DPS 11.06.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Matko, Verunia, nie chciałam tego, ale moja wyobraźnia podsunęła mi obraz Ciebie wyciągającej węża... Mojny też będzie wyciągał węża i beczkę napełniał, żeby na polu podlać. Już mi to naprawdę bokiem wyłazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ognisko, muzyczka indiańska z kasety, taniec deszczu w większym gronie... Tylko parasole weźcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Matko, Verunia, nie chciałam tego, ale moja wyobraźnia podsunęła mi obraz Ciebie wyciągającej węża... Mojny też będzie wyciągał węża i beczkę napełniał, żeby na polu podlać. Już mi to naprawdę bokiem wyłazi. głodnej to i chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Matko, Verunia, nie chciałam tego, ale moja wyobraźnia podsunęła mi obraz Ciebie wyciągającej węża... Mojny też będzie wyciągał węża i beczkę napełniał, żeby na polu podlać. Już mi to naprawdę bokiem wyłazi. głodnej to i chleb na myśli Orrrany! To Wy węże jecie? Chociaż w sumie to mięsko jak każde inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ćwir...ćwir ... Chmur od cholery deszczu ni hu...hu... Cześć Wężowy Ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 U mnie nadal bez deszczu.... u mnie ze 6 godzin padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 U mnie nadal bez deszczu.... u mnie ze 6 godzin padało Jamles, Ty pazeroto - ze 3 godziny mogłeś mi oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kuźwa a w mojej części Szuflandii powietrze stoi. Ani mru mru. Zara zdechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 U mnie nadal bez deszczu.... u mnie ze 6 godzin padało Jamles, Ty pazeroto - ze 3 godziny mogłeś mi oddać no co Ty, chcesz żeby jea narzekał na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kuźwa a w mojej części Szuflandii powietrze stoi. Ani mru mru. Zara zdechnę jak się mieszka na Zaciszy to nie może wiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Kuźwa a w mojej części Szuflandii powietrze stoi. Ani mru mru. Zara zdechnę jak się mieszka na Zaciszy to nie może wiać Ale moja Szuflandia na Bielanach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.06.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 U mnie nadal bez deszczu.... u mnie ze 6 godzin padało Jamles, Ty pazeroto - ze 3 godziny mogłeś mi oddać no co Ty, chcesz żeby jea narzekał na pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 A u nas zachmurało się, ciut pokapało, wyschło i ochłodziło się. Ciekawe, czy teraz pada. Nie chce mi się wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2008 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jamles, Ty się nawet nie chwal tym deszczem, bo możesz się narazić. No po prostu katastrofa to jest. Chyba weźmiemy dzisiaj z Mojnym jakiś dzień wolnego od gospodarstwa. Do Niemiec se pojedziemy. Do Ogrodu Róż. I na zakupy. I wracając muszę truskawki kupić i słoiczki porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 I jeszcze pochwalić się chciałam. Taki bukiet wczoraj dostałam: http://images27.fotosik.pl/228/360d1d68cb0e87ff.jpg Od dzieciaków na zakończenie zajęć w tym roku szkolnym. Się zruszyłam normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.06.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Jamlesik Ty t tak specjalnie chcesz żebyśmy Ci zazdrościły dzień dobry piękny bukiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.06.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Slyszalam, ze tu jakis deszcz zaklinaja I? Wciaz sucho Depsia, Bukiet cudnej urody ... i czerwone roze som ... znaczy sie Dzieciaki kochaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.06.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja troche z innej beczki, jak popatrzylam na te grzyby, pieknie rosnace borowiki to mi sie zmarzyl wyjazd na grzyby w takie okolice, zazdroszcze Wam. Jesli jeszcze napiszesz ze jest tam gdzie pojezdzic rowwerkiem po okolicy to nie omieszkam sie tam pojawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.06.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 W nocy pokrapało i już nie jest tak przeraźliwie sucho. Na jutro zapowiadają deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2008 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 W nocy pokrapało i już nie jest tak przeraźliwie sucho. Na jutro zapowiadają deszcz... pokrapalo, tak? ciekawe gdzie? Zbiera sie od wczoraj, ale wciaz tak sucho ... Bry Depsia, to ze Cie nie ma to znaczy, ze z konewka miedzy grzadkami latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts