DPS 08.06.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Oj, to prawda, już dzisiaj u nas istna Afryka, trudno na dwór wyjść. Nie pamiętam, do kiedy konkurs, klikam też codziennie. Dziękuję, Ewa, za pamięć! Edit: zapomniałabym: TUTAJ post o moim starym krześle ze stodoły, teraz pięknym krześle z kuchni albo i jadalni - zabaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No wiesz co! Przecież nie ma na świecie nikogo bardziej przekonywującego niż ja! . Nie padłaś z upału jeszcze? U nas w lesie jest 28 w cieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.06.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nie pamiętam, do kiedy konkurs .... do 15 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jamlesik - dziękuję. Osia - jeszcze żyjemy, ale co to za życie! Dzisiaj 33*C w cieniu, jutro 33*C w cieniu, pojutrze 35*C w cieniu. Za 3 dni 30*C w cieniu... Wszystko wg akuratnej prognozy niemieckiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 u mnie na dworze upał ale w domu fajnie, żaluzje opuszczone, dzwi zamknięte, pies nie chce wyjść z domu.Poszliśmy dziś przez Łódź na zwiedzanie murali. Wiecie, Łódź jest baaardzo ładna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.06.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nie wychodziłam dziś z domu... taki skwar Zjedliśmy teraz kiełbaskę z ogniska - pyszna była Niestety pojawiły się komary i trzeba oprysk zrobić koniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.06.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nie mam pojęcia, jaka była temperatura, bo nie miałam zamiaru patrzeć na termometr, ale musiało byc jak w Afryce skoro nawet ja uciekłam do domu:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 a ja dzis i wczoraj wrecz przeciwnie caly dzionek i pol nocki na dworzu, u nas bylo 24-26 st. wczoraj poludniowo wschodni cieply wietrzyk, dzis rano bezwietrznie potem przyszedl polnocny wiatr i sie schlodzilo, teraz siedze oczywiscie w mojej ukochanej szklarence i jest fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.06.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.06.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jamlesik - dziękuję. Osia - jeszcze żyjemy, ale co to za życie! Dzisiaj 33*C w cieniu, jutro 33*C w cieniu, pojutrze 35*C w cieniu. Za 3 dni 30*C w cieniu.... ... czyli normalnie ... jak to w Czerwcu ps - komarów nie stwierdza się (Gmina zadbała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.06.2014 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 latosie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 09.06.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 No przecież bym łońskich tu nie pokazywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mirek wbijasz nóż prosto w moje serce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2014 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mirek - zabiłeś mnie tymi prawdziwkami... U nas jak w piekle, nie wiem, jak wytrzymamy jeszcze co najmniej dwa dni. Jutro nam wieszczą 36*C w cieniu... I deszczu do trzeciej dekady lipca zaledwie kilka mm. Jestem załamana tą prognozą, przecież my do wiader, konewek, szlaucha przyrośniemy. Jeśli nam wody w rurach starczy, a studnia nie wyschnie. Sołtys poszedł walczyć z basenem, jutro chyba go rozłożymy i napełnimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 09.06.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 w naszej wsi już wszyscy w basenach ....i to może ostatnie takie , bo potem amerykany wieszczą spokojne lato 23-25 oby im się nie udało Mirek , Ty lepiej sprzedaj miejscówkę ........to my na rowerach inaczej możesz być tu oskalpowany ..... no Depesia co ja z Tobą mam ? ...już nie wiem czy Ci mebla zazdrościć , czy Ewie talenta ? a która mi potem dokopie jak ja w Miliczu nogi moczę i na ścieżce dobra idę lepić ruskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.06.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A ja bym bardzo chętnie takie spokojne klato, na co mnie upały, żeby mnie gorąco było, a rośliny w oczach schły! Zazdrościć możesz i Ewie i mnie, nie widzę przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.06.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2014 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Szczuje, szczeżuja jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.06.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 sadysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts