Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

daj znać kiedy się po wizę wybierasz, a natychmiast tam zadzwonię ... gwarancja wizy 100% (do tej pory zawsze działało ... kuzynko) :)

Jakiż ten internet potężny, nawet rodzinę mozna odnaleźć:lol2: Chefie, jak mi co do łba wskoczy ... a przede wszystkim do kieszeni ... to się na pewno odezwę!!! Ja tam też uważam, że ciemiężenie to w genach mam jeno ja z tych lżejszego kalibru ... ale swoje i tak robię:wiggle: Ucałowania dla Ciemiężycielki!!!!

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba musi Terenia zacząć zapisy na warsztaty robić. Ja pierwsza chętna, Braza druga, pewnie i jeszcze kilka dziewczynek się znajdzie.

Całkiem intratny interes mógłby być powstać! :lol2:

Ja chyba z zajączków(są doświadczalne?); doświadczam remontu:)Cud malina od ładnych paru dni:)Dobrze by było być bogatym-wracam,zrobione,wszystko lśni:)Rozmarzyłam się:)

DPS-iu,odpoczywasz trochę czy ciężko pracujesz?

A gdzie Relek,byla chora i co-wyzdrowiała już?

Tarcia, gratuluję - to fajne ziele, będziesz zadowolona!

Relka - nie wiem... :(

Ale mam parę słonecznych fotek na ten paskudny, zimny, mokry dzień dzisiaj. ;)

10156111_385610981579111_1941512707803489551_n.jpg

10154162_385612904912252_2100662728711305227_n.jpg

10299964_385612964912246_8480657978792495436_n.jpg

10313805_385613438245532_6254864798170298531_n.jpg

10262262_385613681578841_3651679254199576997_n.jpg

DPS-iu,pieknie masz w tym zaczarowanym ogrodzie!Nawet anioły Ci na dzrzewach rosną:)I uprzytomniłaś mi że nie posiedziałam jeszcze nawet 5min na tarasie:)Zielnik jest super!

TARcia,Tobie chyba i na betonie by się wszystko rozmnażało:)

A u mnie pierwszy raz się wylęgły maleńkie drozdy śpiewaki:)Dorosłe mi śpiewają przepięknie:)Ciekawy,odważny ptaszek,nie boi się nas:) Tylko licząc na duży deszcz nasypaliśmy nawóz na trawnik,deszcz pokropił trochę tylko-mam nadzieję ,że ptakowi nie zaszkodzimy?

fakt zielnik zaczepisty :D

Prababko ale u mnie to jakby rosnie na betonie, patrzac po analizie geologicznej gruntu to sa piachy i piachy srednie o gestosci i utwardzeniu betonu :D pod dom super ale na ogrod to nie bardzo sie nadaje. na tym piachu ledwo kilkunastocentymetrowa warstwa czarnoziemu miernej jakosci tzn. placilam jak za czarnoziem a on tylko obok niego lezal z kawalkami szkiel, skorup i innych kamieni ;):rolleyes:

Tarcia, hyzop sam się rozrasta, ja wsadziłam kepkę a po 2 latach mam keeepę nie do przejedzenia.

Prababko, ptaszki chyba po trawniku nie biegają, ale ja ma wszelki wypadek bym polała wodą. Dziwne, że z nieba u ciebie nie leci, u mnie aż nadto..

DPSia, świetny pomysł z półkami. A nie wyschnie ci to? Podlewać chyba więcej trzeba, bo jak w osłonce siedzi, to ma wilgotno. Bazylia lubi mokro...

DPS-iu,pieknie masz w tym zaczarowanym ogrodzie!Nawet anioły Ci na dzrzewach rosną:)I uprzytomniłaś mi że nie posiedziałam jeszcze nawet 5min na tarasie:)Zielnik jest super!

TARcia,Tobie chyba i na betonie by się wszystko rozmnażało:)

A u mnie pierwszy raz się wylęgły maleńkie drozdy śpiewaki:)Dorosłe mi śpiewają przepięknie:)Ciekawy,odważny ptaszek,nie boi się nas:) Tylko licząc na duży deszcz nasypaliśmy nawóz na trawnik,deszcz pokropił trochę tylko-mam nadzieję ,że ptakowi nie zaszkodzimy?

Lepiej podlać porządnie, bo malce jak wypadną (nieporadne z lataniem przecie jeszcze), to mogą chwycić...

Ależ zielnik - cudo :lol:

fakt zielnik zaczepisty :D

Zielnik mi się podoba, fotele też...

Pięknie u Ciebie Depsiu :yes:

Tarcia, hyzop sam się rozrasta, ja wsadziłam kepkę a po 2 latach mam keeepę nie do przejedzenia.

Prababko, ptaszki chyba po trawniku nie biegają, ale ja ma wszelki wypadek bym polała wodą. Dziwne, że z nieba u ciebie nie leci, u mnie aż nadto..

DPSia, świetny pomysł z półkami. A nie wyschnie ci to? Podlewać chyba więcej trzeba, bo jak w osłonce siedzi, to ma wilgotno. Bazylia lubi mokro...

Dziękować, dziewczynki, czuję się doceniona, aż się zruszyłam normalnie, no! ;)

Pomysł na zielnik zerżnięty z neta, wykonanie Sołtysowe i moje (napisy odbite).

Podlewam codziennie, bo też się boję, że wyschną, dbam więc o nie. :yes:

Jeszcze dzisiaj Sołtysowi stare buty zabrałam, co je wyrzucił był.

W tych butach petunie wezmę i posadzę! :p

w sumie to te hyzopy kupilam dla kwiatkow, maja sie rozrosnac i kepki potworzyc na rabacie, reszta dobra przy okazji :D u nas deszczu nie bylo od kilku tygodni, jest bardzo zle i sucho. ostatnio byla burza z wielkim deszczem dookola tylko nie w mojej wiosce. znowu za wode mnostwo zaplacimy. luby wczoraj darn zrywal i okropnie sie meczyl, tylko pyl wokol niego. a dzien wczesniej 2 godziny podlewania, jak w czarna dziure:rolleyes: