Chef Paul 15.06.2008 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 ... pewnie śpi ... a "ptaszek" nóżki moczy http://www.chefpaul.net/images/ocean16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 hehehe .....ten ptaszek .... ..czy ja zawsze musze miec takie skojarzenia ? "moje" ranne ptaszki mocza ale ryjki alkoholami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 depeesia !!!! spisz ? sniadanie gotowe !!!! wstawac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 no przeginasz kochaniutka staniesz do raportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 15.06.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 depeesia !!!! spisz ? sniadanie gotowe !!!! wstawac !!! Depsia pewnie jeszcze spi, ale pozostali wybudzeni Depsia, a ja jeszcze pogmeram w tym temacie przysmakow A moze sklep internetowy zalozysz? Zerknij, oto jeden z moich ulubionych http://www.benedicite.pl/index.php?option=75 . Ja wiem, ze do tego trzeba cos wiecej niz tylko malego, rodzinnego biznesu, ale pewnie warto pomyslec No i nie tylko goscie, mogliby cos nabyc droga kupna A poza tym, dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Wszyscy powstawali Miłego dnia!!! Ptaszyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.06.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Wszyscy powstawali Miłego dnia!!! Ptaszyny... wszyscy prócz gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 tez juz wstalam chlopaki jeszcze spiom to mogiem z wami poklikac ale sie czuje mozgowie z watroba sie kloci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Mnie boli głowa od rana. Pojechałam z dzieciakami autem do kościoła. Na rezerwie Zastanawiałam sie całą mszę czy starczy mi paliwa na powrót do domu Stacje mam przy działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.06.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Mnie boli głowa od rana. Pojechałam z dzieciakami autem do kościoła. Na rezerwie Zastanawiałam sie całą mszę czy starczy mi paliwa na powrót do domu Stacje mam przy działce domyslam sie , ze byly to gorace modlitwy nie ide dzisiaj do kosciola w Deutschach nie podobaja mi sie msze jakies takie sztywne no i nawet pospiewac nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.06.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 hej depeesia ? spisz jeszcze ? bo chcialam cie pozdrowic Tomek i Froschek tez Ta nie śpię, ale nawet nie włączałam komputra, bo żech myślała, że nikogo na forumie nie ma. Goście śniadania jedzom, to i rano wstawać trzeba, żeby przygotować wszystko ładnie. Fajnie, że ja pracujem, a Wy jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 No popatrz a mojej siostrze sie podobają. Miałam okazję być na mszy w polskim kościele bardzo zdziwiłam się jak ksiądz podał koszyk na ofiarę wiernym a Ci przekazywali go sobie z rąk do rąk.Oczywiście wrzucając datek przy okazji. U nas jakoś nie widze takiego rozwiązania..Zresztą proboszcz by chyba na to nie pozwolił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No i jestem Ptaszka zostawiam i letem dalej Proszę mi dniówki nie potrącać, bo nieobecność moja wyższymi czynnikami spowodowana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ostatnio wszyscy jakoś poznikali, nawet ja mam mniej czasu. To chyba specyfika tej daty letniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Depesiu zagladają i podziwiają Twoje zaprawy. Hmm taka pomysłowa jestes może masz przepis na nadmiar rzodkiewek? Wiesz kiedys probowałam je marynowac ale jokosiś nikomu nie smakowały. PS. Jak tam u was z mszycami, żrą wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.06.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Depesiu zagladają i podziwiają Twoje zaprawy. Hmm taka pomysłowa jestes może masz przepis na nadmiar rzodkiewek? Wiesz kiedys probowałam je marynowac ale jokosiś nikomu nie smakowały. PS. Jak tam u was z mszycami, żrą wszystko? żeby tylko mszyca, coś mi zeżarło pory, kalerepie korzenie i uschła, rzodkiewki jak sitko, koper i pietruszka też znikneły a jakaś chyba mysz wciągła mi do nory 2 sałaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 16.06.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jakaś normalnie epidemia chyba... na balkonie w słonecznikach mrówki sobie hodowle mszyc założyły, biedronek ani na lekarstworośliny ledwo co zipią, bo co już już tyćkę urosną to schną zaraz...ech... szkoda gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.06.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 jakaś normalnie epidemia chyba... na balkonie w słonecznikach mrówki sobie hodowle mszyc założyły, biedronek ani na lekarstwo rośliny ledwo co zipią, bo co już już tyćkę urosną to schną zaraz... ech... szkoda gadać.. No moi drodzy walczyć ze mszycami mozna całkiem ekologicznie sosem Vinegret A sero robimy 1% roztwór oleju jadalnego (broń Boże wiecej%), robimy szejka i pryskamy. Efekt gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.06.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Depesiu zagladają i podziwiają Twoje zaprawy. Hmm taka pomysłowa jestes może masz przepis na nadmiar rzodkiewek? Wiesz kiedys probowałam je marynowac ale jokosiś nikomu nie smakowały. PS. Jak tam u was z mszycami, żrą wszystko? żeby tylko mszyca, coś mi zeżarło pory, kalerepie korzenie i uschła, rzodkiewki jak sitko, koper i pietruszka też znikneły a jakaś chyba mysz wciągła mi do nory 2 sałaty A ten wciagający to czasami nie turkuć podjadek. Jesli norki sa takie na 2 palce szerokie a korzenie jak ścięte to mozliwe. Zakpo w miejscu takiego tunelu słoik i zaobacz co sie złapie. PS. Przy takiej pogodzie i o ta pora roku to rzodkiewki chrobaczliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.06.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ooooo, witam Cię, Wciornastku! Rzodkiewki, powiadasz... Nie marynowane... Ewentualnie można je zrobić w curry, jak ogórki. Jeśli nie znasz przepisu, daj znać, wrzucę na wątek z przetworami. I mówisz, że te mszyce tak się boją zwykłego oleju jadalnego? Ekstra, muszę wypróbować. A znasz może jakiś ekologiczny sposób na stonkę ziemniaczaną? Mamy co roku duży problem z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts