wobec tego nie zamierzam się katować ZDROWĄ żywnością smakującą jak wióry tartaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts