TAR 10.06.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 mnie to nie robi, nie mam jeszcze fazy grzybowej, ta nadejdzie jesienia. teraz tylko owoce i swieze warzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.06.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 DPS-iu...zapomniałaś o szui:lol2:. Tak to jest... a chciałem się tylko przyjemnością drobną podzielić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.06.2014 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Mireczku to powiedz gdzie te cuda znajdujesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 11.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 musi tam gdzie deszcze padały , bo wszędzie indziej to jest gleba sucha jak pieprz a na pieprzu grziby nie rosną chiba ..... a pisałam Mireczku, że Cię zlinczują jak nie podasz adresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.06.2014 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No gdzie... w lesie przecież. Półtora tygodnia temu u nas w dwie godziny (niecałe) spadło 140 mm wody. Żeby to sobie wyobrazić- na działeczkę 100 mkw to będzie 14 000 wiaderek 10 litrowych. Zrębki co rabatkę miałem zaściółkowaną znalazłem pod mostkiem półtora km. dalej:jawdrop:. Ryby z bajorka to w różnych miejscach po ogrodzie się znajdywały. Trochę im się nie dziwię... na trawniku było po kolana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.06.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 otworzyły im się nowe horyzonty i zwiększyła przestrzeń życiowa. Na krótko. Cóż, często tak to się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No gdzie... w lesie przecież. Półtora tygodnia temu u nas w dwie godziny (niecałe) spadło 140 mm wody. Żeby to sobie wyobrazić- na działeczkę 100 mkw to będzie 14 000 wiaderek 10 litrowych. Zrębki co rabatkę miałem zaściółkowaną znalazłem pod mostkiem półtora km. dalej:jawdrop:. Ryby z bajorka to w różnych miejscach po ogrodzie się znajdywały. Trochę im się nie dziwię... na trawniku było po kolana... Wot i sprawiedliwość... a mężowaty od dwóch dni olewa... jak i tydzień temu zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.06.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Pisząc "od dwóch dni" miałam na myśli drugi dzień non-stop!!! 48h znaczy... no nie w nocy śpi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No, nie życzę takiej sprawiedliwości... ba, nawet wrogowi. Drogi rozmyte, piwnice pozalewane. No i miliony komarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 11.06.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Podobno olejek waniliowy jest skuteczną ochroną przed komarami,trzeba go tylko stosować często.Tak tv podała:)DPS-iu,mam nadzieję,że takie nawałnice jak u Mirka Cię ominą!U mnie jeszcze Afryka a komary tną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2014 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 O rany, Mirek, współczuję takiego zalewu, zwłaszcza komarów. Nawet tak piękne grzybki nie zrekompensują chyba tych wszystkich strat. A dużo ryb padło...? U nas było bardzo sucho i bardzo gorąco, dzisiaj dopiero dwie burze przyszły, ale nie bardzo jakieś silne, ot, trocha pogrzmiały, trocha polały i poszły... Cieszę się z deszczu, ale małooooo.... A o szui wcale nie zapomniałam, ale - nie miałabym sumienia tak o Tobie, taki porządny człowiek z Ciebie, gdzieżbym ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.06.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Czy dużo nie wiem, bo koty sąsiadki zbierały... to karaś odmiana głodowa;), mnoży się na potęgę. Gorzej, że sąsiadka kilowe karpie koi po podjeździe zbierała. Kret przestał ryć. Utopiło zarazę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.06.2014 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Widzisz!!! Same korzyści! Nawet krecisko padło:rolleyes: A na brak komarów nie mam przyjemności narzekać Za to w sadzie jesień pod drzewami mnóstwo brązowych i żółtych liści... i jabłek... centymetrowej średnicy:cry::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2014 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 U nas w tym roku w sadzie nie będzie ABSOLUTNIE ŻADNYCH owoców. Jakiś miesiąc temu była ulewa, krótka, ale gwałtowna. Pootłukała wszystkie zawiązki owocowe na wszystkich drzewkach, zostaliśmy bez jednego najmarniejszego owocka, żadnego. Trudno się mówi i ... podlewa się dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.06.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 u nas tak jest drugi rok z rzedu, zaznaczam nie mam sadu tylko dwie czeresnie i jedną jablon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2014 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Na cztery drzewa, jedno się sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.06.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 TAK GŁOSUJEMY DO NIEDZIELI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 12.06.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tak głosuję za stawami i za kopalnią ....ciekawe która mi dokopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2014 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 TAK GŁOSUJEMY DO NIEDZIELI !!! I słuchamy wujka Jamlesa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.06.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts