DPS 04.06.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Powiem Wam, że i ja jestem zachwycona, Prababka rację ma, mówiąc o Ewie, że to artystka. Sama sobie tę metamorfozę wymyśliłam, jeszcze w zeszłym roku, ale bez Ewy nie udałoby się. A teraz mam prześliczną maszynę, jedyną taką na świecie! Polecam Ewy prace - jak kto sobie życzy, to można różności u niej zamawiać, zwłaszcza meble piękne robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 04.06.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Wiesz, ja chyba Ciebie nie lubię znowu pół roku będę Ci zazdrościć ........najpierw pokazujesz jakieś bohomazy na staroci a potem ...bach obuchem i przemiana jak z Kopciuszka w majestat a u Ewy widziałam zielone krzesło ze stolikiem w ogrodzie ładne...mogłabyś na taki kolor swój fotel czytelniany pomazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.06.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Noooooo, maszyna miodzio, nawet mi się podoba (a ja nienawidzę szyć i nie przepadam za starociami, więc proszę to docenić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.06.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 mnie tez maszyna sie bardzo podoba. choc jej pierwotny kolor ,czarny byl najlepszy. ale skoro zniszczona to obecna forma miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Maszyna cacuszko. Szyć umiem, czasem wpadam do Mamy, żeby jakiś obrusik obszyć, albo poszewki na poduszki.Ale nie przepadam za tą robotą. Wolę dłubaninkę w rabatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2014 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja w sumie też nie przepadam za szyciem, ale cóż to za przeszkoda w maniu ładnej maszyny? Braza - Twoje uznanie dla maszyny doceniam ogromnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2014 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wiesz, ja chyba Ciebie nie lubię znowu pół roku będę Ci zazdrościć ........najpierw pokazujesz jakieś bohomazy na staroci a potem ...bach obuchem i przemiana jak z Kopciuszka w majestat a u Ewy widziałam zielone krzesło ze stolikiem w ogrodzie ładne...mogłabyś na taki kolor swój fotel czytelniany pomazać Nie będę mazać na zielono! Pomażę na mahoniowo, bo tak mam wszystko w ogrodzie. A jak już będziesz BARDZO zazdrościć, to sobie u Ewy zamów taką maszynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Depsia , piękno w różnorodności tkwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.06.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Zastanowię się nad jedną nogą zieloną u fotela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.06.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Przestań... chciałabyś mieć jedną nogę opaloną a drugą nie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2014 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 TUTAJ! cobym nie musiał wstecz szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.06.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Oooo!!! To maszynę muszę też od babci wziąć... na stolik spod niej miałam chrapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Też się czaję na takową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.06.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Powiem, że ja chętnie oglądam takie rzeczy U KOGOŚ. Mogę nawet przyznać, że niektóre mi się podobają. Ale ogólnie klimaty wiejsko-sielskie nie są szczytem moich marzeń, jeżeli to w wydaniu "pseudodworkowym" czyli stajnia z końmi pod wierzch koło domu, solidne drewno w domu, kamień i mało durnostojek do odkurzania Może dlatego nie zachwycam się, jak należy PS- też ostatnio przytargałam maszynę od mojej mamy. Ale ma robić za stolik, ma ładny blat i kute ażurowe nóżki, więc ma wartość użytkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2014 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Zastanowię się nad jedną nogą zieloną u fotela... Przestań... chciałabyś mieć jedną nogę opaloną a drugą nie... ? Myślisz, że fotel odwinie się tą zieloną z zamiarem sprzedania kopa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2014 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Przestań... chciałabyś mieć jedną nogę opaloną a drugą nie... ? Lepsza jedna, jak żadna! cobym nie musiał wstecz szukać Dziękuję - Ty zawsze pamiętasz o ważnych sprawach, niesamowity jesteś z tym! Oooo!!! To maszynę muszę też od babci wziąć... na stolik spod niej miałam chrapkę Też się czaję na takową Zachęcam - ja jestem zachwycona, maszyna jest o niebo piękniejsza i bardzo oryginalna! Powiem, że ja chętnie oglądam takie rzeczy U KOGOŚ. Mogę nawet przyznać, że niektóre mi się podobają. Ale ogólnie klimaty wiejsko-sielskie nie są szczytem moich marzeń, jeżeli to w wydaniu "pseudodworkowym" czyli stajnia z końmi pod wierzch koło domu, solidne drewno w domu, kamień i mało durnostojek do odkurzania Może dlatego nie zachwycam się, jak należy PS- też ostatnio przytargałam maszynę od mojej mamy. Ale ma robić za stolik, ma ładny blat i kute ażurowe nóżki, więc ma wartość użytkową No ta moja też zdecydowanie użytkowa, została naprawiona, dorobiono brakującą część, teraz szyje jak najęta! Myślisz, że fotel odwinie się tą zieloną z zamiarem sprzedania kopa???? Spróbowałby tylko... ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.06.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Myślisz, że fotel odwinie się tą zieloną z zamiarem sprzedania kopa???? Nie mam wątpliwości... Lepsza jedna, jak żadna! Nie przekonałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 No wiesz co!Przecież nie ma na świecie nikogo bardziej przekonywującego niż ja! Uff, jak gorąco... O 9 rano już nie dało się na polu robić, dobrze, że poszliśmy o 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.06.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 No, mój stolik jest użytkowy przez BRAK maszyny Do kiedy ten konkurs? Klikam, klikam, a chrobry ciągle na wierzchu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 08.06.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 DPS-iu,przez kilka dni będziesz mieszkać w Afryce,nie wychodź na pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts