DPS 24.06.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Niestety, nadal zero deszczu, trawa już żółknie. Wczoraj oczywiście podlewaliśmy konewkami na warzywniaku, z beczki... Deszczu nam bardzo potrzeba. A poza tym to wszystko po staremu, czyli ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 To co ja mam powiedzieć??? Siano będziemy musieli dokupować bo drugiego pokosu nie będzie:mad::mad: Ps. Jak tam Sołtys zareagował na 137 km??? (:no:140:p... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Przepracowuje to... Podobnie jak wiadomość od pani inspektorki od ekologii - jak nie sprzedajesz co najmniej połowy plonów z danego areału, to nie dostaniesz dopłat! Chyba muszę umówić się z Wami na sprzedaż siana, bo nie mamy komu... Ekologiczne, certyfikowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Jasne! Pakuj i przywoź! i dodatkowego powoda masz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 A! Zapomniałam... jutro będzie u Was padało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2014 04:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Oby, kochana, oby. Na razie jeszcze nie pada, choć niebo zachmurzone, a niemiecka prognoza ma napisane: 100% prawdopodobieństwa opadów. Czekam, żeby się sprawdziła. A to siano to w torebki popakować czy w kartoniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 jakie torebki? jakie kartoniki??? SNOPKI!!! tylko ilości źdźbeł nie pomyl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.06.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 A ja sobie Depsię wyobraziłam na drewnianym wozie pełnym siana z bacikiem w ręce Depsia nie bijjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 oooo na przyklad na takim tylko konisi brak http://img2.sprzedajemy.pl/540x405_woz-konny-drewniany-kola-drewnia-23219637.jpg deszczu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.06.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 kiedy som http://i.imgur.com/GRi1g.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Oooo!!!! Deeeepsiaaaa!!!! a w zaprzęgu to krowa czy byk:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.06.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 a u mnie siano moknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 jak by tak chciało popadać... to nawet niech i siano by zmokło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.06.2014 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Zmokło i u nas! :D Ooo, widzę, że ktoś nas podglądał... Tylko dlaczego wmontowali nam krowę za traktora? Ty, Arctisia - Ty uważaj, bo się zdziwisz, jak wozem zajedziemy, ze snopami z policzoną ilością źdżbeł! Popadało, wreszcie!!!! Mam nadzieję, że jeszcze ciąg dalszy będzie!!! Bo boli mnie łeb jak głupi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 25.06.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Kładź Się i prześpij cały deszcz,przecież jutro ma lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.06.2014 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Szlauchowa, jeszcze śpisz czy już ..... plewisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2014 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Jak popadało to tera można plewić U nas NIC!!!!:mad: Normalnie jakby cyrklem kto odrysował tak się wokół nas chmury kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2014 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 O rany, Arctisia - życzę duuuuużo deszczu, my się w końcu doczekaliśmy, jeszcze w nocy dolało. Idę zaraz marchew przerywać. Dla zapominalskich - przerywając warzywa wyrywamy NAJSŁABSZE, te silne i dobrze wyrośnięte zostawiamy, żeby dorosły porządne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 26.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 a te najsłabsze wyciepujemy? ....:mad:co za marnotrawstwo ...jak by se rosły w kupie , wszystkie były by średnie ...a tak jedne rosną , drugie skazane na kompostownik albo świński ryj ....co za niesprawiedliwość społeczna i ile pracy dla człowieka .... Towarzysze, zastanówcie się, czym jest nasze życie? Nie obawiajmy się tych słów: żyjemy nędznie, harujemy i wcześnie umieramy. Rodzimy się, otrzymujemy tylko tyle pożywienia, by nie zdechnąć z głodu, a tych z nas, którzy się do tego nadają, zmusza się do pracy aż do upadłego; gdy przestajemy być użyteczni, natychmiast zabija się nas z nieopisanym okrucieństwem................................:Dspoko , spoko to u Orwella uwaga! mam dziś wyparzony pysk ......od rana szamam czosnek na zabicie bakteriiozaura .....albo on albo ja co co z tą marchewką ? może jarzynka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Właśnie tak się zastanawiałam jak ma się folwark zwierzęcy do oskalpowania moich alpak... bo z drugiej strony to im też było by za gorąco:rolleyes: krów nie doję, całe mlesio jest dla cielaczków, jajka podbierałam ale już nie mam kur to i problema niet "cztery nogi dobrze, dwie"... też może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts