Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Tak, Drodzy Forumowicze byłam, widziałam i polecam :D :D

Cisza, spokój, piękna przyroda to jest to, co mieszczuchy lubią najbardziej :wink:

A dla przykładu zdjęcie:

http://farm2.static.flickr.com/1370/1117878750_3d3a2f9255.jpg

Beata

Jak pięknie!!! Pięknie.... I nie tylko mieszczuchy lubią takie rzeczy 8)

zazdroszczę.....

Dziadek twierdzi, że napęd mam super - hiper najnowszy, więc pewnie grawitacyjny! Tylko czegoś mocno do ziemi ciągnie, nie wiem, o co chodzi...

Może się na deszcz zanosi i miotły nisko latają :wink: :D

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziadek twierdzi, że napęd mam super - hiper najnowszy, więc pewnie grawitacyjny! Tylko czegoś mocno do ziemi ciągnie, nie wiem, o co chodzi...

Może się na deszcz zanosi i miotły nisko latają :wink: :D

Oj to to!!! U nas cały dzień dzisiaj lało :cry: Domeczku zrób coś z tą miotłą, toż z niej taka jaskółka jak ze mnie łabędzica:wink:

Oj, brazo, wychodzi na to, że zostałaś łabędzicą... :lol: Dzisiaj to już miotła nijak nie chce latać i nawet groźby, że trafi na kompost :lol: nie robią na niej żadnego wrażenia. A na niebie szaro i mokro... Amonite rację miała z tym niskim lataniem. :lol: 8)

Kurde, wiedziałam, że ładna jesteś, ale chyba strita masz :wink: Czerwoną szminkę położyłaś na dziobie równo, ale ten czarny tusz to jakoś za dużo przy nosie! :lol: :lol: :lol: Zmień wizażystkę, ta jest do bani, niemodny visage Ci robi! :lol: 8)

Mam nadzieję, że chociaż w sensie czysto budowlanym nic się nie dzieje, to jednak coś się dzieje... :wink: Żeby moi mili Goście mieli co czytać i oglądać w dzienniku. :D

A Ty, niezapominajko, pisz. Będę czytać i kibicować, bo budowa to nie byle jakie przedsięwzięcie. Ale wierzę w Ciebie! 8)

Już przysyłaja mi lekcje wklejania zdjęć w "Fotosiku" ale - wstyd się przyznać- jeszcze nic nie zrobiłam... Jutro jadę w sprawie prądu ( już blisko finału ) i i na działkę bo wiercić będą studnię.. Chciałam z kręgów ale nikt jakoś takowych nie robi.... Poza tym budujemy latrynę :D Zasypię Was niezadługo ..... :D :D :o

A tak między nami to .... nie wiem jak ja to przetrwam... :o

O żesz, u mnie Goście, a ja śpię. :oops: :o Obiecuję, że w wolnej chwili postaram się zrobić retrospekcję na temat budowy już zakończonego domku dla gości. Trochę zdjęć na pewno znajdę. Niniejszym kajam się za 3 stronę. :oops: :lol: :lol: :lol:

Rrmi, no przestań - nie uwierzę, że Ty wierzysz w to buractwo! :lol: Słowo daję, żenujące... Kto tu jest burakiem... Lubimy Cię, bo jesteś FAJNA. I nie daj się przekonać, że jest inaczej. Jak będziesz taka jakaś.... skromna, to już nie będziesz cała Ty, nie sądzisz? Chcemy Cię taką, jak zawsze, przyzwyczailiśmy się, że nam poprawiasz zawsze nastrój i dajesz spojrzenie na życie z dystansem. :D Buraki na drzewo, banany prostować i liście na fioletowo malować! :lol: 8)

O żesz, u mnie Goście, a ja śpię. :oops: :o
No ,az wstyd :D

Karniaki poleca jak nic :roll:

DPSZ przykroscia stwierdzam, ze wierze w buractwo :roll:

Bo jesli ktos nie rozumie zartow i ironii to burak chyba, no nie? :D

Zruszylam sie tym co napisalas.

Zruszylam na powaznie ,poczulam sie jak w misji rozsmieszania narodu :D

Czy moge zapytac?

Chcialam sie zapytac czy z atrakcji u Ciebie to jest moze pranie na tarze? :roll:

Pamietam , ze moja Babcia miala taka tare.

Bardzo sie meczyla z takim praniem kiedys.

Teraz to moglaby byc atrakcja turystyczna ,dla chetnych oczywiscie. :D

Tak mi sie dzisiaj snilo , ze piore na tarze , to pisze.

I pajaki mi sie snily , w wielkich pajeczynach kolo mojego domu. :-?

Chcialam sie zapytac czy z atrakcji u Ciebie to jest moze pranie na tarze? :roll:

Pamietam , ze moja Babcia miala taka tare.

Bardzo sie meczyla z takim praniem kiedys.

Teraz to moglaby byc atrakcja turystyczna ,dla chetnych oczywiscie. :D

Ehe :wink: Już widzę te tabuny :-? Szczególnie panów :wink: