Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze pod sosnami czyli nowe życie starej stodoły

Recommended Posts

pięknie DPS-iu o ziemi napisałaś, też tak mam wracam urobiona z roboty i fizycznie i głównie psychicznie, ale obejdę roślinki, zagadam do nich, pogłaskam, jak trzeba podleję i całe nerwy spływają ze mnie:hug:

Dokładnie... zjeżdżam z głównej drogi i zaczynam się cieszyć, że dom już blisko :yes:

We wtorek to może nie całkiem - wychodzi mi, że w poniedziałek chyba zajedziemy... :p

Dasz radę...? :lol:

Boszszsz, zaczynam nie ogarniać, jak co roku...

No nic, muszę się z tym pogodzić i żyć dalej.

Ważne, że goście zadowoleni i że możemy się na ten moment wyrwać.

Za resztę Sołtys zapłaci kartą! :lol2:

Fotek kilka na bloga wrzuciłam. :cool:

Widziałam... malownicze i takie spokojne...sielskie...:)

• Odpowiedzi 32,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DPS

6661

• braza

3758

• wu

1831

• Agduś

1624

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co ja trzymać będę albo i mieszać - jak nie wiem za co! :p

Jaki casting, na jaką paniusię, kiedy - a nie tak o, wpaść i coś tam bąknąć pod nosem!

Trza się meldować, a nie tylko za potrzebą! :sick:

U nas wieczorem coś odrobinkę popadało, a dzisiaj zaś słonko...

rzecywiście :)

https://www.facebook.com/darydlazwierzakow?fref=hovercard ...... kotecka z 6 zdjęcia w zdjęciach po lewej

ja wylazłam z basena http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wave.gif nie wiem jeszcze jak się to skończy ale ...raz się żyje http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif

nie uważacie , że starzeć to sie trzeba z godnością ?

Edytowane przez relek

No ale Rodowicz wygląda naprawdę dobrze w tej sukience, mnie się podoba! :p

Weź przestań z tą godnością.

Dzisiaj dokument o japońskich staruszkach oglądałam.

Se drużynę cheerleaderek założyły skubane, występowały w kusych sukienusiach jak te młode, nóżki miały jak sarenki, a średnia wieku 67 lat! :o

Najstarsza dobrze ponad 80... :jawdrop:

Kurde - i TO się nazywa starzeć się z godnością, w dupie mieć wszystkie grube narzekające baby i tańczyć z pomponami!

Też bym tak chciała w ich wieku! :D

Na wejście do basenu jeszcze się nie zdecydowałam... :p

Se drużynę cheerleaderek założyły skubane, występowały w kusych sukienusiach jak te młode, nóżki miały jak sarenki, a średnia wieku 67 lat! :o

Na wejście do basenu jeszcze się nie zdecydowałam... :p

Znaczy się obkundlone takie :jawdrop::rotfl:

Korzystałam dziś z uroków tegoż ustrojstwa po raz pierwszy w sezonie... jest dobrze :cool:

no strasznie jestem zła :bash::mad:nie dość że skwar , to jeszcze przegrałam w castingu na kocią mamę :cry: ...dostałam lakoniczne powiadomienie " dziękuję za zainteresowanie, ale kotka pojedzie do domu który zgłosił się wcześniej. Życzę aby znalazła Pani swojego kotka :)'........:bash:a ja nie chciałam kotka , ja chciałam tego kotka!!!!! no i mnie wq ..... a oferowałam swoją pomoc , bo mam jeszcze układy w mastersie , miała by żarcie dla 30 psów i 15 kotów ...to nie wybrała wcześniej zgłoszony dom

....idę się utopić w basenie :cry: