DPS 02.05.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Kurde, współczuję - DOSKONALE znam to uczucie, kiedy wszyscy wokół narzekają na nadmiar deszczu, a Ty usychasz z pragnienia razem z Twoim ogrodem. F..k. A hyzop zaparzany jako herbatka i pity 3 razy dziennie doskonale pomaga odśluzować i oczyścić drogi oddechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.05.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 noo zwlaszcza po ostatnim suchym lecie i bezsnieznej zimie z tym hyzopem to przypadkiem wyszlo bo chcialam rukole zaplacilam i wyszlam by sobie wziac doniczki a tu rucoli nie bylo to w zamian wzielam 2 hyzopy.juz nie chcialo mi sie po kase wracac. szkoda ze mieli tylko dwa bo kupilabym wiecej. i chyba mam juz pomysl jak je podsadzic i zagospodarowac. ladnie beda sie prezentowac z czyms limonkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Zimno i paskudnie wieje ale jeszcze nie pada . Dzień kominowo-kanapowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Deszczu nie mam, a czekam z podlewaniem na naturę ... Obawiam się, że mogę się nie doczekać i chyba trzeba podlać .... Śliczny zielnik!!! I pieknie zrobione zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 od 2 godzin leje a temp spadła z 8 do 5... nie lubię nie lubię nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.05.2014 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Osia, szykuj się, będzie lepiej. U nas już wygląda słońce, jest znowu miło, ciepło i jasno! Poszło do Was jak zwykle zimno z zachodu, pójdzie i ciepło! Brazuniu - dziękuję, uznanie od Ciebie to wiele znaczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Chciałabym, żeby chociaż przestało padać, bo nawet z psami się nie chce wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ależ niezamaco, sama prawda przeze mnie przemawia!!!! Deszczu nadal niet, jutro już się nie wywine cholera:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Przestało lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2014 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 No! A u nas rano było pieknie, słonecznie i błękitnie, a potem... Chmurzyska, zimno jak w psiarni, wiatrzysko, fuj!!! Bazylia mi na zielniku umarzła w nocy, bo przymrozek był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.05.2014 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 u nas ostatnie dwie nocki tez z przymrozkami byly az piec musialam wlaczyc, bo zimno nam bylo. do tego od paru dni zimno na zewnatrz, juz kij z tym zimnem, bo sloneczko swieci ale ten pipipipipipi wiatr, juz mam po prostu dosyc, jestem cala przewiana i nie chce sie nic na ogrodzie robic. bazylie i kolendre jeszcze mam w domu na parapecie, wsadzilam tylko rukole, miete i pietruchy do donic ogrodowych. nic im nie jest poza lekkim przesuszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.05.2014 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 U nas też zimno, już 2 dzień w kominku palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.05.2014 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 I z tego wszystkiego wrzuciłam na bloga parę zdjęć, które widzieliście powyżej. Na nich słońca dużo, chociaż popatrzyć można. Goście pojechali, od jutra pójdzie się znowu w pole. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.05.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 ... no słońca to u mnie nie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Cheffie, ja chyba zacznę Ciebie ciemiężyć normalnie:mad: Też zimno, chmurzyska się zbierały i dżówno, musiałam podlewać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.05.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 normalnie ... to jest jak jest ... że powtòrzę za klasykiem: "taki mamy klimat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.05.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Chefie, prywatę mam Otóż zaparłysmy się z córcią na pieczenie takich prawdziwych cookies. Przepis mamy, a jakże, i czekolada w tym jest i serek Filadelfia i cukier brązowy. Wszystko, jak piszą w necie, robione. Smakowo te nasze ciasteczka dobre są ale... brak im jednej, najwalniejszej cechy dobrych cookies - nie mają tego ciągnącego środka. Wiesz, prawdziwe są crispy and chewy, czyli kruche ale takie wilgotnociągnące w środku. JAK TO OSIĄGNĄĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Chefie ... JAK TO OSIĄGNĄĆ??? kurs na Florydzie też w "pole" idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.05.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 W domu też można się nieźle zaorać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts