Mirek_Lewandowski 20.06.2014 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Może przylezie? Choć wątpię. U mnie jest jakiś cholerny Trójkąt Bermudzki. W mieście Óć oberwanie chmury... u mnie ani kropli. Owszem... w Brzezinach leje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.06.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 to ten cholerny trojkat jest rowniez u mnie:lol2: 3-city zapadane a u nas slonce swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.06.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No i padało, a co... może minutę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2014 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Wszystkich Was nie lubię, poza Mirkiem - u nas ani kropli deszczu! Szlag by to. Coroczna jazda z brakiem deszczu. I jeszcze nerwa mam z innych powodów - cholera!!! Lepiej, żeby nikt mi dziś pod rękę nie podchodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.06.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Bijesz DPS-iu?Czy tylko krzyczysz?Współczuję,ale patrzę na prognozy-masz szanse na deszcz:)Wszyscy mamy,choć ja wolę bez deszczu...Jak nam wszystkim dogodzić?Sorry,taki klimat:)A melisa w pięknym zielniku rośnie...DPS-iu,deszczu,bo on najbardziej Tobie potrzebny,nam zwiędną roślinki dla oczu,Tobie plony kurka:(Mirek,a u Ciebie huśtawka,dopiero byłeś zalany:eek:Witam latem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.06.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 DPSia, ale u was to już brak deszczu jest normą. A jeżeli tak jest, to chyba albo musisz przemyśleć nawadnianie albo siać coś, co deszczu nie potrzebuje. Bo obawiam się, że klimat to może zmienić się tylko na bardziej kontynentalny, czyli jeszcze suchszy. Przeczekać nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 można tak http://www.arpol.wroc.pl/images/nawadnianie/sady/sady.inc_clip_image006.jpg nie wiem ile warta jest tego typu taśma kroplująca ale cena jest chyba ok Co najwazniejsze woda kapie tylko tam gdzie roślina, a nie rozlewasz po całym polu albo tak http://www.mariusztravel.com/zdjecia/myanmar/203_birma_myanmar_bagan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.06.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Hmmm... co Sołtys na ten obrazek. Znaczy drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Aż boję się pytać Depsia, nadal mnie nie lubisz czy już Ci przeszło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2014 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nikogo nie lubię, stop. Kuffa, deszczu brak, stop. Ten drugi obrazek to ja znajdę tego, co u nas na polu to zdjęcie zrobił, stop! Gosiek - a tę wodę na tym polu do kroplowania to skąd wziąć...? Stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 21.06.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 do mnie taki od zdjęć sam napisał:oDostałam indywiduaną wycenę pielęgnacji mojego trawnika,ze zdjęciem satelitarnym,powierzchnią,nr wyceny:)serio.Stop:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 DPS a skąd teraz bierzesz wodę? Ze studni, to może i do kropelkowego ze studni też się da? Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 u mnie nie pada już tydzień ... ino się błysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.06.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 u nas caly dzien przetaczaly sie burzowo-deszczowe chmury i d..pa blada nic nie spadlo:mad:. niby w nocy ma padac - ale watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 U mnie leje na zmiane z mżawką od 3 dni - stop!Wszystko mam mokre, najbardziej mokry jest pies - stop!Ogólnie może być - stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 No i weź i lub:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.06.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 PSia wodę brać ze studni. Napełnić tai wielki baniak, zawieść na pole i niech sobie kropluje przez 1-2 dni. Potem baniak napełnić znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 u mnie też popadało... tak ze dwa wiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.06.2014 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 u mnie też popadało... tak ze dwa wiadra na mkw czy całą działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.06.2014 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Woda ze studni jest wożona beczką na pole, ale nie robimy tam kroplowania, bo... niby jak potem mielibyśmy zaorać, zabronować? Co roku składać i rozkładać węże? Bez sensu, kochani, tutaj naprawdę nie da się myśleć w kategoriach ogródka przydomowego. Jedzie więc woda traktorem na pole, wystarcza jej do podlania konewkami warzywniaka czyli 10 arów, a pozostałe 19 hektarów musi zostać tak jak jest - bo niby jak mam podlać 19 ha. Na dodatek w różnych kawałkach, jeden ma 3 ha, inny ok 1 ha, jeszcze inny 1,5 ha... No nic, taka karma. Nadal sucho, stop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts