DPS 05.05.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 A my wróciliśmy z pola, od razu kazałam sobie kosiarkę odpalić, bo trawa rośnie bez pamięci. Ewa - o takie rzeczy to trzeba by na fejsie pytać Anetę Kuroniową, ona zna się na słodkim. Pawła to bym raczej o BBQ pytała... Ale to nie znaczy, że się nie zna, żeby nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 taaa trzeba bylo wrocic z weekendowania to i pogoda wrocila. byle jeszcze troche deszczu spadlo. szczytem marzen byloby codziennie w nocy deszcz a w dzien slonko i cieplo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Śmiałe marzenia masz, kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Nawet bardzo śmiałe, powiem!! U mnie od tygodnia chmury, zimno a z tego wszystkiego deszczu ni huhu, nawet ksiądz kropidłem większą ulewę zrobi!!! Nie lubię podlewać, oj nie lubię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 a co bede sobie zalowac z marzeniami:p:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Chefie, prywatę mam Otóż zaparłysmy się z córcią na pieczenie takich prawdziwych cookies. Przepis mamy, a jakże, i czekolada w tym jest i serek Filadelfia i cukier brązowy. Wszystko, jak piszą w necie, robione. Smakowo te nasze ciasteczka dobre są ale... brak im jednej, najwalniejszej cechy dobrych cookies - nie mają tego ciągnącego środka. Wiesz, prawdziwe są crispy and chewy, czyli kruche ale takie wilgotnociągnące w środku. JAK TO OSIĄGNĄĆ??? im ciemniejszy cukier tym ciasteczka bardziej "ciągnące" po upieczeniu ciasteczek natychmiast przełożyć je na jakąś siatkę (są takie na nóżkach) by miały dostęp powietrza ze wszystkich stron i odstawić na kilka minut w chłodnej temperaturze smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.05.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 OOO, próbujemy jutro. ale cukier mam tylko z Tesco, muszę taki ciemny może w necie szukać. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 proszę bardzo jako "sekretnej broni" można dodać odrobinę syropu z agawy lub klonowego ps piec w temp. nie wyższej niż 185*C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 04:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No i utarł mi nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.05.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nie mam czasu na ciasteczka:( zielsko szybciej rośnie niż jestem to sobie w stanie wyobrazić a trawa szybciej niż krowy są w stanie zjeść cóż uroki wiosny:sick: za to dzisiaj nie było już przymrozku:wiggle: w samej pidżamie krówki o 5 otwierałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 No i utarł mi nosa... ieeeetam ... cukienictwem zajmuje się w domu Ciemiężycielka ... i stąd ta wiedza tajemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nie mam czasu na ciasteczka:( zielsko szybciej rośnie niż jestem to sobie w stanie wyobrazić a trawa szybciej niż krowy są w stanie zjeść cóż uroki wiosny:sick: za to dzisiaj nie było już przymrozku:wiggle: w samej pidżamie krówki o 5 otwierałam:D Szczęściara jesteś - u nas jeszcze dzisiaj 0*C było... A zielsko nic sobie z tego nie robi i rośnie oczywiście szybciej niż ustawa przewiduje. ieeeetam ... cukiernictwem zajmuje się w domu Ciemiężycielka ... i stąd ta wiedza tajemna Czyli Jasiek z Anetą idą łeb w łeb za Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 za to dzisiaj nie było już przymrozku:wiggle: w samej pidżamie krówki o 5 otwierałam:D jak nie był jak był, dobrze, że krówek nie mam nawet tychhttp://www.cukierek.net/UserFiles/Image/krowka%20kujawska.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.05.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Nie potrzebujecie czasem fahofca do remontóf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2014 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 :jawdrop:doceń, że większość liter znajduje się w polskim alfabecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.05.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Jakby trochę greki? W mojej okolicy też jeździ samochód. Namalowali: dekarstwo, malarstwo, hydraulictwo... . Jakbym miał okazje dopisał bym: nieuctwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Wężykiem, Jasiu, wężykiem! A ja po prośbie dzisiaj. Baaardzo proszę o głosy Wasze! Lasy Państwowe i National Geographic ogłosiły konkurs. Bardzo prosze i namawiam na głosowanie na lokalizację Zielona Góra, ścieżka geoturystyczna "Kopalnia Baice", głosować mozna codziennie do zakończenia konkursu. Z góry dziękuję za głosy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.05.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 a jakaś linka do tego konkursu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2014 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Ooooj, sorki, zaalterowałam się... TUTAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.05.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Czyli Jasiek z Anetą idą łeb w łeb za Wami! Ciemieżycielka cukiernictwem zajmuje się amatorsko ... i tylko w domu ps - głosowałem zgodnie z życzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts