Moose 04.07.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 pięknie DPS-iu o ziemi napisałaś, też tak mam wracam urobiona z roboty i fizycznie i głównie psychicznie, ale obejdę roślinki, zagadam do nich, pogłaskam, jak trzeba podleję i całe nerwy spływają ze mnie:hug: Dokładnie... zjeżdżam z głównej drogi i zaczynam się cieszyć, że dom już blisko We wtorek to może nie całkiem - wychodzi mi, że w poniedziałek chyba zajedziemy... Dasz radę...? Boszszsz, zaczynam nie ogarniać, jak co roku... No nic, muszę się z tym pogodzić i żyć dalej. Ważne, że goście zadowoleni i że możemy się na ten moment wyrwać. Za resztę Sołtys zapłaci kartą! Fotek kilka na bloga wrzuciłam. Widziałam... malownicze i takie spokojne...sielskie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.07.2014 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 8 JEST WE WTOREK!!!! nas w pn nie ma i cała brygada skrzyknięta na WTOREK 8!!!!! Sam żeś tak godoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.07.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Wusia - Osiu - całe szczęście, że można mieć swój kawałek świata... Arctisia - no gadałem, ale... zadzwonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 05.07.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 DPS-iu,klęsk urodzaju:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.07.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 jak tu się duzio dzieje .....wszędzie ,,,,, u każdej normalnie lato!!! taki ruch ....fiu, fiu, fiu a ja w castingu biere udział na paniusię ....szylkretki trzymajcie kciuki , bo 10 osób na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.07.2014 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 to mieszać trzeba, a nie kciuki trzymać!!! :stirthepot::stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 A co ja trzymać będę albo i mieszać - jak nie wiem za co! Jaki casting, na jaką paniusię, kiedy - a nie tak o, wpaść i coś tam bąknąć pod nosem! Trza się meldować, a nie tylko za potrzebą! U nas wieczorem coś odrobinkę popadało, a dzisiaj zaś słonko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ja tez nie wiem o co kaman:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.07.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) no mieszać , mieszać jeszcze nic nie stracone ...... szylkretka Edytowane 6 Lipca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Mnie się link nie otwiera i dalej nie wiem o co chodzi! Przypuszczam, że o kotkę, ale nie wiem. Kurde, jak gorąco, szlauch mnie nie minie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.07.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) rzecywiście https://www.facebook.com/darydlazwierzakow?fref=hovercard ...... kotecka z 6 zdjęcia w zdjęciach po lewej ja wylazłam z basena http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wave.gif nie wiem jeszcze jak się to skończy ale ...raz się żyje http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif nie uważacie , że starzeć to sie trzeba z godnością ? Edytowane 6 Lipca 2014 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Małż podlewa... cały dzień przypiekało solidnie więc się legalnie i z rozkoszą wybyczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.07.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 No ale Rodowicz wygląda naprawdę dobrze w tej sukience, mnie się podoba! Weź przestań z tą godnością. Dzisiaj dokument o japońskich staruszkach oglądałam. Se drużynę cheerleaderek założyły skubane, występowały w kusych sukienusiach jak te młode, nóżki miały jak sarenki, a średnia wieku 67 lat! Najstarsza dobrze ponad 80... Kurde - i TO się nazywa starzeć się z godnością, w dupie mieć wszystkie grube narzekające baby i tańczyć z pomponami! Też bym tak chciała w ich wieku! Na wejście do basenu jeszcze się nie zdecydowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.07.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 tez tak mysle Depesia, nie widze w tym nic zlego. Relcia a co rozumiesz piszac starzec sie z godnoscia? moherostwo, narzekanie i siedzenie na plotach w przychodni lekarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 06.07.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 no wolę jak Santorka się starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Se drużynę cheerleaderek założyły skubane, występowały w kusych sukienusiach jak te młode, nóżki miały jak sarenki, a średnia wieku 67 lat! Na wejście do basenu jeszcze się nie zdecydowałam... Znaczy się obkundlone takie Korzystałam dziś z uroków tegoż ustrojstwa po raz pierwszy w sezonie... jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.07.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nooo, dzisiaj to u nas prawdziwa Afryka, nie sposób wyjść na zewnątrz... Znowu podlewanie, szlag by to jaśnisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 07.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Może Ci popada?U mnie miało nie padać,a zrobiło się ciemno i burczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 07.07.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 no strasznie jestem zła :mad:nie dość że skwar , to jeszcze przegrałam w castingu na kocią mamę ...dostałam lakoniczne powiadomienie " dziękuję za zainteresowanie, ale kotka pojedzie do domu który zgłosił się wcześniej. Życzę aby znalazła Pani swojego kotka '........:bash:a ja nie chciałam kotka , ja chciałam tego kotka!!!!! no i mnie wq ..... a oferowałam swoją pomoc , bo mam jeszcze układy w mastersie , miała by żarcie dla 30 psów i 15 kotów ...to nie wybrała wcześniej zgłoszony dom ....idę się utopić w basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 szkoda ze nie chcesz innego, bo Agdus ostatnio szukala domku dla dwoch cudnych cudakow i nikt nie byl zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts