Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Ciemieżycielka zaprasza wszystkie chętne na nauki :) ... a ja sobie siedzę na tarasie w gacich, popijam kawkę z runem, jaram cygaro i gapię się na kardynałki :) ;)

ps - cieszę sie , że choć komuś się wielkanocne jajca spodobały :)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chefie bardzo chętnie bym na te nauki się zapisała, tylko czy w Ambasadzie uwzględnią powód wyjazdu do USA "nauka ciemiężenia"?????

...

daj znać kiedy się po wizę wybierasz, a natychmiast tam zadzwonię ... gwarancja wizy 100% (do tej pory zawsze działało ... kuzynko) :)

a ja się zastanawiam nad opcją zakupów przez net z dowozem. tesco ma taką usługę.Odbyć wirtualny spacer po sklepie mogę ale jak myślę o realu, to mi się przewraca coś w środku :)

Jakbym miała taki luxus, jak możliwość zrobienia codziennych w necie, to codziennie rano, biłabym pokłon przed ruterem ;)

Na wsi nie ma takiej możliwości niestety więc zaliczyłam dziś lidkę, pierdonkę i teścia ( niestety w różnych sklepach różne artykuły są lepszej jakości... :sick:) i mam dość... ale za to do w/w przez co najmniej tydzień lub dwa się nie wybiorę i to jest piękne :wiggle:

Jak się jedzie do miasta raz na tydzień albo i rzadziej, to trzeba załatwić mnóstwo rzeczy naraz i odwiedzić mnóstwo sklepów, bo jedno się kupi w pierdonce, drugie w lidlu, trzecie gdzieś tam, nalata się człowiek, umęczy i potem... :sick:

A ile to kasy pójdzie wtedy!

Wracamy potem do swojego lasu i oddychamy z ulgą. ;)

a ja się zastanawiam nad opcją zakupów przez net z dowozem. tesco ma taką usługę.Odbyć wirtualny spacer po sklepie mogę ale jak myślę o realu, to mi się przewraca coś w środku :)

swietna sprawa my czasem korzystamy ale akurat nie w tesco. wczoraj jednak po drodze nas zanioslo do makro wiec co wieksze picia, chemie itp. mamy obczajona. jutro lece na badania krwi z ranca , mezus zawiezie i w drodze powrotnej jakies szybkie jedzeniowe zrobilm na grilka, kanapki i takie tam. po poludniu moze juz byc szal cial.