jamles 13.06.2008 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 cały czwartek ani kropla nie spadła a teraz piękne słońce już wstało chyba padać nie będzie dzisiaj u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2008 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Wczoraj mnie nie było, bo cały dzień zaklinałam deszcz. Nawet po niemieckiej stronie. W przerwach między zaklinaniem kupilim u Niemców cementu (u nich dużo taniej) i blaty nowe do kuchni. Też dużo taniej. A zaklinanie całkiem nieźle się powiodło. PADA DESZCZ. Śliczny, spokojny, równiutki. Całe niebo pięknie zaciągniete chmurami. Mam nadzieję, że będzie długo padało. Jamlesik, to pewnie od Ciebie prezent podesłany, ten deszcz. Dziękuję!!!! Amber, miałaś gadać, czego się pakujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2008 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja troche z innej beczki, jak popatrzylam na te grzyby, pieknie rosnace borowiki to mi sie zmarzyl wyjazd na grzyby w takie okolice, zazdroszcze Wam. Jesli jeszcze napiszesz ze jest tam gdzie pojezdzic rowwerkiem po okolicy to nie omieszkam sie tam pojawic Oczywiście, że jest gdzie pojeździć rowerkiem. Jakby co, proszę o kontakt na PW, coś uradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Na pewo nie omieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A u mnie nie padało i nie pada lecą kolejno modrzewie które posadziłam Cieszyłam się, że sie przyjeły a teraz to uschna całkowicie Trawy też nie ma kiedy posiać. Trawnik wyglada jak klepisko i raczej szans na pielęgnacje w tym roku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 u mnie też dalej susza, ani kropli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ... dobra ... przeczytałem "od dechy do dechy" Dziennik spod sosen czyli nowe życie starej stodoły ... (niektóre fotki widziałem wcześniej - te ostatnie) ... cóż ... kawał dobrej roboty gratulacje i życzę rychłego zakończenia - tym bardziej, że niebawem zamierzam się wprosić - może jakiegoś "grillka" uskutecznimy pozdrówka serdeczne ps - byłbym zapomniał "o ptaszku" http://www.chefpaul.net/images/Endeavour3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.06.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 grubelek Depesia podeślij mi trochę tego deszczu kochaniutka u mnie dzisiaj zapowiadali deszcz a obudziło mnie słoneczne bezchmurne niebo to poszłam jeszcze trochę pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 13.06.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Amber, miałaś gadać, czego się pakujesz. Oj przeca juz pisalam to tu, to tam ... Do miasta wracamy Dzialka kupiona, mieszkanie tez aby przez 2 -3 lata w godnych warunkach mieszkac, koncze je urzadzac, na szczescie walenie dzialowek juz za nami, wszystkie prace glazurnicze w lazienkach, a nawet parkiety juz polozyli Ostatnie poprawki malarskie i czas zapychac naszymi szpargalami No nic ... lece do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 ... dobra ... przeczytałem "od dechy do dechy" Dziennik spod sosen czyli nowe życie starej stodoły ... (niektóre fotki widziałem wcześniej - te ostatnie) ... cóż ... kawał dobrej roboty gratulacje i życzę rychłego zakończenia - tym bardziej, że niebawem zamierzam się wprosić - może jakiegoś "grillka" uskutecznimy pozdrówka serdeczne ps - byłbym zapomniał "o ptaszku" http://www.chefpaul.net/images/Endeavour3.jpg No i proszę, jaki wypasiony ptaszek mi się trafił - razem z wahadłowcem startuje! Chefie, aż mi Cię szkoda, że tyle czasu musiałeś zmarnować na czytanie tej mojej pisaniny. Na wizytę czekam, mam nadzieję, że Gang Trzech zjawi się w pełnym składzie. Kuchnia zwarta i gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.06.2008 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Amber, miałaś gadać, czego się pakujesz. Oj przeca juz pisalam to tu, to tam ... Do miasta wracamy Dzialka kupiona, mieszkanie tez aby przez 2 -3 lata w godnych warunkach mieszkac, koncze je urzadzac, na szczescie walenie dzialowek juz za nami, wszystkie prace glazurnicze w lazienkach, a nawet parkiety juz polozyli Ostatnie poprawki malarskie i czas zapychac naszymi szpargalami No nic ... lece do fryzjera Ja cuś nieczytata... A co zrobicie z chałupą? Sprzedacie? I czemu tak nagle? Toż dopiero ogród urządzaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nikogo nigdzie nie widać, ale dzień dobry mówię, na wszelki wypadek, jakby ktoś zajrzał. Brazy nie ma od wczoraj nigdzie, Kaśki też. Jea też zniknął. Imprezują beze mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Dzień dobry Depesiu Wieje i mam wrażenie, że jeszcze bardziej wysusza ten wiatr Zrobiłam dżemik truskawkowy rano Ciekawe czy dobry bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Nikogo nigdzie nie widać, ale dzień dobry mówię, na wszelki wypadek, jakby ktoś zajrzał. Brazy nie ma od wczoraj nigdzie, Kaśki też. Jea też zniknął. Imprezują beze mnie? przecież jea u Brazy jest kogucika robię i ....znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.06.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 witanko jamles - a Ty gdzie znikasz, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Też walczę z truskawkami, zaraz idę apertyzować gotowe słoiczki. Wyszło 39 słoiczków konfiturki (mniammmmm) i 24 litry syropu truskawkowego. Kiedy ja to zagotuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 14.06.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 I czemu tak nagle? Toż dopiero ogród urządzaliście? Kochana, jakie nagle? Ponad dwa miesiace juz dlubia mi ekipy, a gdy doliczymy do tego prace architekta, to bedzie trzy ... Mozna bylo pewnie i szybciej, ale dokladnosci bardzo pilnuje A ogrod ... urzadzilam, aby gdzies odpoczac po trudach kolejnego wykanczania Depsia, czy Ty juz zajelas sie jakims brand building ? Te Twoje smakolyki to moze byc bardzo wyszukana marka. Osobiscie dosc mocno przywiazana jestem do zakonnych biznesow , nie ma to jak miod z pasieki nobliwych braciszkow, sery ktore kupuje moja Mama, naleweczki co to moja Babcia na lekarstwo nabywa, bo maja naklejke "dzialanie wykrztusne i rozweselejace" ... nie wiem tylko co lecza bardziej koklusz czy kiepski humor Nie wspomne o konfiturach, przecierach, sokach i innych ... absolutna pychota Nie mniej, wcale bym sie nie obrazila, gdyby mnisie przysmaki zostaly wyparte przez sosnowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.06.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Hmmm... Gdybym kiedyś się zajęła całkiem komercyjnie tymi przysmakami, to pewnie i walczyłabym o markę. Póki co, sprzedaję tylko swoim gościom, którzy do mnie przyjeżdżają, a wśród nich to ja brand już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 witanko jamles - a Ty gdzie znikasz, co już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 hej depeesia ? spisz jeszcze ? bo chcialam cie pozdrowic Tomek i Froschek tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts