Chef Paul 22.04.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Ciemieżycielka zaprasza wszystkie chętne na nauki ... a ja sobie siedzę na tarasie w gacich, popijam kawkę z runem, jaram cygaro i gapię się na kardynałki ps - cieszę sie , że choć komuś się wielkanocne jajca spodobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.04.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Pod Gruchą się nie da... toż bydełko nieco waży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2014 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 MNIE się jajka podobały! Ale wydawało mi się tak oczywiste... Pod Gruchą! Gagaciu, toż to czysta perwersja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.04.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 ... się z chłopem popstrykałam .... gdzie można zobaczyć jakiś link do albumu daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 a cooo???? przemoc w rodzinie rajcuje??? muszę rozczarować... my się nie dość że po cichutku to jeszcze bez rękoczynów pstrykamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.04.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 No to zmiana w tekście kultowej piosenki usprawiedliwiona :yes: ALE GENERALNIE TO JAKOŚ TAK...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2014 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Chefie bardzo chętnie bym na te nauki się zapisała, tylko czy w Ambasadzie uwzględnią powód wyjazdu do USA "nauka ciemiężenia"????? Leżenie pod Gruchą ... chciałabym to zobaczyć, ciekawe jak długo Osica oddychać mogła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A gospodyni gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 27.04.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Chefie bardzo chętnie bym na te nauki się zapisała, tylko czy w Ambasadzie uwzględnią powód wyjazdu do USA "nauka ciemiężenia"????? ... daj znać kiedy się po wizę wybierasz, a natychmiast tam zadzwonię ... gwarancja wizy 100% (do tej pory zawsze działało ... kuzynko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.04.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Nie mam złudzeń... nie nadaję się na ciemiężycielkę choć bardzo mnie by się to podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.04.2014 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Gospodyni w polu i po obejściu lata jak z pieprzem. Dzisiaj do miasta na chwilę, bo chyba popada, nie da się pójść w pole, a zakupy zrobić też trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Właśnie... chyba po zakupy po południu pojadę, bo w środę to nie zdzierżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.04.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Ja też na dzisiaj planuję zakupy bo w środę to mord w oczach będzie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.04.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 a ja się zastanawiam nad opcją zakupów przez net z dowozem. tesco ma taką usługę.Odbyć wirtualny spacer po sklepie mogę ale jak myślę o realu, to mi się przewraca coś w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Jakbym miała taki luxus, jak możliwość zrobienia codziennych w necie, to codziennie rano, biłabym pokłon przed ruterem Na wsi nie ma takiej możliwości niestety więc zaliczyłam dziś lidkę, pierdonkę i teścia ( niestety w różnych sklepach różne artykuły są lepszej jakości... ) i mam dość... ale za to do w/w przez co najmniej tydzień lub dwa się nie wybiorę i to jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.04.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Nie mam złudzeń... nie nadaję się na ciemiężycielkę choć bardzo mnie by się to podobało Ciemieżycielka powiada, że wszystkie się nadajecie ... to jest w genach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.04.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Widać nie jestem kobietą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.04.2014 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jak się jedzie do miasta raz na tydzień albo i rzadziej, to trzeba załatwić mnóstwo rzeczy naraz i odwiedzić mnóstwo sklepów, bo jedno się kupi w pierdonce, drugie w lidlu, trzecie gdzieś tam, nalata się człowiek, umęczy i potem... A ile to kasy pójdzie wtedy! Wracamy potem do swojego lasu i oddychamy z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.04.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jakbym miała taki luxus, jak możliwość zrobienia codziennych w necie, to codziennie rano, biłabym pokłon przed ruterem :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.04.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 a ja się zastanawiam nad opcją zakupów przez net z dowozem. tesco ma taką usługę.Odbyć wirtualny spacer po sklepie mogę ale jak myślę o realu, to mi się przewraca coś w środku swietna sprawa my czasem korzystamy ale akurat nie w tesco. wczoraj jednak po drodze nas zanioslo do makro wiec co wieksze picia, chemie itp. mamy obczajona. jutro lece na badania krwi z ranca , mezus zawiezie i w drodze powrotnej jakies szybkie jedzeniowe zrobilm na grilka, kanapki i takie tam. po poludniu moze juz byc szal cial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts