sipatka 01.07.2014 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No OGROMNY ! Jak w górę idzie to zawsze ku lepszemu a w dół to sama wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.07.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Cholera, a co za różnica czy ogonek jest w górę, czy w dół, jakoś na psychikę na naszą działa??? A powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.07.2014 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 tez wole jak ogonek ku gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 A zanotowałam i to starannie, co mówi Sipatka. I tak jeszcze kombinowanie przede mną, bo torebka jest zielona... Dość zjadliwie zielona, taka zieleń, jak na znaczku eko. Pozostaje zrobić chyba czarno - białą etykietę w kilku częściach. Z przodu nad przezroczystym okienkiem w torebce etykieta z naszą marką i nazwą ziela. Poniżej tego okienka kolejna, z przepisowymi formułami, numerem certyfikatu, znakiem eko itd. A z tyłu może trzecia...? No przydałoby się chociaż podstawowe zastosowania podać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 W kwestii ogonka .... taaak, pozycja ku górze też mi bardziej pasuje .... Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2014 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 W sumie był miły, choć się napracowałam. Ale pogoda dzisiaj była idealna, ciepło, choć nie gorąco, słońce z trochą chmur, pięknie! Tylko bardzo nas pochłania nasz nowy projekt, nie powiem, żeby nie zapeszyć... Za jaki miesiąc - półtora może się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2014 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 No nie mogłabym tego przemilczeć! W dorocznym rankingu najpiękniejszych plaż i najlepszych miejscowości nad polskim morzem ŚWINOUJŚCIE po raz PIĄTY Z RZĘDU (!!!) zajęło pierwsze miejsce!!! Brawo dla zwycięzcy!!! :wave: http://www.portypolskie.pl/wp-content/uploads/2012/12/Swinoujscie-wejscie-autor-Trela-600x372.jpg Często tęsknię za moim miastem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.07.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 eee to jakas sciema:cool: komisja na pewno byla ustawiona:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2014 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 piąty raz z rzędu to tym większe gratulacje dla zwycięzcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2014 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Fakty są niepodważalne - najlepsi! Gosiek - dziękuję w imieniu wszystkich autochtonów! I lecę na pole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mnie to tam lotto która plaża najładniejsza:rolleyes:... i tak nie polubię... tłumu słoni morskich i piasku w... no wiecie gdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.07.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mnie to tam lotto która plaża najładniejsza:rolleyes:... i tak nie polubię... tłumu słoni morskich i piasku w... no wiecie gdzie;) A mnie się marzy pusta plaża ( tylko skąd ją wziąć ) i ja z Gruchą, który by się mógł wybiegać na takowej... niestety chyba marzenia chwilowo się odwloką, bo piłę muszę zanabyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Kołobrzeg i tak bije wszystko na głowę Tam nawet można znaleźć (jak się wie, gdzie szukać) plażę bez słoni morskich w piachu i psiaki mogą swobodnie pobiegać!!!!! No, patriotyzm lokalny wziął górę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 my w sobote chcielismy jechac na puste plaze ale zapomnialam, ze opener jest i ciezko sie bedzie przebic a z kolei na nasza dzika mierzejowa za daleko i za pozno bedzie, bo przed poludniem z bialasami do fryzjera jedziemy. ze 3 godziny zejdzie i juz po 14 bedzie jak skonczymy. nie oplaca sie tluc na mierzeje z sopotu zejdzie ze dwie godziny az pod same Piaski. do tego ma byc ladnie wiec i na mierzeje dzikie tlumy z elblaga, okolic i turysci beda jechac to korasy murowane. jak to w weekend:bash:w ogrodzie zraszacz wlacze i sadzic bede lupy, ktore dostalam od mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2014 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Tiaaa... Ja na pole już lecę, bo potem za gorąco będzie. Tam też piachu mam ile wlezie i skolko ugodno! A Świnoujście rules - jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2014 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Uff... Wróciłam z pola. Dzień dobry, Osiu! Pomidorki nam faaaajnie rosną! Niedługo pierwsze zbiory chyba, a jeśli utrzyma się im taki wzrost jak teraz, to grozi nam klęska urodzaju. Już powoli sobie planuję, na co je przerobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja wczoraj zjadłam dwa pierwsze... ale krzaki usychają, chłopina właśnie olewa... deszcz niby padał ale przy tych temperaturach to codziennie powinno padać a we wtorek ma być u nas 33:wiggle:... opróżniam zamrażarkę będziem się chłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.07.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 pięknie DPS-iu o ziemi napisałaś, też tak mam wracam urobiona z roboty i fizycznie i głównie psychicznie, ale obejdę roślinki, zagadam do nich, pogłaskam, jak trzeba podleję i całe nerwy spływają ze mnie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 We wtorek to może nie całkiem - wychodzi mi, że w poniedziałek chyba zajedziemy... Dasz radę...? Boszszsz, zaczynam nie ogarniać, jak co roku... No nic, muszę się z tym pogodzić i żyć dalej. Ważne, że goście zadowoleni i że możemy się na ten moment wyrwać. Za resztę Sołtys zapłaci kartą! Fotek kilka na bloga wrzuciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts