Prababka 13.04.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Jasne,że tak:)ja spotkałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 To jeden z niewielu ludzi, u których nawet naprawdę soczyste przekleństwa nie raziły ... Spotkałyście takich?? Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 To ciekawe, prawda?? Normalnie to przekleństwa doprowadzają mnie do szału, chociaż nie twierdzę, że sama nie umiem. Ale u niektórych ludzi nawet soczyste i częste kompletnie na mnie nie działają. Zawsze mnie to ciekawiło, dlaczego tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 14.04.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Może dlatego,że znasz osobę,wiesz,że jest pogodna,łagodna,że to nie prymityw,a jej przekleństwa nie są ARGUMENTEM w rozmowie:)Nie wiem:) Jak tu sprzątać,kiedy po Świętach wchodzą ludzie do prac remontowych?Muszą chodzić po chałupie i zacząć od wyburzenia ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nooo, Prababko - w tej sytuacji w ogóle nie sprzątaj! Tylko popakuj dobrze te rzeczy z wyburzanego pomieszczenia. Sprzątanie byłoby umartwianiem sie bez celu... U mnie wyburzania nie będzie, toteż idę sprzątnąć i jakieś dekoracje zrobić, trza wykorzystać dzień w chałupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.04.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Też nie sprzątam, bo po będę miała wyburzanie w wiatrołapie - powód uważam ze wszech miar usprawiedliwiony:D Prababko, masz pewnie rację. Najważniejsze to właśnie jest to, że przekleństwa nie są argumentem a jedynie ciekawym w tym przypadku przerywnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.04.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nie lubię, jak za mocno klną.Samej zdarza mi się mocne słowo powiedzieć, choc staram się, by nie weszło mi to w stały nawyk.Ale jak ktoś mówi q... zamiast przecinka, to aż mnie otrząsa z obrzydzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 DPS-iu,zazieleniłaś Się z wiosną Zimno,ale ponoć jak kwitnie tarnina,to musi być chłodniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 DPS-iu,zamieszj,proszę tak dla mnie ,z jeden raz:)może się odmieni:) Przecieralam karnisz-solidny,a on mi spadł Włączyłam zupę-płyta nie grzeje:oBotwinka,tak mi się chciało:) Czy ktoś z Was naprawiał ceramiczną kuchenkę?Raz mi spadła pokrywka,pękła płyta-wymiana,to już nie to samo ,a cena wymiany szkła,to kuchenka gazowa:( Pomieszaj DPS-iu,to dopiero południe:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 :stirthepot::stirthepot: Prababko - pomieszałam za DPSię ale to oczywiście nie zamiast tylko oprócz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Dziękuję,Gagatko:)Biorę energię kociołków zachłannie-szara passa trwa:)Co za dzień Lepiej mi by było chyba od rana do góry brzuchem leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Ano są takie dni.... nie poradzisz... najlepiej iść spać i przespać, ale (pewnie) się nie da..:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.04.2014 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Ooo, Prababko... Szkoda, żem po mieście zmuszona była cały dzień się ciągać, ale zaraz pomieszam, żeby już skończyła się ta zła passa, natychmiast! :stirthepot: :stirthepot: :stirthepot: A kysz, siło nieczysta! Ano troszkę zieloności mi się zachciało, tak jakoś... Cały dzień po mieście lataliśmy. Dobrze przynajmniej, że kilka fajnych rzeczy wygrzebałam, w lumpeksie znalazłam pled, który do złudzenia przypomina jutę, nawet jak się patrzy na niego z bezpośredniej bliskości. I dopiero po wzięciu go w rękę okazuje się, że... jest mięciutki i cieplutki! Cudnie mi się nada gościom do jadalni na bambetel położyć. jeszcze kilka serwetko - szmatek, kilka skorupek kuchennych, drewienek takich też... No i zakupy spożywcze na święta, brrrr... Strasznie dużo tego Babcia zadysponowała! Znowu będzie żarcia na tydzień, a czasu na zjedzenie - dwa dni. Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 DPS-iu,pokażesz kociołki,tak na dobrą noc:)Nie uwierzycie,ale rzeczy dziś mnmie zawiodło.na koniec chyba,no koniec! pracownikowi męża skasował służbowe autu:(Maż jeszcze w drodze do pracownika,potrzymajcie za resztę dniaTo dla mnie dzień świra:(Jak nie piję,tak chyba przed snem coś sobie walnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Prababko, ja niniejszym uroczyście pluję: tfu!!! tfu!!! tfu!!! Razem z kociołkami powinno pomóc!!! NICZEGO nie muszę na święta, zostaje sama i będę się byczyć a żyć będę z gotowców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 15.04.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 My w tym roku w święta kończymy remonty w domu (drobne), jest trochę malowania itp. Zjemy, co by tradycji stało się zadość, żurek, zrobię też sos tatarski i moje ulubione jajka faszerowane (takie w skorupkach).... Wszystko. Obok, w Domu Gościowym, będzie ekipa na święta (już byli u nas) - oni będą świętować jak należy i za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Braza,dzięki:)"Temu autu" wyskoczył (przepraszam Moose) łoś DPS-iu,fajne zakupy a mi przyszło do głowy,że koc by do pokoju syna pasował Ja zaczęlam dzień od zakupu buraczków-nie było obiecanych długich ,ale za to złapałam kilka gwożdzików w opony rowerka:)Zmokłam i wracałam piechotką Teraz net mam tak powolny,że nie wiem,ćzy mi to przepuści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.04.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 A co z łosiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 15.04.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie wiem EZS:(Pracownika zabrali do szpitala,mąz pojechał prosto do szpitala.nawet nie wiem ,jak pracownik:(Nie wiem dlaczego piszę jak inkaustem,druk widzę po paru minutach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Prababko pomieszam i ja. czasem jest taki hukowy dzien ze wszystko na opak. W swieta sie opitalamy, w niedziele pojedziemy tylko na obiad do mamuni totalna latwizna, nawet chatki nie przystrajam, bo i po co. drobne remonciki prawdopodobnie zakonczymy w majowy weekend. najbardziej ciesze sie, ze nowy stolarz ma juz wszystkie materialy i moze skonczyc po tym patalachu co nas w konia zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts