braza 22.05.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 kiedyś ktoś napisał .... na forumie siedzi leń .... I to nie jeden... Na mur beton przynajmniej dwa, chociaż od dni paru ... no cóż, wstyd się przyznac .... zapier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.05.2014 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Ja się staram nie przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.05.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Taki pomór mamy co kilka lat-czy mozliwe,ze w ziemi siedzi głębiej ta pleśń i dopiero jak korzeń do niej dojdzie(na tyle urosnie) to załapuje dziadostwo?Ziemię przy nowych roślinach wywalamy,ale nie wiem,czy dokładnie,pod ziemia sa kamienie-tych nie ruszamy,zakładamy,że drzewo sobie znajdzie swoją ścieżkę dla korzenia.Wywalic ziemię z kamieniami??czy zlać ją fest preparatem i wystarczy?mieszkamy na terenie byłego sadu,to ma jakieś znaczenie? Niemożliwe. Kamienie z natury są nieszkodliwe. Skoro teren po sadzie, to gleba nie najgorsza. Zlewanie czymkolwiek i trucie siebie i okolicy skoro nie znamy przyczyn, wybacz... kompletnie bez sensu. Jakie fotki by się zdały, bo tak to ja trochę jak ślepy o kolorach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.05.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 znowu przeniosłam. Jak to jest, że ten dąb ciągle pierwszy wyskakuje? Na tyle klikania? Nie wiem... Nie wiem nawet, czy to ma znaczenie, ta kolejność. A ja BARDZO proszę na głosy na ścieżkę geoturystyczną "Dawna kopalnia Babina" - to przepiękne miejsce, warte pokazania i wypromowania! Mirku - jak to dobrze, że tutaj jesteś i że chcesz pomagać, jak zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.05.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Depesiu , Ty Walizeczko moja poszłam w Twoje ślady i europalety przerabiam na sztukę użytkową tu leżanka siedzisko dla krasnoludków ...... tu tarasowa kanapa do stołu jak ja uwielbiam tarasowe szmaty białe właśnie nad nimi pracuje szukam jakieś linki stalowej ...albo pręta, albo..........szmata z juska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.05.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Relek - super te siedziska z europalet! widziałam niedawno takie u kogoś na tarasie - stały sobie na środku takie foteliska i kanapy, nie musiały pod ścianą, bo siedzisko i plecki były połączone z boku na skos dodatkową listwą (z obu stron). ŚWIETNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 23.05.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 u mnie stoi pod ścianą , bo tak mi pasuje do stołu a nie mam za dużo miejsca na tarasie ,żeby stawiać na środku ...póki co z drugiej strony moje letnie wyro stoi ......a jak stoi pod ścianą to się nie męczyłam nad pomysłem łączenia jednego z drugim , wyszlifowałam tylko i zaolejowałam zagłosowałam jak co dzień na stawy milickie i ścieżkę, żeby było sprawiedliwie melduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.05.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Kanapa tarasowa fajna, ale poduszki nie! Jasne ładniejsze byłyby, pasowałyby do zasłon. I właśnie, z jyska! Bo też muszę poszyć, do domku. Jak będę w powiecie, to zara do jyska po szmatę lecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Chyba muszę się po palety do sąsiada uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.05.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 zagłosowałam jak co dzień na stawy milickie i ścieżkę, żeby było sprawiedliwie melduję :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 24.05.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Depsia , żyyyyyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2014 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Ta żyyyyję, ino ten zadek na zakrętach... Cieszę się, że głosujecie w konkursie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 25.05.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 znaczy, że te wczorajsze burze Ci krzywdy nie zrobiły małe a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Ta żyyyyję, ino ten zadek na zakrętach... Cieszę się, że głosujecie w konkursie! Zadek to Ty na tych zakrętach widzisz, czy Ci odpada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 W zasadzie nie bardzo wiadomo, chyba widzę odpadający... Dopierośmy wrócili z dłuuuugiej wycieczki z gośćmi do Drezna, Miśni, Bautzen. Pięknie było, choć wyczerpująco! Jutro od samego rana na grządki trza lecieć, buerze były bardzo konkretne, kilka razy solidarnie z gościową krzyknęłyśmy ze strachu, jak walnęło tuż gdzieś przy nas (chyba nie dalej jak kilkaset metrów), ale za to podlało nam rzetelnie i porządnie, z czego bardzo niezwykle ogromnieśmy radzi. W związku z tem chwasty ruszyły już jak szalone, w związku z tym zadek na grządki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.05.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Głodny chwasty zeżre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.05.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Polska to chory kraj ....80% społeczeństwa pokazało , że ma polityków głęboko w doopie a oni trąbią sukcesy, cieszą się z porażki ....a tak naprawdę zostali wybrani przez 2 większe powiaty w kraju ...... no gdzieś se to musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.05.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Głodny chwasty zeżre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Głodny chwasty zeżre? A pewnie, że tak, tylko dlaczego zadkiem...? Suponujesz, iżem nie nauczona właściwym otworem wchłaniać? Oburzające kalumnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 28.05.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 czyżby jakie czary na Mirka rzuciła ? co taka cisza nastała ? czarów sie boją? wiedźma uroki rzuca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts