TAR 16.05.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Gagata rozwalilas mnie tym chomikiem:lol2: Jedno co dobre, ze psiak znalazl dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 No bo wszystko się zgadzało: "..pilnuje się na spacerach i wie już gdzie jego domek... siada przed bramą i czeka na właścicieli, jest grzeczny i bardzo spragniony czułości, no i łakomy straszliwie.." Chomik wypisz wymaluj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 ten opis pasuje tez do naszego malego grzdyla - identyko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.05.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 I do wielu forumowiczów, jak sądzę... Właściciel = żona/mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 No to jest w ogóle N I E P R A W D O P O D O B N E !!! :P:P Bo ja w tajnym stowarzyszeniu działam, a nie jawnym!!! :P Strasznie dużo mamy roboty, wszystko ,mnie boli, wiem gdzie mam każdą kosteczkę, nie mogę zdążyć, a sama sobie dokładam kolejne rzeczy, bo coś mi do łba strzela. Idę paść na ryj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.05.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Tylko kobieto padaj ostrożnie bo sobie kły powyłamujesz i będziesz szczerbata i będziesz seplenić I będzie posłałam łóżko - dziękuję - płosze Edytowane 16 Maja 2014 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.05.2014 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 oj... żeby tylko tym ryjem nie w to co posłałam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 16.05.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 DPS-iu,nie masz dla Siebie litości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.05.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Una chyba padła nim my napisalyśmy Pogoni nas, jak się wypocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 I do wielu forumowiczów, jak sądzę... Właściciel = żona/mąż Zaparskałam ekranik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Miało W KOŃCU lać i u nas - a gdzie tam, jakieś pałę kropelek przez 10 minut. Może choć w nocy... Łyj mi się padł był w poduszkie. Teraz przez 2 tygodnie przyjaciele w gościnie - będzie się działo! I zaś pomysły nowe mam, zaraza jakaś z tymi pomysłami u mnie... A parcie na realizację mocne... Jeszcze nie powiem co to, jak będzie gotowe (nieprędko, bo to duży projekt), to zobaczycie. Kciuki trzymam za wszystkich chorujących człowieków i zwierzów, bo ja czytam, ino pisać nie mam czasu. Pomieszam za Was. Lecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.05.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 A u mnie ciągle leje... Ostatnie 2 dni to na przemian ulewa i słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.05.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 u nas standard - pizdziawa, na szczescie od wczoraj juz nie pada, na razie mam dosc deszczu, musze nadrobic zaleglosci ogrodowe. od jutra zapowiadaja lampe (u nas) ciekawe jak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.05.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 W woj świętokrzyskim jest taka miejscowość Suchedniów-może Twoja DPS-iu,to jakaś jej kuzynka?U mnie tydzień ten tydzień todes deszcz,ulwy,burze,grad:( Wystarczy:)a śpię,a mech nawet na kostce mi rośnie:) Zapowiadasz coś ciekawego i znikasz?To przynajmniej odpocznij u boku przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.05.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Donoszę, iz Bonuś zdrów i cały, chyba już się do nich przyzwyczaił... nadal nastawiony bardzo na człowieka i kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.05.2014 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A orzeł wylądował - wiem wiem :yes: Tajne Stowarzyszenie DPSia & co.. A tak poważnie to super, że piesio dobrze się czuje w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.05.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Ożeszty... miałam do Cię zadzwonić ale się mnie młyn straszny zrobił i zapomniałam na śmierć... Jutro może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Jak do mnie, to możesz codziennie dzwonić! Ale obawiam się, że do gagaty mówiłas... Padam na ryj w dalszym ciągu, jest super, nie mam czasu, serdeczności dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 A ja na ryj nie padam, odpoczęłam, nawet palcem nie kiwnęłam dzisiaj, o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts