amonite 16.08.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Tak, Drodzy Forumowicze byłam, widziałam i polecam Cisza, spokój, piękna przyroda to jest to, co mieszczuchy lubią najbardziej A dla przykładu zdjęcie: http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg Beata Jak pięknie!!! Pięknie.... I nie tylko mieszczuchy lubią takie rzeczy zazdroszczę..... Dziadek twierdzi, że napęd mam super - hiper najnowszy, więc pewnie grawitacyjny! Tylko czegoś mocno do ziemi ciągnie, nie wiem, o co chodzi... Może się na deszcz zanosi i miotły nisko latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.08.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dziadek twierdzi, że napęd mam super - hiper najnowszy, więc pewnie grawitacyjny! Tylko czegoś mocno do ziemi ciągnie, nie wiem, o co chodzi... Może się na deszcz zanosi i miotły nisko latają Oj to to!!! U nas cały dzień dzisiaj lało Domeczku zrób coś z tą miotłą, toż z niej taka jaskółka jak ze mnie łabędzica:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Oj, brazo, wychodzi na to, że zostałaś łabędzicą... Dzisiaj to już miotła nijak nie chce latać i nawet groźby, że trafi na kompost nie robią na niej żadnego wrażenia. A na niebie szaro i mokro... Amonite rację miała z tym niskim lataniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Oj, brazo, wychodzi na to, że zostałaś łabędzicą... http://www.salamandra.org.pl/magazyn/b16/b16a06a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.08.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kurde, wiedziałam, że ładna jesteś, ale chyba strita masz Czerwoną szminkę położyłaś na dziobie równo, ale ten czarny tusz to jakoś za dużo przy nosie! Zmień wizażystkę, ta jest do bani, niemodny visage Ci robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Już ją pogoniłam, jak tylko ujrzałam to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 20.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 U Ciebie tyle rzeczy przybywa. Masz dużo różnych pomysłów. Super. Bardzo mi się podoba. A ja zalogowałam sie wfotosiku i od jutra uczę się wstawiać zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że chociaż w sensie czysto budowlanym nic się nie dzieje, to jednak coś się dzieje... Żeby moi mili Goście mieli co czytać i oglądać w dzienniku. A Ty, niezapominajko, pisz. Będę czytać i kibicować, bo budowa to nie byle jakie przedsięwzięcie. Ale wierzę w Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Już przysyłaja mi lekcje wklejania zdjęć w "Fotosiku" ale - wstyd się przyznać- jeszcze nic nie zrobiłam... Jutro jadę w sprawie prądu ( już blisko finału ) i i na działkę bo wiercić będą studnię.. Chciałam z kręgów ale nikt jakoś takowych nie robi.... Poza tym budujemy latrynę Zasypię Was niezadługo ..... A tak między nami to .... nie wiem jak ja to przetrwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A tak między nami to .... nie wiem jak ja to przetrwam... Przetrwasz, przetrwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A tak między nami to .... nie wiem jak ja to przetrwam... Przetrwasz, przetrwasz A masz inne wyjście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 A tak między nami to .... nie wiem jak ja to przetrwam... Przetrwasz, przetrwasz A masz inne wyjście? No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 21.08.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No właśnie... jak siepowiedziało aaa to trzeba i ... bbb ... O matko i córko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Uprasza sie o lepsze prowadzenie. Dziennika ma sie rozumiec . Jest na 3 stronie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Uprasza sie o lepsze prowadzenie. Dziennika ma sie rozumiec . Jest na 3 stronie Buziaki rrmi ja też coraz bardziej Cię lubię Nie tylko za Pink Floyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No zobacz Braza Kiedys mialam w zwyczaju pisac , ze ja juz jestem taka fajna Tyle , ze taki jeden wzial to na powaznie i oskarzyl mnie o buractwo. To juz sie tak nie obnosze , ze swoim samouwielbieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 No zobacz Braza Tyle , ze taki jeden wzial to na powaznie i oskarzyl mnie o buractwo. Przyganiał kocioł ... Sam pewnie burak jest do kwadratu To juz sie tak nie obnosze , ze swoim samouwielbieniem Obnoś się do upojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.08.2007 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 O żesz, u mnie Goście, a ja śpię. Obiecuję, że w wolnej chwili postaram się zrobić retrospekcję na temat budowy już zakończonego domku dla gości. Trochę zdjęć na pewno znajdę. Niniejszym kajam się za 3 stronę. Rrmi, no przestań - nie uwierzę, że Ty wierzysz w to buractwo! Słowo daję, żenujące... Kto tu jest burakiem... Lubimy Cię, bo jesteś FAJNA. I nie daj się przekonać, że jest inaczej. Jak będziesz taka jakaś.... skromna, to już nie będziesz cała Ty, nie sądzisz? Chcemy Cię taką, jak zawsze, przyzwyczailiśmy się, że nam poprawiasz zawsze nastrój i dajesz spojrzenie na życie z dystansem. Buraki na drzewo, banany prostować i liście na fioletowo malować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 O żesz, u mnie Goście, a ja śpię. No ,az wstyd Karniaki poleca jak nic DPSZ przykroscia stwierdzam, ze wierze w buractwo Bo jesli ktos nie rozumie zartow i ironii to burak chyba, no nie? Zruszylam sie tym co napisalas. Zruszylam na powaznie ,poczulam sie jak w misji rozsmieszania narodu Czy moge zapytac? Chcialam sie zapytac czy z atrakcji u Ciebie to jest moze pranie na tarze? Pamietam , ze moja Babcia miala taka tare. Bardzo sie meczyla z takim praniem kiedys. Teraz to moglaby byc atrakcja turystyczna ,dla chetnych oczywiscie. Tak mi sie dzisiaj snilo , ze piore na tarze , to pisze. I pajaki mi sie snily , w wielkich pajeczynach kolo mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Chcialam sie zapytac czy z atrakcji u Ciebie to jest moze pranie na tarze? Pamietam , ze moja Babcia miala taka tare. Bardzo sie meczyla z takim praniem kiedys. Teraz to moglaby byc atrakcja turystyczna ,dla chetnych oczywiscie. Ehe Już widzę te tabuny Szczególnie panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts