braza 16.04.2014 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Też w kominku rozpaliłam, zimne wieczory a rano nawet przymrozek miałam. No ja sobie nie życzę!!! Gosiek, po obejrzeniu tych zdjęć wyrażam swoją ogromną radość, że nie jestem Romem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.04.2014 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Nie dziwię się, przyjmuję rzeczywistość taką, jaka jest.Zmieniam ofertę i tyle, jeśli coś się nie sprawdza, to naleźy to zmienić.A nie oferowałam jogi czy tego typu rzeczy, gdybyś zapytała, to bym wyjaśniła - oferowałam turnusy zdrowego żywienia, fotel przy tym do niczego nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.04.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Nie dziwię się, przyjmuję rzeczywistość taką, jaka jest. Zmieniam ofertę i tyle, jeśli coś się nie sprawdza, to naleźy to zmienić. A nie oferowałam jogi czy tego typu rzeczy, gdybyś zapytała, to bym wyjaśniła - oferowałam turnusy zdrowego żywienia, fotel przy tym do niczego nie jest potrzebny. no tak, ale to była reakcja na wpis Gagaty, która sugerowała, że takie oczyszczające byłoby dobrze... pewnie byłoby i z całego serca Ci życzę takich gości, ale trzeba by bardzo dużo zmienić, żeby przyjechali i pewnie sama o tym wiesz, więc zdziwiłam się , że piszesz, że za biedni, bo nie w biedzie problem a że zdrowe żywienie nie chwyciło, to się dziwię.... teraz w modzie jest. może jak ktoś wybiera się na wieś, to z góry zakłada, że zdrową żywność ma w pakiecie? Wiesz, te eko-kurki i te sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 mysle, ze to jakies wybory malej miss wzorowane na amerykanskim kiczu stad te stroje. ... hmmm ... ciekawe, ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 No i proszę, powiedz: "Ameryka" to i Cheffie się znadzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 No i proszę, powiedz: "Ameryka" to i Cheffie się znadzie ... ... noooo ... jestem cały czas w kilku wewontkach na bieżąco i "czymam" rękę na pulsie ... choć czasu na pisanie ostatnio bardzo mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2014 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ewa - prawdopodobnie jest tak, że goście zakładają, że jedzenie będzie wiejskie, dobre, smaczne i zdrowe, normalne. Chcą dobrego smalcu domowego, porządnych zup, pierogów wiejskich, domowego chleba... A zdrowe żywienie prawdopodobnie kojarzy im się z wydzielonymi porcjami, odchudzaniem, zieleniną (już słyszę "Nie jestem królikiem!"). A znowu te, które chcą się odchudzać, wybierają ofertę specjalistyczną, nakierowaną na odchudzanie, z gimnastyką, specjalistami od dietetyki, basenem, jogą itp. Ale podsunęłaś mi myśl - zabiorę im ławki z tarasów, fotele im dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ... hmmm ... ciekawe, ciekawe Chefie bez urazy ale ostatnio gdzie nie nie przelacze reklama honey bobo czy jakos tak sie ta mala zwie. juz sama zajawka sprawia, ze niedobrze sie robi. no i chyba ze stanow przyszla ta dziwna moda na wybory malych mis, przestylizowanych na dorosle. tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ... no, jest tego znacznie więcej niż wymieniłaś … ale to przeca programy dla odbiorców z IQ ryczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 prosze nie posadzaj mnie o ogladanie czegos takiego , widzialam tylko natretne zajawki a i na sieci pelno tego reklamuja:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.04.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A ja sobie dzisiaj realnie w swoim małomiasteczkowym folklorze ,rowerkiem ,na zakupy(podstawowe):)Po kwiateczkach na dziurawym trochę asfalcie:)(mirabelki pogubiły kwiaty).W sklepie sprzedawca zna klienta,ludzie się znają,między sobą gadają,śmieją się ,składają sobie zyczenia..,:)Fajny spokój:) DPS--iu,tylko u Ciebie mi okienko przymula,podpadłam CI??? Życzę Ci DPS-iu spokojnych przygotowań, i zdrowych ,wesołych , rodzinnych Świąt! Udanych,dobrych Świąt dla odwiedzających ten wątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 prosze nie posadzaj mnie o ogladanie czegos takiego , widzialam tylko natretne zajawki a i na sieci pelno tego reklamuja:sick: nie posądzam i nie osądzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) DPSia - możesz im w stodole (jadalni) zrobic taki wspólny kącik "fotelowy" do niecnierobienia .. Za biedni - może miałas za wysokie ceny, ja w ogóle nie mam czegos takiego jak specjalne turnusy, oni sobie sami zaprosili jogina i masażystkę (nocowali potem z nimi, rzecz jasna za normalną dopłatą). ja liczę tylko normalnie za noclegi ale patrzę co robią, rozmawiam z nimi i Ci donoszę . I jeszcze cos mi przyszło do głowy - takie pobyty oczyszczające ludzie lubia robić wiosną. Z róznych względów - 1. wiosną podobno powinno sie to robić (zgodnie z biologią) i kto sie tym interesuje (tacy ludzie) to to wie. 2. chcą być "nowi" (także odchudzeni) na lato. czyli latem to za późno może być. Poza tym - za krótko to trzymałaś, klient się przecież musi przyzwyczaić, że takie coś TAM JEST. I jeszcze - u Was była odpowiednia cena bo mieliście (o ile pamiętam) wmieszaną w to firmę od specyfików, jakich suplementów, cos takiego. Mnie sie to osobiście nie łączy z Wasza oferta. Albo natura (jak u Was) albo sztuczne specyfiki (wtedy hotel). Może lepiej wziąć gościa od jogi i masazystę i z nimi rozkręcać turnusy. Wiosenne. Nie ma czegos takiego, że "u Was za biedni" - a co przyjeżdżają do Was tylko z Zielonej Góry i Gorzowa? No przecież nie. Do nas przyjeżdżaja zewsząd - komu się podoba oferta i cena - jedzie. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.04.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Na fotele w jadalni jest niestety za mało miejsca, lepiej niech je sobie już mają na tarasach swoich. A cena nie jest wysoka. 50 zł/nocleg + 15 zł wiejskie śniadanie, ze swojskim chlebem, serem, dżemikami, oczywiście do tego zielenina, wędliny, sery żółte + zawsze jajecznica, parówki, twarożek w porcjach czy inne "danie główne" śniadania. Niżej się nie da, bo nie miałoby to sensu ekonomicznego. Mam te 10 lat doświadczeń - dam radę, jak sądzę,. Życzenia złożę wszystkim, jeszcze nie dzisiaj, dobrze...? Prababko - serdecznie dziękuję, Kochana, z pewnością jeszcze przed świętami sie odezwę do Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.04.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Mnie chodziło o te turnusy co to je byłaś zdjęłaś - może tu ceny miałaś za wysokie (odnośnie tego, że piszesz "u nas za biedni"). Pewnie trzeba było za te specyfiki dopłacać, to lepiej im właśnie takie Wasze własne swojskie śniadanko do noclegu zaserwować i cena jak najbardziej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.04.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 http://www.pwzps.org/images/stories/IKONY_PWZPS/kartka_wielkanoc.jpg ŻYCZY BOGUSIA Z RODZINĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.04.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Prababko, ja w swoim małomiasteczkowym folklorze samochodem podjechałam ... i też zrobiłam zakupy na święta: placki ziemniaczane (gotowe) gulasz w słoiku, żurek ... Wszystko zdrowo, swojsko i świątecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.04.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A mnie się nieróbstwo spaskudziło... Ale mimo wszystko się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2014 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2014/04/c5bcyczenia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.04.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 http://www.kartkireligijne.eu/kartki/21/376.jpg Zdrowych, spokojnych świąt Wielkanocnych, pełnych nadziei oraz miłości, Pogodnego nastroju, oraz najwspanialszych rodzinnych spotkań, wśród rodziny i najbliższych przyjaciół życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts