braza 30.04.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 daj znać kiedy się po wizę wybierasz, a natychmiast tam zadzwonię ... gwarancja wizy 100% (do tej pory zawsze działało ... kuzynko) Jakiż ten internet potężny, nawet rodzinę mozna odnaleźć Chefie, jak mi co do łba wskoczy ... a przede wszystkim do kieszeni ... to się na pewno odezwę!!! Ja tam też uważam, że ciemiężenie to w genach mam jeno ja z tych lżejszego kalibru ... ale swoje i tak robię Ucałowania dla Ciemiężycielki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 30.04.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ... a widzisz Ciemiężycielka pozdrawia ... i oczekuje czasu kiedy to będzie mogła swemi korepetycjami wprowadzić Ciebie w "cięższy kaliber" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2014 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Chyba musi Terenia zacząć zapisy na warsztaty robić. Ja pierwsza chętna, Braza druga, pewnie i jeszcze kilka dziewczynek się znajdzie. Całkiem intratny interes mógłby być powstać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ciemiężycielka powiada, że dla Was "warsztaty" są ze 100% zniżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.05.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Rozumiem, że chcąc nie chcąc zostaniesz króliczkiem doświadczalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.05.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Depesia, nic nie napiszę, bo muszę najpierw poczytać, zaległości mam że ho ho...albo i lepiej. Sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 01.05.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Rozumiem, że chcąc nie chcąc zostaniesz króliczkiem doświadczalnym? oby tylko kròliczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 02.05.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 oby tylko kròliczkiem ... oby tylko doświadczalnym ...:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.05.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ja chyba z zajączków(są doświadczalne?); doświadczam remontu:)Cud malina od ładnych paru dni:)Dobrze by było być bogatym-wracam,zrobione,wszystko lśni:)Rozmarzyłam się DPS-iu,odpoczywasz trochę czy ciężko pracujesz? A gdzie Relek,byla chora i co-wyzdrowiała już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 kupilam dzis sobie 2 hyzopy, wiecej nie mieli. trudno, rozmnoze sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2014 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Tarcia, gratuluję - to fajne ziele, będziesz zadowolona! Relka - nie wiem... Ale mam parę słonecznych fotek na ten paskudny, zimny, mokry dzień dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2014 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.05.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 DPS-iu,pieknie masz w tym zaczarowanym ogrodzie!Nawet anioły Ci na dzrzewach rosną:)I uprzytomniłaś mi że nie posiedziałam jeszcze nawet 5min na tarasie:)Zielnik jest super!TARcia,Tobie chyba i na betonie by się wszystko rozmnażało:)A u mnie pierwszy raz się wylęgły maleńkie drozdy śpiewaki:)Dorosłe mi śpiewają przepięknie:)Ciekawy,odważny ptaszek,nie boi się nas:) Tylko licząc na duży deszcz nasypaliśmy nawóz na trawnik,deszcz pokropił trochę tylko-mam nadzieję ,że ptakowi nie zaszkodzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ależ zielnik - cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 fakt zielnik zaczepisty Prababko ale u mnie to jakby rosnie na betonie, patrzac po analizie geologicznej gruntu to sa piachy i piachy srednie o gestosci i utwardzeniu betonu pod dom super ale na ogrod to nie bardzo sie nadaje. na tym piachu ledwo kilkunastocentymetrowa warstwa czarnoziemu miernej jakosci tzn. placilam jak za czarnoziem a on tylko obok niego lezal z kawalkami szkiel, skorup i innych kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.05.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Zielnik mi się podoba, fotele też... Pięknie u Ciebie Depsiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.05.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Tarcia, hyzop sam się rozrasta, ja wsadziłam kepkę a po 2 latach mam keeepę nie do przejedzenia. Prababko, ptaszki chyba po trawniku nie biegają, ale ja ma wszelki wypadek bym polała wodą. Dziwne, że z nieba u ciebie nie leci, u mnie aż nadto.. DPSia, świetny pomysł z półkami. A nie wyschnie ci to? Podlewać chyba więcej trzeba, bo jak w osłonce siedzi, to ma wilgotno. Bazylia lubi mokro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.05.2014 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 DPS-iu,pieknie masz w tym zaczarowanym ogrodzie!Nawet anioły Ci na dzrzewach rosną:)I uprzytomniłaś mi że nie posiedziałam jeszcze nawet 5min na tarasie:)Zielnik jest super! TARcia,Tobie chyba i na betonie by się wszystko rozmnażało:) A u mnie pierwszy raz się wylęgły maleńkie drozdy śpiewaki:)Dorosłe mi śpiewają przepięknie:)Ciekawy,odważny ptaszek,nie boi się nas:) Tylko licząc na duży deszcz nasypaliśmy nawóz na trawnik,deszcz pokropił trochę tylko-mam nadzieję ,że ptakowi nie zaszkodzimy? Lepiej podlać porządnie, bo malce jak wypadną (nieporadne z lataniem przecie jeszcze), to mogą chwycić... Ależ zielnik - cudo fakt zielnik zaczepisty Zielnik mi się podoba, fotele też... Pięknie u Ciebie Depsiu Tarcia, hyzop sam się rozrasta, ja wsadziłam kepkę a po 2 latach mam keeepę nie do przejedzenia. Prababko, ptaszki chyba po trawniku nie biegają, ale ja ma wszelki wypadek bym polała wodą. Dziwne, że z nieba u ciebie nie leci, u mnie aż nadto.. DPSia, świetny pomysł z półkami. A nie wyschnie ci to? Podlewać chyba więcej trzeba, bo jak w osłonce siedzi, to ma wilgotno. Bazylia lubi mokro... Dziękować, dziewczynki, czuję się doceniona, aż się zruszyłam normalnie, no! Pomysł na zielnik zerżnięty z neta, wykonanie Sołtysowe i moje (napisy odbite). Podlewam codziennie, bo też się boję, że wyschną, dbam więc o nie. Jeszcze dzisiaj Sołtysowi stare buty zabrałam, co je wyrzucił był. W tych butach petunie wezmę i posadzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.05.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 DPS-iu,no Sołtys dla Ciebie wszystko;a Ty mu jeszcze buty zabierasz? EZS-nie biegają moze,ale chodzą chętnie i dużo (jak kosy) a pożywienia szukają w ziemi.Polałm,licze na deszcz:)Maluszki są dzisiejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Tarcia, hyzop sam się rozrasta, ja wsadziłam kepkę a po 2 latach mam keeepę nie do przejedzenia. Prababko, ptaszki chyba po trawniku nie biegają, ale ja ma wszelki wypadek bym polała wodą. Dziwne, że z nieba u ciebie nie leci, u mnie aż nadto.. DPSia, świetny pomysł z półkami. A nie wyschnie ci to? Podlewać chyba więcej trzeba, bo jak w osłonce siedzi, to ma wilgotno. Bazylia lubi mokro... w sumie to te hyzopy kupilam dla kwiatkow, maja sie rozrosnac i kepki potworzyc na rabacie, reszta dobra przy okazji u nas deszczu nie bylo od kilku tygodni, jest bardzo zle i sucho. ostatnio byla burza z wielkim deszczem dookola tylko nie w mojej wiosce. znowu za wode mnostwo zaplacimy. luby wczoraj darn zrywal i okropnie sie meczyl, tylko pyl wokol niego. a dzien wczesniej 2 godziny podlewania, jak w czarna dziure:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts