Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj mnie nie było, bo cały dzień zaklinałam deszcz. 8)

Nawet po niemieckiej stronie. :lol:

W przerwach między zaklinaniem kupilim u Niemców cementu (u nich dużo taniej) i blaty nowe do kuchni. Też dużo taniej. 8)

A zaklinanie całkiem nieźle się powiodło. :D

PADA DESZCZ.

Śliczny, spokojny, równiutki.

Całe niebo pięknie zaciągniete chmurami.

Mam nadzieję, że będzie długo padało. :D :D :D

Jamlesik, to pewnie od Ciebie prezent podesłany, ten deszcz. Dziękuję!!!! :p

Amber, miałaś gadać, czego się pakujesz. :roll:

Ja troche z innej beczki, jak popatrzylam na te grzyby, pieknie rosnace borowiki to mi sie zmarzyl wyjazd na grzyby w takie okolice, zazdroszcze Wam. Jesli jeszcze napiszesz ze jest tam gdzie pojezdzic rowwerkiem po okolicy to nie omieszkam sie tam pojawic ;)

Oczywiście, że jest gdzie pojeździć rowerkiem. :D

Jakby co, proszę o kontakt na PW, coś uradzimy. 8)

... dobra ... przeczytałem "od dechy do dechy" Dziennik spod sosen czyli nowe życie starej stodoły ... (niektóre fotki widziałem wcześniej - te ostatnie) ... cóż ... kawał dobrej roboty gratulacje i życzę rychłego zakończenia - tym bardziej, że niebawem zamierzam się wprosić - może jakiegoś "grillka" uskutecznimy

pozdrówka serdeczne

ps - byłbym zapomniał "o ptaszku"

http://www.chefpaul.net/images/Endeavour3.jpg

Oj przeca juz pisalam to tu, to tam ... Do miasta wracamy :-) Dzialka kupiona, mieszkanie tez aby przez 2 -3 lata w godnych warunkach mieszkac, koncze je urzadzac, na szczescie walenie dzialowek juz za nami, wszystkie prace glazurnicze w lazienkach, a nawet parkiety juz polozyli :D Ostatnie poprawki malarskie i czas zapychac naszymi szpargalami :D

No nic ... lece do fryzjera :-)

... dobra ... przeczytałem "od dechy do dechy" Dziennik spod sosen czyli nowe życie starej stodoły ... (niektóre fotki widziałem wcześniej - te ostatnie) ... cóż ... kawał dobrej roboty gratulacje i życzę rychłego zakończenia - tym bardziej, że niebawem zamierzam się wprosić - może jakiegoś "grillka" uskutecznimy

pozdrówka serdeczne

ps - byłbym zapomniał "o ptaszku"

http://www.chefpaul.net/images/Endeavour3.jpg

No i proszę, jaki wypasiony ptaszek mi się trafił - razem z wahadłowcem startuje! :D

Chefie, aż mi Cię szkoda, że tyle czasu musiałeś zmarnować na czytanie tej mojej pisaniny. :oops:

Na wizytę czekam, mam nadzieję, że Gang Trzech zjawi się w pełnym składzie. :D

Kuchnia zwarta i gotowa. 8)

Oj przeca juz pisalam to tu, to tam ... Do miasta wracamy :-) Dzialka kupiona, mieszkanie tez aby przez 2 -3 lata w godnych warunkach mieszkac, koncze je urzadzac, na szczescie walenie dzialowek juz za nami, wszystkie prace glazurnicze w lazienkach, a nawet parkiety juz polozyli :D Ostatnie poprawki malarskie i czas zapychac naszymi szpargalami :D

No nic ... lece do fryzjera :-)

Ja cuś nieczytata...

A co zrobicie z chałupą? Sprzedacie?

I czemu tak nagle?

Toż dopiero ogród urządzaliście? :roll:

Nikogo nigdzie nie widać, ale dzień dobry mówię, na wszelki wypadek, jakby ktoś zajrzał.

Brazy nie ma od wczoraj nigdzie, Kaśki też. Jea też zniknął.

Imprezują beze mnie? :evil:

I czemu tak nagle?

Toż dopiero ogród urządzaliście? :roll:

Kochana, jakie nagle? ;) Ponad dwa miesiace juz dlubia mi ekipy, a gdy doliczymy do tego prace architekta, to bedzie trzy ... Mozna bylo pewnie i szybciej, ale dokladnosci bardzo pilnuje :lol:

A ogrod ... urzadzilam, aby gdzies odpoczac po trudach kolejnego wykanczania :lol:

Depsia, czy Ty juz zajelas sie jakims brand building 8) ? Te Twoje smakolyki to moze byc bardzo wyszukana marka. Osobiscie dosc mocno przywiazana jestem do zakonnych biznesow ;), nie ma to jak miod z pasieki nobliwych braciszkow, sery ktore kupuje moja Mama, naleweczki co to moja Babcia na lekarstwo nabywa, bo maja naklejke "dzialanie wykrztusne i rozweselejace" ... nie wiem tylko co lecza bardziej koklusz czy kiepski humor :lol: Nie wspomne o konfiturach, przecierach, sokach i innych ... absolutna pychota :-)

Nie mniej, wcale bym sie nie obrazila, gdyby mnisie przysmaki zostaly wyparte przez sosnowe :D 8)

Hmmm...

Gdybym kiedyś się zajęła całkiem komercyjnie tymi przysmakami, to pewnie i walczyłabym o markę. Póki co, sprzedaję tylko swoim gościom, którzy do mnie przyjeżdżają, a wśród nich to ja brand już mam. :wink: