Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

Powiem Wam, że i ja jestem zachwycona, Prababka rację ma, mówiąc o Ewie, że to artystka. :yes:

Sama sobie tę metamorfozę wymyśliłam, jeszcze w zeszłym roku, ale bez Ewy nie udałoby się.

A teraz mam prześliczną maszynę, jedyną taką na świecie! :D

Polecam Ewy prace - jak kto sobie życzy, to można różności u niej zamawiać, zwłaszcza meble piękne robi. :yes:

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz, ja chyba Ciebie nie lubię :bash: znowu pół roku będę Ci zazdrościć :mad:........najpierw pokazujesz jakieś bohomazy na staroci a potem ...bach obuchem i przemiana jak z Kopciuszka w majestat ;):)

a u Ewy widziałam zielone krzesło ze stolikiem w ogrodzie :yes: ładne...mogłabyś na taki kolor swój fotel czytelniany pomazać :yes:

Maszyna cacuszko.

Szyć umiem, czasem wpadam do Mamy, żeby jakiś obrusik obszyć,

albo poszewki na poduszki.

Ale nie przepadam za tą robotą. Wolę dłubaninkę w rabatach.

Wiesz, ja chyba Ciebie nie lubię :bash: znowu pół roku będę Ci zazdrościć :mad:........najpierw pokazujesz jakieś bohomazy na staroci a potem ...bach obuchem i przemiana jak z Kopciuszka w majestat ;):)

a u Ewy widziałam zielone krzesło ze stolikiem w ogrodzie :yes: ładne...mogłabyś na taki kolor swój fotel czytelniany pomazać :yes:

Nie będę mazać na zielono! :p

Pomażę na mahoniowo, bo tak mam wszystko w ogrodzie.

A jak już będziesz BARDZO zazdrościć, to sobie u Ewy zamów taką maszynę... ;)

Powiem, że ja chętnie oglądam takie rzeczy U KOGOŚ. Mogę nawet przyznać, że niektóre mi się podobają. Ale ogólnie klimaty wiejsko-sielskie nie są szczytem moich marzeń, jeżeli to w wydaniu "pseudodworkowym" czyli stajnia z końmi pod wierzch koło domu, solidne drewno w domu, kamień i mało durnostojek do odkurzania :cool: Może dlatego nie zachwycam się, jak należy :)

PS- też ostatnio przytargałam maszynę od mojej mamy. Ale ma robić za stolik, ma ładny blat i kute ażurowe nóżki, więc ma wartość użytkową :rolleyes:

Przestań... chciałabyś mieć jedną nogę opaloną a drugą nie... ? :rolleyes:

Lepsza jedna, jak żadna!

cobym nie musiał wstecz szukać

Dziękuję - Ty zawsze pamiętasz o ważnych sprawach, niesamowity jesteś z tym! :hug:

Oooo!!!:eek:

To maszynę muszę też od babci wziąć...

na stolik spod niej miałam chrapkę:rolleyes:

Też się czaję na takową :)

Zachęcam - ja jestem zachwycona, maszyna jest o niebo piękniejsza i bardzo oryginalna!

Powiem, że ja chętnie oglądam takie rzeczy U KOGOŚ. Mogę nawet przyznać, że niektóre mi się podobają. Ale ogólnie klimaty wiejsko-sielskie nie są szczytem moich marzeń, jeżeli to w wydaniu "pseudodworkowym" czyli stajnia z końmi pod wierzch koło domu, solidne drewno w domu, kamień i mało durnostojek do odkurzania :cool: Może dlatego nie zachwycam się, jak należy :)

PS- też ostatnio przytargałam maszynę od mojej mamy. Ale ma robić za stolik, ma ładny blat i kute ażurowe nóżki, więc ma wartość użytkową :rolleyes:

No ta moja też zdecydowanie użytkowa, została naprawiona, dorobiono brakującą część, teraz szyje jak najęta! :cool:

Myślisz, że fotel odwinie się tą zieloną z zamiarem sprzedania kopa????

Spróbowałby tylko... !

No wiesz co!

Przecież nie ma na świecie nikogo bardziej przekonywującego niż ja!

Uff, jak gorąco...

O 9 rano już nie dało się na polu robić, dobrze, że poszliśmy o 6.