jamles 11.04.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Eeee, i takie gadanie z Wami, nikt nie przyjeżdża... będzie musiała góra do mahometów się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Why gorzej...? Bo jak się ktoś naprawdę narazi, to nie ma zmiłuj, poczeka i na zimno, patrząc w oczy, wykończy. To było pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.04.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A ja tam wodniczek jestem. Najfajowniejszy znak zodiaku. Przy mnie nie trzeba się bać odwetu ani planowanych zemst . I niech mi tu nikt nie zaprzecza bo się przesunę w zodiaku do skorpiona i już nie będzie tak słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 A Ty gromnice chcesz tam wstawiać? No co, a kto bogatemu zabroni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.04.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziewczyny , Wy lubicie wybierać kolory w pokojach ............................jest apel , Komunistę nada elegancko ubrać w albę , grafitowe spodnie , czarne pantofelki i mucha ....jaki kolor http://allegro.pl/elegancka-mucha-chlopieca-duzo-kolorow-i4137599873.html ..... bo nie chcę czarnej ...no chyba ,że czarne z białym , ale to oklepane i granatowej ..........musi być coś z szykiem POMOŻECIE??? mnie się podoba 12a - bordowa w paski Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 stalowa, choc ladna bylaby tez w kolorze ciemnej sliwki ale taki kolor niedostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2014 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ooo, ja się nie znam, ja bym wybrała na pewno taką samą jak portki! Kurna, podlało nam wczoraj, popadało, fajnie, ale... W nocy przymrozek był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 U nas też zimno... kurcze, mieliśmy jutro ognisko robić ale sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2014 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ja bym też chyba w kolorze spodni wybrała.Albo w kolorze sznurka przepasającego albę. Osia przecież jak rozpalicie ognisko to będzie ciepło( i od środka mam nadzieję też się grzać będziecie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Relcia, ta bordowa jest świetna , na pewno rozweseli całość i doda "smaczka"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.04.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Osia przecież jak rozpalicie ognisko to będzie ciepło( i od środka mam nadzieję też się grzać będziecie) Tego możesz być pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.04.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) bardzo ładne są te muchi takie niespotykane i materiał elegancki i wybór trudny ...podoba mi się 01a , 03a tylko co to za kolor grafitowo- brązowy ? i mucha 04 i 13 a ale mam ochotę właśnie na kolor nieklechowy bordowy w paski .......myślę,że z kościoła nie wypędzą ? a sznurka na albie nie mają , bo alby krótkie ...a koszulkę ma taką z kołnierzykiem tylko z przodu stalowa ładna . ale przy tej górnej bieli nie za smutna ? Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) czy ja wiem czy za smutna? elegancka i kolorystycznie pasuje do kazdej czesci garderoby. jak ma byc na wesolo to mu zolta zaloz :D:D 13a tez ladna ale chyba z koszula sie zleje za bardzo Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.04.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Relcia, może zapytać zainteresowanego? Bo znam dzieci, które bordową w paski to po własnym trupie by założyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2014 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ano Ewa dobrze prawi, zapytaj "modela":rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.04.2014 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 hi, hi , hi ....jak znam modela , to on by czerwoną założył a to już przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2014 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 miałam napisać o czerwonej:oops: skoro grafit za smutny to może ten stalowy-satyna??? ale ta bordo z poziomymi paskami zdecydowanie najładniejsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.04.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 o dzięki i rozjaśniło mi się .....daltonisty w domu są spodnie okazały się czarne , a na albie jakieś srebrne mazgaje .....co powoduje ,że skłaniam się ku muszce stalowej satynowej i bordowej ......ze wskazaniem na bordową Arctysia dzięki, że zwróciłaś moją uwagę na poziome paski , rzeczywiście ładniejsza od tej co ja wybrałam na początku w pionowe no na Was Kobiety to zawsze można liczyć .... mam nadziej ,że nie wyrzucą z kościoła choć spotyka się takie stylizacje aż dziw zadziwiające http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a010.gif poszłam do ogródka po szczypiorek do sera a na jednym se kleszcz siedzi ..............http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif.no poje.......ło te paskudztwa a wieści z ostatniej chwili ...tak leczyłam se ten kaszel ,że mi się oskrzela zapaliły fajnie - nie muszę nic na święta , jestem na chorobowym http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 13.04.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Relek-zdrowiej!Dobry nastrój ,to połowa sukcesu:)Tak trzymaj:) Ciekawe,co w sobie ma Twój lekarz,że tak na wesoło przyjmujesz diagnozę Kiedyś koleżanka zadzwoniła,zanosząc się śmiechem,że ma mieć 2 operacje na haluksy.Lekarz się dużo spóźnił,wpadł,obejrzał stopy i zdjęcia i w potoku przekleństw ją poinformował,jak widzi jej leczenie.Kiedy już wychodziła,przeprosił;koleżanka myślała że chce przeprosić za przekleństwa,a on ,w swoim stylu (bardzo przeklinając) -za spóźnienie, bo przeż ślizgawicę miał dużo złamań... DPS-iu,sama robisz palemki,czy kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 A propos przeklinającego lekarza ... mój ginekolog miał taką przypadłość. To jeden z niewielu ludzi, u których nawet naprawdę soczyste przekleństwa nie raziły ... Spotkałyście takich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts